לא להאמין!!

cleopatra2006

New member
לא להאמין!!

במשך שנה התרוצצתי מרופאת המשפחה שלי לבדיקות שונות ולרופאים שונים והם לא עלו על הבעיה אתמול הלכתי לנטורופת ואחרי שעה וחצי של תשאול, הוא ממש איבחן מה קרה לי ולמה ונתן לי דרך לטפל בבעיה פשוט לא להאמין שאחרי שרופא לומד כ"כ הרבה זמן ועובד בתחום כ"כ הרבה זמן לא תהיה לו שום דרך לעזור לי ולנטורופת שהוא די חדש בתחום יש כבר איבחון ודרך טיפול ! ! ! האמת שרק אתמול התחלתי עם מה שהוא אמר לי לעשות ואני לא יודעת אם זה באמת יעבוד ויצליח (אני מאוד מקווה שכן), אבל זה מדהים אותי שהוא כבר עלה על הבעיה !!!

yoelnd

New member
ומותר לשאול מה הבעיה?

מהתוצאות האיבחון??? אם זה לא אישי מידיי......

cleopatra2006

New member
בעיה במערכת העיכול

הבטן התנפחה וממש ממש בכל פעם שאכלתי ירקות ופירות או מוצרי חלב, וכשלא אכלתי היא לא כאבה, אבל היתה ממש נפוחה הרופאים עשו לי 1001 בדיקות - דם, קולונסקופיה, צילומי מעי, כליות, וכל מיני דברים ואמרו לי שאין לי כלום אחרי תשאול של שעה וחצי הנטורופת עלה על זה שבגלל שלקחתי הרבה אנטיביוטיקה (לקחתי חצי שנה רואקוטן, וחודשיים אחרי שהפסקתי עם הרואקוטן היה לי חידק בקיבה וכדי להרוג אותו לקחתי במשך חודש עוד 9 כדורי אנטיביוטיקה ביום!!). במשך 8 חודשי לקחתי משהו כמו 700 כדורי אנטיביוטיקה!! מעניין שהרופאים עצמם, שהם אלו שנתנו לי את המרשמים ואת האנטיביוטיקות - לא עלו על זה בעצמם !!

נעמי66

New member
הרופאים חושבים, ברוב המקרים...

שחיידק מסויים או וירוס הם הגורם לבעיה, ולכן צריך להשמיד אותו. למעשה, בהרבה מקרים החיידק אומנם נמצא בסביבה, אבל הוא לא הגורם לבעיה. לפי הגישה הטבעית, טיפול תזונתי הינו הטיפול הנכון.

להאמין, להאמין...

אני מאמינה שהרופאים גם היו עולים על זה, אם רק היה להם הזמן להיות יותר מחמש דקות איתך, מתוכן, הם צריכים להקליד על המחשב את מה שאת אומרת(2-3-דקות, תלוי בקצב ההקלדה...), ולא לבדוק אותך באופן מקיף וכו' וכו'... זה ההבדל בין טיפול קונבנציונאלי לאלטרנטיבי- בין היתר- העניין של הזמן והתשאול העמוק, שלצערי כבר לא קיים ברפואה הקונבנציונאלית... (בישובים קטנים, עוד יש את רופא הכפר, שמכיר את החולים שלו, בערך מרגע היוולדם ואילך... ויש לו גם יותר זמן לכל מטופל...אבל גם שם זה יגלוש לכוון של רבע שעה- חצי שעה, לא יותר...) גם אני בתור נטורופטית כבר איבחנתי אצל מטופלים דברים כל כך פשוטים לאבחון למראית עין, רק בזכות תשאול עמוק, שלרופא רגיל- אין זמן... סתם לצורך הדוגמא- מטופלת שהגיע אליי עם כאבי ראש איומים כבר במשך כמה חודשים והרופאים לא ידעו מה לעשות איתה, לא מצאו כלום, ואמרו לה שזה פסיכוסומטי... ואני, פשוט שאלתי אותה אם היא מסוגלת להוריד את הראש כלפי מטה, וכשהיא לא הייתה מסוגלת, אמרתי לה שתעשה צילום של מערות הפנים, כי נראה לי שמדובר בסינוזיטיס...ואכן, למרבה ה"פלא" המערות שלה היו מלאות וגדושות במוגלה, והיא הייתה עם סינוזיטיס חמור מאוד... (כל מה שביקשתי הוא להוריד את הראש...לא צריך ללמוד 7 שנים רפואה בשביל זה...) בקיצור- תאמיני...אבל נראה לי שזה באמת בגלל חוסר זמן...לא מחוסר חוכמה או ידע רפואי...

hal767

New member
נכון

ולפעמים זה גם בגלל החוסר מוכנות של הרופאים להודות בנזקי התרופות הרעילות. בנוסף, רבים מהם לא יודעים בעצמם את ניזקי התרופות. הם לא מסוגלים להגיע לכל הידע בנושא, פשוט יש כל כך הרבה שאי אפשר להכיר הכל.

sher019

New member
וגם סטודנט שסבל כאבי ,,,

שלחו אותו לעשרות בדיקות ולא גילו ,ובמשך 10 שנים כל הרופאים סיכמו שזו מיגרנה קשה, וכך לאחר סבל של שנים ,בבדיקה אלרגייה שעשה באופן פרטי , אמרו לו שזה צליאק,(אלרגייה לגלוטן שנמצא בלחם). לכן הוא הפסיק לצרוך את הגלוטן ,ועבר לתחליפי מזון ללא גלוטן , וכך כאבי הראש חלפו לחלוטין.

למעלה