לא לדמעה

ספירו^ש

New member
לא לדמעה

דמעה אחת מתגלגלת על הלחי.. ואחריה שנייה ושלישית.. מעניין איך כל העצבות מתפרצת כך לפתע.. כך לפתע, בלי להזהיר עשו נגדי קנונייה הדמעות הללו.. מרטיבות את הפנים.. חושבים שהן מרוקנות, משכיחות כאב.. אך הן עושות לי רע, רע מבפנים.. רוצה אני לשים מסכה של חיוך להתעטף בגלימה צבעונית רוצה לא להרגיש עצבות אף פעם.. רוצה להיות מאושרת, ת-מ-י-ד ספירו`ש

tairon

New member
הנהההההה את ספירו^ש

הייי חמודה מה שלומך?? לא לשים מסכות אני בטוח שיש לך פנים יפות וטבעי ושלך זה הכי יפה מגיע לך להיות מאושרת כמו כל אחד אחר ולא פחות מזה דמעות לפעמים מקלות במעט אבל לא די בהן את צריכה כמו שחוצי פה הסבירה לקבל עזרה .. זה נורא טוב שאת כותבת יש בזה גם חלק משחרר אבל צריך עוד.. יש בך את הכוחות וכמו שאני רוצה את הרצון להיות מאושרת עם חיוך אחד ענקי חוצ מזה אני אומר לך כבר עכשיו אנחנו הכנו לך כיסא כבוד בחללית של חוצי עם כל מיני סופריז .. אז תתכונני

ספירו^ש

New member
טאי..

אם אתה מבטיח לי שגם נעשה משהו עם החללית של חוצי אז שלומי יהיה מצויין!!! :) שלומי? מנסה להיות שמחה.. מנסה

tairon

New member
תהדקי את החגורה... כי

אנחנו נעשה סיבוב כוכבים וחוצי נהגת מה זהההה בעלת תמרונים יהיה שמייח נשים מוסיקה ככה ונשייט לנו בסבבי אהה מה את אומרת?

אהובה.א

New member
היי ספירוש

רואה אני כאן המון עצבות רואה הרבה כאב בתוכך רוצה להוציא אותו ממך ויהי מה... רוצה לראות שמחת חיים רוצה לראות את הכאב חולף לא רוצה את הרוע לחשוב על להיות מאושרת אנא , אנא , עשי משהו עם עצמך קבלי את הטוב והעיפי את הרע לעזאזל כי אסור שישהה במחיצתנו אסור שישרור כאב בליבנו הלוואי בהצלחה חומד אהובה

ספירו^ש

New member
אהובה יקרה..

תודה לך..באמת תודה.. גם אני רוצה.. אין לך מושג עד כמה! תודהעל האהבה שאת וכולם מעניקים לי.. זה ממש מחמם את הלב.. תודה לך אוהבת מאוד, ספירו`ש

moran.l

New member
לנסיכת הפורום המקסימה!

את יודעת... אמנם לא הייתי פה הרבה זמן... (נו, בחינות סוף סמסטר.. ככה זה כשסטודנטים...) אבל לכשחזרתי, מיד הבחנתי במקסימה אחת... את. כזו עם כוח פנימי, חזק,אינסופי.... כזו עם חיוך מסתתר, אבל משתרע... כזו עם כוח לתמוך ולעזור גם לאחרים.. אפילו שלה כל כך כואב... אבל לפעמים את מטביעה את הכוח בים דמעות של עצב... מסתירה את החיוך ע``י האכזבה השולטת ואל לך. את יכולה להתסכל קדימה, את יכולה לעזור לאחרים לעזור לך ואת יכולה להיות מאושרת, ספיר. מגיע לך!!!! קודם כל תטמיעי כי אל לך לשכוח כי זוהי זכותך המלאה בעולם המזדיין הזה (סליחה על השפה) להיות מאושרת. האושר הפנימי שבך (ושבכל אחד ואחת מאיתנו) הוא מתנת הטבע, שאין אלא אנחנו מתאמצים להרוס אותה. זהו הטבע האדם, להתמכר לעצב, לפרוש שטיח אדןם לאכזבה, ולנקות את האבק מכס המלכות שאנו מעניקים לדימעה. ואסור. זוהי זכותך המלאה. את תהיי מאושרת, ספירוש. מבטיחה. ואל תשימי ``מסיכה של חיוך``, כפי שרשמת, החיוך הטבעי הרבה יותר יפה... פה בשבילך. מורן

למעלה