לא להאמין פשוט...

לא להאמין פשוט...

תראו אני קוראת פה אחרי פרקים סתם בשביל לראות דעה, ואף פעם לא מגיבה, קוראת סמוייה מה שקוראים לו פה. אבל התגובות באשכול הזה היו לגמרי הזויות לדעתי. לפחות חלקן. אני לא יכולה להגיד שאין צדק בתגובות שנגד הנשיקה אם אפשר לקרוא לזה ככה, כי גם לי בתור בן אדם זה צורם לראות נשיקות הומואיות ולסביות, וזה לא מגיע משום הומופיבויות וכאלה, חס וחלילה. כי אני רחוקה מזה לחלוטין. (וכן אני יכולה להעיד את זה על עצמי). אבל מצד שני אני לא רואה שום בעיה עם הנשיקה בכללי. נכתבו פה תגובות שהפרק הוא לא לצפייה מגיל 8, וילדים בני 8 ומתחת ואפילו מעל אין כל צורך שיראו את התוכן המיני הזה, אז יש לי כמה חדשות בשביל כל מי שאמר על ההגבלות, הפרק הזה, וגם הפרק הקודם עם הנשיקה של מיה ומייקל (שאגב לדעתי הנשיקה הראשונה הייתה אמורה לצרום יותר ולעורר יותר תגובות, גם בגלל מה שראו בנשיקה, וגם בגלל כל ההסברים שלפני), היו מוגבלים לצפייה מגיל 14 ומעלה. והעיגול שמופיע עם המספר בצד שמאל בשורת המידע, הוא לא כדי לקשט את הפס הכחול! אני לא יודעת מה הציפיות של כל אחד ואחת פה מהסדרה הזאת, ומYES, אבל לכל אחד ולכל הורה יש שיקול דעת שונה מה לתת לילדים שלו לראות, ואני מדברת מפה של ילדה בת 14, שאני אישית יודעת שההורים שלי יודעים מה אני רואה בטלוויזיה ולאיזה גילאים הסדרה מוגבלת! כמו גם לדוגמא, הצפייה בעונה הראשונה והצפייה בעונות של השיר שלנו. שאגב גם בשיר שלנו הופיעו תכנים מיניים, שכללו נשיקה לסבית (חלי ושמש), נשיקות הומואיות, וסצנות מיניות בין גבר לאישה. לא נאה לכם, לא נאה לכם שהילדים שלכם יראו את זה, אל תראו. אף אחד חס וחלילה לא מכריח אותכם לשבת ולצפות בסדרה. יכול להיות שהבחירה שנעשתה לתת לילדים צעירים לראות את הסדרה הזאת היא שגוייה, אבל זה משתנה מהורה להורה. אבל דבר אחד באמת חשוב לי לדעת, אם היו רק נשיקות בין גבר לאישה בסדרה (כמו למשל הנשיקה הראשונה של מיה ומייקל, שהייתה יותר 'סוערת' כביכול), התגובות היו נשארות כאלה? כי אם כבר שופטים את הסדרה מכל הכיוונים, אז למה לא לשפוט גם נשיקות בין גבר לאישה? למה לא לכתוב תגובות כאלה גם על נשיקות כאלה? בגלל שאלו שתי בנות? ואם זאת הייתה נשיקה בין דני ורננה, התגובות גם היו כאלה? כי אם לא, אז כנראה זה באמת בעיה עם צפייה בהומואים ולסביות, אין פשוט הסבר אחר. *אגב, לי אין שום בעיה עם הנשיקה הזאת, והתגובה לא באה לשפוט אנשים או לפגוע, רק לנסות להבין עוד צד*.

בטעות ..

בטעות פתחתי אשכול חדש ... אם יש אפשרות להעביר את זה לאשכול על הפרק (27) אני אשמח :) סליחה.

