לא להאמין שהם מושכים לג מסכן כבר 3 שבועות

לא להאמין שהם מושכים לג מסכן כבר 3 שבועות

במירוץ למיליון האמריקאי בפרק הזמן הזה כבר היו משודרים 3 לגים שלמים.
וזה מה שהשועל לא אוהב עוד מהעונה הראשונה של המירוץ למיליון הישראלי שנמתח כמו מסטיק.

גםצופה

Member
מנהל
דווקא הלגים הראשונים

בארץ היו קצרים והיו עם 'תחנה'.

זה שהלג 'נמתח' זה בעיקר בגלל שההפקה של התוכנית הזאת לא זולה - וכנראה שככה התמחור שלה הגיוני... (כי במתיחת הפרקים יש יותר אפשרות להכניס פרסומות...)

נכון מאוד...

בכנות, אחרי שצפיתי בפרק אחד של העונה האמריקאית,
כנראה שכבר "התקלקלתי" כי זה נראה לי שזה רץ מהר מידי... חחח... ולכן דווקא אמרתי שזה נחמד שזה מחולק ל- 2 פרקים
למרות שבהחלט, לחלק את זה ל- 3 זה פשוט מוגזם! צריך שיהיה משהו, חידוש מבחינת מדינה או הדחה בכל פרק

השועל ערך מרתון של עונות 16-20 בשבוע אחד

12 פרקים, 12 לגים מלאים לכל עונה. ולגים 11-12 בכלל צשודרים כפרק אחד ארוך של שעתיים, שיש בו גם את חצי הגמר וגם את הגמר.

גםצופה

Member
מנהל
ואתה זוכר משהו מהם...

לעתים הכל יכול להתערבב - לא זוכרים שמות - גם בקושי כינויים של הצוותים...

מה לא מובן לך עדיין?

לג זה הקטע מהרגע שהם יוצאים לסיבוב המשימות ועד לרגע שהם מגיעים לפיטסטופ, נקודת העצירה איפה שעומד ומחכה להם המנחה של התוכנית, השטיח שעליו הם צריכים לדרוך. זה לג.

השועל מקווה שעכשיו הבנת מה זה לג.

גםצופה

Member
מנהל
לג=קטע מירוץ.

הקטעים נעשים מנקודת סיום [פיט סטופ מסכימה עם טליה זה לא נקודת עצירה...] אחת לשניה.

במירוץ האמריקאי (TAR) רוב הלגים הם בפרק אחד - בארץ זה מחולק לשני פרקים וה'לג' האחרון בספרד היה בעצם לאורך שלושה פרקים...

אורישקי

New member
דווקא לי זה לא מפריע כי אני חושב

שבאמריקה אין צחוקים והמתמודדים יאבשים, פה זה לא כמו הישרדות שמכניסים לך קטעים מרוחים אלא כל קטע פשוט קורע מצחוק. אין לי בעיה עם זה.

דווקא לא חסרים צחוקים בגרסה האמריקאית

ראית את העונה האחרונה? נשברו בה שיאים חדשים שלא היו באף עונה. והצחוקים רצו חופשי

למעלה