לא לבעלי לב רגיש...

זה מה שאני אומר...

בס"ד תשרשרו. הסתכלתי בפורום ובשבוע האחרון אתן מתכתבות על דף הפורום. את יודעת כמה הודעות שלכן סתמיות מחקתי הבוקר? תשרשרו...

mayakol

New member
א"א לכתוב את ההודעה הזו למסר??

ריקוד שיחות נפש למה הכול פה בפורום???? למה???

יעל מזמן רציתי להגיד לך את זה

אבל היום נעלמת משיעור פסיכולוגיה- ממש מעניין.... והתיקים שלכן נשארו..אגב- לקחתן אותם? ואל תדאגי היום לשם שינוי אני אבוא לפעולה- אני באמת חייבת לבוא. אמרתי לך ואני אגיד שוב יעל יש לך ריקוד מהמם! - ממש אהבתי את התנועות... בכל מקרה עוד מעט שבת יאללללה שבת שלום אחות- נתראה.
שבת שלום חבר'ה...

שרוך

New member
מאיה קול כנסי

בס"ד הי מאיה מה קורה את יודעת למה אי אפשר לכתוב את ההודעה במסר כי היא נכנסה כאורחת כי יש מין כוכבית ליד השם שלה ולכן לאורחים אין תיבת מסרים !!! שיהיה לך שבת שלום שרוך

גליה יעל ונריה...

בס"ד להרגע עם ההודעות האלו על דף הפורום! זה לא צ'אט! זוהי כבר אזהרה שניה! להבא אני אמחק הודעות אלו! יש לוח כדי להעביר הודעות וכן יש צ'אט! מספיק שתכתבו הודעה אחת: "כנסו לצ'אט את את ואת..." וזהו! אבל אתן משתמשות בפורום בתור צ'אט אז בבקשה להפסיק!

לא לבעלי לב רגיש...

הוא הלך ברחוב לאיטו, הלב שלו היה שבור בגלל שהיא זרקה אותו. ככה סתם, בלי סיבה, בלי הסברים- היא זרקה אותו. הוא החל פתאום לשמוע קולות. הוא נבהל לרגע, אבל אז נרגע והחל להקשיב להם. הם אמרו לו לחזור אליה ולבקש להתחיל את כל העסק מחדש. הוא הסתובב והחל ללכת בחזרה לבית שלה. הוא הגיע לפתח דירתה ודפק בדלת, היא פתחה לו, הוא התחנן אליה שיחזרו להיות יחד, היא סרבה, הוא התחנן חזק יותר, היא טרקה לו את הדלת בפנים. הוא שמע את הקולות שוב, והם אמרו לו לפרוץ את הדלת, אז הוא החל לבעוט בדלת, ולתדהמתו הוא הצליח לשבור אותה ולהכנס. הקולות אמרו לו לגשת אליה, אז הוא ניגש. הם אמרו לו להוריד לה אגרוף, אז הוא הוריד לה אגרוף. היא נפלה על הריצפה. ם אמרו לו ללכת למטבח ולקחת את הסכין הכי גדול שמצא, וזה בדיוק מה שהוא עשה. הוא ניגש אליה ושיסף לה את הגרון, בדיוק כמו שהקולות אמרו. הוא בעט בראשה עד שנפרד מהגוף. הכל היה מכוסה בדם מסביב. הוא לקח את הסכין, ביתר את הקיבה והוציא איברים פנימיים ממנה כמו מעיים וכבד. הוא שם במיקרוגל, חימם חמש דקות ואכל. אחר כך הוא ניגש לחדר העבודה, פתח את המחשב, התחבר לאינטרנט, נכנס לתפוז, נכנס לקהילות, נכנס לקהילת בני עקיבא ורשם הכל בגוף שלישי.

אלעדית

New member
דג|../images/Emo54.gif../images/Emo118.gif|צפרדע../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif

חברה !!!!!!!!!! משעמם לי!!!!!!!!!!!

תגידו...

בס"ד אין לכם מה לעשות בבי"ס אז אתן באות ומציפות את הפורום? תתחילו לשרשר משום שאתן סתם אבל באמת סתם מציפות...

אלעדית

New member
../images/Emo7.gifליאור!!!!!!../images/Emo7.gif

איזה מרגש!!! מתי זה קרה?! ולא גילית לי?! תגיד, היה טעים?!

מ-ע-ו-ל-ה...

בס"ד אני אביא לך היום בערב לסניף דוגמיות. מה ההעדפות שלך? כבד? אולי לב? או ריאות? הטחול את האמת פשוט מעדן...

למעלה