לא לבעלי לב חלש

sharonchi

New member
לא לבעלי לב חלש

בשבת בערב אחרי הצגה ראשונה, קפצנו להשביע רעב קטן בפלאפל המלכות (של אורנה ואלה) ביהודה הלוי. מדובר במקום שאנחנו מאוד אוהבים ועונה אפילו לטעם של בעלי היקר שלא אוהב חומוס (יש גם כאלה).. אמנם השעה היתה מעט מאוחרת לפלאפל, 10:30 בערב, אבל בכל זאת הופתעתי מהמראה שקידם את פנינו. במקום המגישים/מגישות החייכנים והנמרצים שפוגשים בדר"כ מאחורי הדלפק, השתרר בלגן גדול ולכלוך. העובדים ישבו במסעדה עם חברים ועישנו. לכבודנו ולכבוד עוד לקוחות שהגיעו מיד אח"כ הם תפסו את מקומם והכינו לנו פלאפלים טריים, אבל הפיתות היו שרופות מדי והחצילים שעמדו לפנינו שמנוניים ומסכנים. לכלוך ומריחות של שומן כבר אמרתי? הזמנו בכל זאת, אמיצים שכמונו, אבל אליי כבר התגלגלה תחושה לא נעימה וגמרתי אומר לא לשבת לאכול שם, אלא לקחת את הפיתות איתנו. בעוד הבחור שקוע במלאכת הרכבת המנות, תוך דחיפת אצבעות לתוך הפיתה, הבחנתי בו שולח יד לגרד בגב ובפדחת ואפילו כמה פעמים טרח לנגב את אפו עם גב היד. המומה מההתדרדרות של המקום שאלתי אם החליפו שם בעלות, אבל נאמר לי שלא. איפה אתן אורנה ואלה, מלכות השמירה על סטנדרטים גבוהים? האם אתן מתנכרות לפלאפל פלייס שלכן, או שסתם חלמתי חלום רע? ברור שהאוכל כבר לא ערב לחיקי ועוד אתמול שייכתי כל מיחוש בטן לאותה פיתה ארורה עם פלאפל ירוק. יש להם מזל שיש לשנינו קיבות חזקות.. אני קוראת לכולכם להדיר רגליכם מהמקום! אני אחפש לי פלאפלים חדשים.

../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif

וכל הנ"ל בלשון המעטה לעומת מה שיש לי להגיד באמת!

liti

New member
מה הייתי עושה בלי האזהרה ../images/Emo18.gif

בטח הייתי חוטפת התקף לב מחמת הגועל. כל הכבוד על האומץ להכנס לשם למרות הכל. ושמעו מה קרה לי אתמול- קניתי בייגל באחד המקומות הקבועים שאני קונה בהם, ולפתע תוך כדי הכנת הבייגל, הבחורה דחפה את היד (בלי הכפפה) לקערת החסה, גנבה חתיכה ודחפה את האצבעות עם החסה לפה! זה היה כל כך מגעיל ולמרות שהבייגל כבר היה מוכן זה ממש הרס לי את התיאבון והבייגל הלך לפח לאחר ביס וחצי. אני כועסת על עצמי על כך שהייתי כל כך רעבה ולא הערתי לה, אבל בהזדמנות אחרת בוודאי שלא הייתי עוברת על זה בשתיקה (ובטח זוכרת אותי הבחורה מבייגל אחר שהשתעלה לי בתוך שקית הנייר לפני שהכניסה אליו את הבייגל והתפלאה מדוע דרשתי להחליף את השקית...)

../images/Emo46.gif אני מאד מאוכזבת

מעצמי ברגעים של "חולשת רעב" שאז אני מתעלמת ממחדלים. זה קרה לי לא מעט ואח"כ מאד כעסתי על עצמי. מאז (בערך שנה מהתקלה המחפירה האחרונה) אני מנסה תמיד לקחת דקה ולחשוב כמה האוכל הזה שווה לי. זה קשה!

sharonchi

New member
ליטי - מה הם המקומות הקבועים שלך

לבייגל? זה ערוץ 2 שאת פתאום מצנזרת שמות של בתי עסק?

liti

New member
../images/Emo6.gif חלילה וחס...

ככל הזכור לי עדיין לא חתמתי כאן על חוזה שאוסר עלי לפרסם פרטים של בתי עסק, אז הנה זה בא... הבייגל המדובר (עם החסה) הוא האמפייר בייגל ברחוב סוקולוב ברמת השרון והבייגל השני (זה עם השיעול) הוא הקופי טו גו באוניברסיטת תל אביב. האמת היא ששניהם קבועים לא בגלל האיכות אלא בגלל הנוחות והזמינות. הבייגל האידיאלי מבחינתי הוא כמובן טל בייגלס.

