לא להאמין

לא להאמין../images/Emo70.gif

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245581,00.html מחמיץ לב. אין לי מילים להוסיף.

אני לא מאמין שלא היו הרבה חיילים

אחרים שידעו ושתקו. גם אתה לא מאמין- ואני מניח שזו הסיבה שהבאת את הקישור.

אוֹחַ

New member
כי זה עושה הרבה פחות זילות לעניין.

כי הקלישאה השחוקה הזאת באמצעותה בחרת לזרוק עלינו את הכתבה הזאת, כאומרת "הא לכם", ממש לא משרתת את הנושא הקשה הזה. נכון כשמישהו מצטט שיר בפורום נופ"ש, את מבקשת שיוסיף כמה מילים בשביל שלא לעבור על זכויות יוצרים? תכתבי משהו. זה יועיל יותר מאשר "הטובות לטייסים".

../images/Emo45.gif

זה מה שרציתי להגיד למטה*, בדברים למשבר אמון. העלאת הנושא בלי אף מילה לא באמת פותחת אותו לתגובות, ואולי אף פוגעת בו. אני שומעת בזה "הנה, קחו. עכשיו נראה מה אתם עושים עם זה" [* בקריאה שנייה שם - איזה ניסוח מזעזע. חבל שלא ביקשתי מהמנהלת למחוק.]

לא יודעת אם שמת ../images/Emo23.gif אבל

את מצביעה הן
על מה שאמר אוח, שבעצם אמר שאיך שהבאתי אני את הדברים, היה מקובל עליו, אֶרגוֹ, את סותרת את עצמך. חוץ מזה, אחרי שהקשית עליי בקושיות שונות מדוע הבאתי לכאן את המידע הזה, לא ענית לשאלתי האם הסברתי את עצמי.

לא כך אני הבנתי אותו

נדמה לי שגם הוא התכוון לומר ששתיכן נקטתן באותה דרך - להביא קישור בלבד, בלי אמירה נוספת. והדברים שהוא כתב לשלי תקפים למיטב הבנתי גם למה שאת כתבת, ועל כך נסבה תגובת ה
.

אטיוד5

Active member
לא מדובר בטייסים

את יודעת, בבסיס ח"א משרתים לא רק טייסים. גם לא מדובר בטובות. מדובר בטובה אחת. ואולי בכלל קוראים לה רינה. כלומר, נראה לי שהכותרת שלך מוזילה את הענין.

אפשר לשאול את שתיכן

למה אם ראיתן לנכון להביא את הידיעה - לא הוספתן על כך אף מילה? אם הנושא כל כך חשוב בעיניכן (גם בעיני) למה "לזרוק" אותו כך בלי להגיד מה אתן חושבות על זה?

Canta Brasil

New member
סברתי שהכותרת שלי דיברה בעד עצמה

ונגד האתוס הצה"לי המקודש.

אלעד2

New member
לא יאומן, משבר אמון?

מה חשבת שיקרה אחרי אלפי שעות מצטברות של סרטים אלימים? של פרסומות מיניות? של מוזיקה מטריפת חושים? ועוד ועוד. תחתית החבית עוד לפנינו. הפליאה שלך ושל אחרים נראית יותר ויותר כמו היתממות.

Canta Brasil

New member
ההתממות שלך יותר ויותר מפליאה.

מה חשבת שיקרה אחרי אלפי שעות מצטברות של אימונים צבאיים? של שררה והיררכיה? של לימודי שולט ונשלט? של פימפום האגו של החייל הציוני הגברי הגאה? של דיכוי ושליטה? של הכנעה אלימה וכוחנית?

למעלה