לא לבעלי לב רגיש...

מוצארט

New member
איכות חיים, זה כמו...

לגור בקונכיה, כשהספר היחיד שאיתך הוא תנ"ך, ולידך אהובת ליבך! זוהי איכות חיים! וכמובן, מטע גזר בגינה...

mayakol

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה יופי מוצארט!!! אהבתי כ"כ את מה שכתבת! למרות שהייתי מוסיפה עוד כמה דברים, אבל התיאור שלך בהחלט חביב! ו... קונכיה??

מוצארט

New member
כן! קונכיה!

לא מצטבר שם אבק בפינות, כי אין פינות! ואולי הייתי מוסיף גם את הספרים: הנסיך הקטן, ועלובי החיים.

מה היית מוסיפה?

אל תשאלי למה קונכיה... שאלתי והתשובה ממש מצחיקה,עזבי מעניין אותי לשמוע מה היית מוסיפה

mayakol

New member
מממממ...

קודם כל- אחלה רעיון הקונכיה, אחרי שהסברת בצידוקים הגיוניים למה היא הבית האידיאלי...
ועכשיו אלי- הייתי מוסיפה עם אהבת חיי גם כמה ילדים מתוקים (אלא אם כן אתה כתבת על התקופה של טרם הילדים, ואז אני אשאיר את התיאור בחלק הזה כמות-שהוא) וליד התנ"ך והנסיך הקטן הייתי מוסיפה גם כמה ספרי פסיכואנליזה...
כי אתם יודעים שאני לא יכולה בלי זה...
סתם, האמת היא שהייתי מסתדרת בלעדיהם... ו... מממ... וואי, שאלה קשה... אולי אני אתחיל מהתחלה?? כי הקטע עם הקונכיה ממש מבלבל אותי!

איילת כ

New member
ליאור

תמיד הרהרתי בזה שאין לך מצפון,ואם היו לי עדיין ספקות ולבטים אתה סיפקת לי את ההוכחה. ככה להרוג יצור חף מפשע שלא חטא לאף אחד ועוד אחר כך לפרסם זאת ברבים. לאות הזדהות עם סופו הטרגי אני שמתי את התמונה הבאה.

גדול!!!../images/Emo127.gif

א-ה-ב-ת-י-! באמת מקורי... אז אפשר לדעת מי זאת היתה?... אני מחכה לתשובה.

אושרה1

New member
תמיד ידעתי שכל שקרים ושמאחורי

בס"ד השם שומר החוק "השריף" מסתתר יצור רשע ואכזר אייי אושרה

למעלה