גידי42

New member
לא עניתי כי השאלה היתה מופנת רק

לליטי. ולכן אף אחד לא ידע מה הבייגלה העדיף עלי. רק ברמז: הוא עגול עם חור באמצע.

neta2

New member
מלכתחילה לא הייתי מגיעה לאכול

פלאפל של אורנה ואלה. פלאפל אוכלים אצל מי שמומחה בהכנת פלאפל ויש לא מעט פלאפליות טובות בעיר קצת פלצני לי הפלאפל שלהן. ואחרי מה שאת מתארת פשוט בושה וחרפה
רק חזקת את חוסר החשק לטעום.

עמית@

New member
דווקא במקור הפלאפל שלהן ממש

טעים והפיתות משובחות במיוחד.

Lear22

New member
עמית צודקת

האמת שבאמת ממזמן לא הייתי לא בקפה ולא בפלאפל אבל אני זוכר להן חסד ברמה. אני חושב שצריך לתת עוד הזדמנות. תבואי באמצע היום ותראי מה קורה שם

bluefish

New member
אם אנחנו בנושא -אל תשתו ישר מפחיות

הינה מייל שקיבלתי: In a message dated 7/31/2003 5:20:02 PM Eastern Daylight Time, MOEMAX1 writes: A stock clerk was sent to clean up a storeroom in Maui, Hawaii. When he got back, he was complaining that the storeroom was really filthy and that he had noticed dried mouse or rat droppings in some areas. A couple of days later, he started to feel like he was coming down with a stomach flu, complained of sore joints and headaches, and began to vomit. He went to bed and never really got up again. Within two days he was severely ill and weak. His blood sugar count was down to 66, and his face and eyeballs were yellow. He was rushed to the emergency at Pali-Momi, where he was diagnosed to be suffering from massive organ failure. He died shortly before midnight. No one would have made the connection between his job and his death, had it not been for a doctor who specifically asked if he had been in a warehouse or exposed to dried rat or mouse droppings at any time. They said there is a virus (much like the Hanta virus) that lives in dried rat and mouse droppings. Once dried, these droppings are like dust and can easily be breathed in or ingested if a person does not wear protective gear or fails to wash face and hands thoroughly. An autopsy was performed on the clerk to verify the doctor's suspicions. This is why it is extremely important to ALWAYS carefully rinse off the tops of canned sodas or foods, and to wipe off pasta packaging, cereal boxes, and so on. Almost everything you buy in a supermarket was stored in a warehouse at one time or another, and stores themselves often have rodents. Most of us remember to wash vegetables and fruits but never think of boxes and cans. The ugly truth is, even the most modern, upper-class, super store has rats and mice. And their warehouse most assuredly does! Whenever you buy any canned soft drink, please make sure that you wash the top with running water and soap or, if that is not available, drink with a straw. The investigation of soda cans by the Center for Disease Control in Atlanta discovered that the tops of soda cans can be encrusted with dried rat's urine, which is so toxic it can be lethal. Canned drinks and other foodstuffs are stored in warehouses and containers that are usually infested with Rodents, and then they get transported to retail outlets without being properly cleaned. Please forward this message to the people you care about.

Amoureuse

New member
את נורא צודקת, אבל

זו כבר פנאטיות לשטוף כל דבר. איך אפשר לחיות ככה? עדייו נראה לי יותר מסוכן להיכנס לאוטו ולנסוע בכבישים פה, לא?

bluefish

New member
אני לא יודעת אבל מאז שקיבלתי את זה

אני כבר לא שותה מפחיות אבל ממשיכה לסוע באוטו. ואני ממש אבל ממש לא כזו שנלחצת מחוסר סטריליות. וגם אוכלת דברים די מגעילים. אבל זה די שבר אותי.

liti

New member
זה באמת לא נשמע סימפטי

אני לא יודעת עד כמה להתייחס לאי מייל הזה ברצינות כיוון שישנם הרבה אימיילים מוזרים ברשת (כמו הסיפור עם הטמפונים למי שזוכר) אבל אין ספק שתמיד חשוב להקפיד על ניקיון. אני גם נמנעת מלשתות מפחית או בקבוק מפה אל פה עקב כל המחלות שעלולות לעבור באופן זה.

meravbr

New member
ואני בכלל שונאת לשתות מפחיות

בגלל הטעם המתכתי הנלווה. רק מבקבוקים. אז ניצלתי גם הפעם!

Lear22

New member
כבר חזרת??

איך היה?? ואגב לדעתי אין כמו דיאט קולה קר מאוד מפחית, הרבה הרבה יותר טעים מבקבוק

למעלה