ילדים לדעתי צריכים לבדוק את המציאות לכל גוון

ואם הוא לא יראה את זה בטלויזיה אז יום אחד הוא ילך לבקר חבר והחבר יגיד לו שהוא הומו אז מה יהיה איך הוא יתמודד אם זה . הוא יתנק קשר עם חבר רק בגלל זה .אם זה היה קורה לכולם העם היה מפולג וזה היה נורא . צריך מצד אחד לא יותר מדי לעביר את המסרים אלו(כמו זוג גבר ואישה בסידרה. שלא צריך לעביר מסרים יותר מדי מיניים) אבל צריך שהילדים יהיו מודעים לזה ויקבלו את זה ,לא לחשוש כי זה לא יהפוך אותם להומואים ולא לסביות. ואי אפשר "להפוך" מישהו לכזה וודאי לא באיזה סידרה.

אפשר להגיד שהסידרה די שמרנית

כי אף פעם לא היה בסידרה סטוץ בין גבר ולגבר או לאישה לאישה עזבו את זה .זה לא יכול לקרואת כי זה 40 ו20 שנה אחורה . אף פעם לא היה סטוץ בין גבר לגבר או לאישה לאישה ב4 העונות של השיר שלנו .וזה מה שוקרה בסצנה התל אביבית. תמיד זה היה או רומן היתאהבות או סתם נשיקה שמעשעשת את לב הגבריםהצופים בסידרה (אם אפשר לקרוא לזה לבXD)

אבל אף פעם לא היה

גבר הומו פוגש מישהו שתי דקות אחרי זה הם במיטה. לעומת זאת היה כאלה של גבר ואישה. מעניין מה היה קורה עם היה סטוץ בין אישה לאישה או גבר לגבר ברמה כזו בסידרה .איך לדעדכם התגובות של הפורום היו ניראות?

ש י ר ד ן

New member
האמת ש...

דווקא כן היה. שוב שכחת - באותו אזור זמן בשיר שלנו 2 גידי וזה מהבריכה שאח"כ גנב את הכלבה של רועי ><

יאו אני שוכחת דברים מהר...

אבל ניראה לי שהבגידה היית יותר לא חינוכית מעצם זה ששניהם גברים. זו דעתי.

ניראה לי שחיי המין התל אביבים החד מיניים

הרבה יותר פרועים מאיך שהציגו אותם בשיר שלנו. תשאלי סטרייטית בליינית כזו שלא משקרת . כמה פעמים היא היתנשקה עם אישה על הבר . יכול להיות שהיא לא תיזכור משום שהיית שיכורה ויכול להיות שהיא תיזכור כי היא היתעוררה במיטה זרה .

באמת ?!

אבל לא יצאו מהארון לפי דעתי היית מודעות אבל לא בזה שאנשים היו אומרים שהם אוהבים מישהו מאותו המין . היצאות מהארון החלו לפי דעתי בסוף שנות ה90 תחילת שנות האלפיים.לא?

אורדיקי

New member
לא

סוף שנות ה-70 תחילת ה-80. בסרט "הלהקה"משנת 1978 כבר היתה דמות חיובית של הומוסקסואל. וכל הסרטים של עמוס גוטמן משנות ה-80 מדברים על זה. ואם מסתכלים על ארה"ב אז דמויות של הומוסקסואלים היו בסדרות כמו "שושלת" משנות ה-80 ובוורלי הילס 90210 מתחילת ה-90. כמובן שלהיות הומוסקסואל באותה תקופה בארץ היה קשה יותר מאשר היום אבל בכל זאת כבר אז קבלו את זה מספיק כדי לעסוק בכך בטלויזיה ובקולנוע.

