לא לבעלי לב חלש!

tygger

New member
לא לבעלי לב חלש!

אני מזהיר מראש. התמונה הבאה היא קשה. אמיתית ביותר. בחורה בת 23 כיום. נפגעה על ידי נהג שיכור במכונית ונלכדה. החברות שלה נהרגו. לה לא היה כזה מזל... אחרי המון ניתוחים היא רואה בעין אחת ומצליחה לדבר שוב. הידיים שלה לא קיימות יותר כי הם התאחו לחתיכה אחת מהאש. אז לצחי, וכל מי ששאל אותי למה אני נגד מכוניות ונהגים צעירים ומפגרים על הכביש. לא תמיד אתם אלה שתפגעו. ולא כל מי שנפגע על ידי נהג שיכור, מת.

gilshl

New member
זה צריך להיות תשדיר שירות בארץ

הגיע הזמן שלא ייפו וילטפו ילדים כאלו , מנסיון, גם אני לוטפתי

GALI02

New member
לא בא לי לפתוח ת´תמונות

הספיקה לי הפרסומת המזעזעת בטלוויזייה. מי יודע...אולי הדברים האלו יתחילו להשפיע. (בחו"ל הוכח שזה עזר)

tygger

New member
הפרסומת בטלוויזיה אפילו לא

מגרדת את קצה הזעזוע שהפרסומת הזאת יכולה להעביר לכם. יש אנשים שפשוט צרחו כאשר הם ראו אותה. כבר ציינתי שהפרסומת אמיתית?

caro

New member
מזעזע כמובן... להערכתי, זה יותר

מרתיע ממשפיע... הנטייה הטבעית של אנשים רבים היא להיחסם ברגע שזה ´יותר מדי´...כך שאני לא יודעת עד כמה זה יעיל, אבל זו רק דעתי.

Weird Eyal

New member
חבל רק

שיש בניי זונות אגואיסטים מפגרים שלא אכפת להם מדברים כאלה והם כן עולים על ההגה שיכורים.....

MAX D

New member
כשמראים את זה לנו זה שונה

לנו איכפת (לרובנו, לא מדבר בשביל מי שאני לא מכיר). השאלה האמיתית היא עד כמה זה משפיע על אותו אחד שכן יעשה את זה... הוא עולה למושב ה"כבוד" מאחורי ההגה, אמא ואבא אמרו לו "סע בזהירות יש הרבה מופעים על הכביש" הוא אומר להם שאין שום בעיה ומחייך. מתניע את הפחנוע (מכונית) מנופף להם מהחלון ונוסע. 6 חודשים של חונך הוא היה פשוט מקסים, נהג מעולה, לא עלה מעל 55 קמ"ש וגם זה בחסד. אז הגיע גורם שאף אחד לא חשב איך לרסן אותו: החברים!!!!! "סע מהר חייבים להגיע בזמן, יתחילו שמה כבר עם כל הכוסיות". הנער לוחץ על הדוושה וטס. החברים מתלהבים "שיו... איזה שליטה יש לך על האוטו, 90 קמ"ש בעיר, איזה גברררררר!!!" נכנסו למועדון ואכן ה"כוסיות" (פרחות בנות 18 שלובשות לבוש אסטרטגי כדי לקבל כניסה חינם/שתיה חינם/זיון בסוף הערב והסעה הביתה) ואז הפוזה נכנסת להילוך. מקפיצים טאקילות ("זה כלום כסף, יש HAPPY HOUR") שותים בירות מוצאים איזה כוסית רוקדים משתוללים עד אור הבוקר. עכשיו הנער התשוש רקד כל הלילה, שיכור (הראה לחבר´ה איך שותים) צריך ללכת למכוניתו ולקחת את החברים הביתה וללכת הביתה לישון. והנה שאלתי: נראה לכם באמת שאותו פוזאיסט יגיד אני לא יכול לנהוג, אני שיכור ??????? לצערי לא נראה לי!!!!!!

La la la 20

New member
התחלתי לבכות אחרי שראיתי את התמונה

של הנערה המסכנה האת זה פשוט נורא!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני רק חושבת

על זה שהיא צריכה לקום כל בוקר ולהסתכל על עצמה במראה ולהתמודד עם מה שהיא רואה. לא משנה שהיא צריכה לעבור בטח עוד ניתוחים עד שיהיה לה אולי מראה סביר, היא תחשב מוזרה או מסכנה בכל מקום, שלא נדבר על זה שאנשים תמיד יסתכלו עליה... והיא כולה בת 23 ונראית כמו אישה זקנה. איום ונורא. אני לא יכולה לחשוב על עונש ראוי מספיק לנהג שפגע בה.

MAX D

New member
לי דווקא יש יופי של רעיון

לשיפור כלשהו. כל יצור אנושי אשר חשקה נפשו בראשיון חייב ללכת לסיור מודרך ב"בית לווינשטיין" כולל הסבר מדוייק על התאונות. אני מקווה שזה יהיה סיור מזעזע שבסופו אותו יצור יחליט לנהוג בזהירות או לא לעלות על הכביש.

למעלה