ש י ר ד ן

New member
באמת לא צריך לשרשר... ולדעתי

זה לא קשור רק לתגובה שלך, אלא לכל האשכול למטה. אני אישית בת 16 ורואה את הסדרה עם האחיות שלי (12 ו - 5, כן - חמש!) ואימא שלי. צר לי לבשר לכם שמי שצופה בסדרה צופה בה מבחירה בלבד. זה לא שהממיר נתקע וקשרו אתכם לכיסא מולו ושמו לכם קייסמים בעיניים. נו באמת. בנשיקה הראשונה שלהן גם אני הרגשתי קצת לא בנוח, אבל מילא. זה העולם שאנחנו חיים בו. מה לא טבעי בדיוק בהומואים ולסביות? צריך לבדוק אם מי שמולך הוא זכר או נקבה לפני שמתאהבים? או סתם "נדלקים" על מישהו? מה קורה פה? אנחנו חיים בעולם שבכל מקום מדברים על הומואים ולסביות. ובאמת, לדבר על זה שזה לא בסדר זה כמו שנוצרי בארה"ב למשל יתלונן על זה שבתוכניות לילדים מדברים על כמה שיהודים נהדרים, ואפילו שזה סותר - הדברים האלו קורים. בימינו כמעט בכל סדרה שמשודרת מדברים על דברים לא חינוכיים כביכול. עכשיו בטח יתחילו כל האימהות להתנפל עליי, שמי אני ובת כמה אני ומה אני מבינה, כמו למטה שדיברו על הגיל של המשתמש. אז זה ממש לא קשור! בשיר שלנו אף אחז לא התלונן על רועי, בשיר שלנו 3 אף אחד לא התלונן על טל (ששי) - וגם אז זו הייתה די העמדת פנים ככה שזו האמת אחלה השוואה. מישהו אמר משהו על שוקי הבמאי? על החבר שלו שאני לא זוכרת אילו איך קראו לו... הכוראוגרף? על מה שהלך בינו לבין טל? הייתה פעילה מאוד בזמנו בפורום של הש"ש ולא דיברו על זה. כמו שכבר כתבתי, אף אחד לא מכריח. אף אחד לא מכחיש. אמרו מראש - מגיל 14 ומעלה. אם מישהו מתחת לגיל 14 בוחר בכל זאת לצפות - על אחריותו! ממתי ילשים לא עושים מה שההורים אומרים? לפחות מתחת לגיל 14 באמת? אני לא מכירה ילדה בת 8 שכשאימא שלה תגיד לה לא לראות ערוץ מסויים היא תצפה בו בכוח. ותמיד יש את הדבר הזה שאפשר לחסום ערוצים. אף אחד לא מכריח אתכם לעשות כלום, אז אל תבואו להתלונן. זהו. ואתם יודעים מה - מיה ומייקל לנצח!

כלכך איתך בדעה .

ככה בחרתם, בחרתם להראות לילד מגיל 8 ומתה פרק שמסומן לבני 14 ומעלה. או את כל העונה מצידי, זה על אחריותכם בלבד. אני אישית רואה עם אח שלי שבן 11 וחצי, וזה לא מזיז לו הדברים האלא, הוא מסתכל עלי בשביל לראות את התגובה שלי וזהו. ואין שום סיבה שזה יזיז למישהו. העולם חשוף להומואים ולסביות בכל סדרה בארץ כמעט, בין אם טלנובלה או ריאלטי, זאת המציאות ואלא החיים. מפה- כל אחד יכול להגיב בדרך שלו.

אני אומרת על סמים עם יש

שהיתלננו סמים זה לא משהו טבעי .אבל זוגות חד מיניים עדיף להם ששיבו בשקט זה שקיבלתם חינוך פרימיטייבי לא אשמתניו אגב מי שמתלונן סימן שהוא לא רוצה שגם אחרים יראו את זה.

סרטים בנושא

יש את "צ'אק ולארי" שזה קומדיה שי את "הר ברוקבק" שזה רומנטי יש את "מילק" שהיה עכשיו בקולנוע ורציתי נורא לראות זה מדבר על הומסקסליות אבל בשנות ה70 וזה יותר עם אלימות יותר מתח . ויש עוד הרבה הרבה סרטים בנושאים אלו גם עוד מעט יצא "עיניים פקוחות" שרן דנקר משתתף . כמו ייצנתי יש עוד מלא סרטים בנושא לא חייב לראות את כולם את מה שאתם יותר מתחברים.לדעתי כל אחד שצריך לראות סרט אחד שקשור בנושא. כדי להיות מודע.

למעלה