לא לבדה

לא לבדה

היא ישבה לבדה ובכתה בידיה התשובה מהבדיקות התוצאות לגמרי ברורות אין ספק, יש לה סרטן שד עם גרורות כבר שנים חיה לבדה כל שנותר לה יקר בעולם היה בנה איך תספר לו כזאת בשורה נוראה היא אינה יכולה הרי רק לפני שנה סיים טיפולים ועדיין בריאותו על הפנים הוא צריך כוחות את עצמו מחדש לבנות זה לא במקום החליטה לדחות רק אם תעבור ניתוח תספר לו על המחלה הלכה למיטה להירדם לא יכלה כל הלילה הסתובבה למחרת התקשרה התאמצה להסתיר את כאבה בקשה מבנה לבוא רוצה לדבר איתו הלכה סחור, סחור הציעה לו לשתות סיפרה על עבודתה ראתה שמאבדת את ההקשבה ואז היא נשברה סיפרה ובכתה פירטה את כל הדיאגנוזה אמרה שקבעו לה ניתוח להסרת השד והבלוטות עברו כמה רגעי שקט ואז אמר: הרי עברתי משהוא דומה ומה שאגיד לך לא יגיד לך אף רופא אל תיכנסי למרה שחורה יש לרפואה פתרונות ויש גם לך מה לעשות חישבי על מטרה משהוא רחוק בטווח של עשר ויותר שנים אני למשל רוצה לראות את הילדים הופכים לעצמאים היא שתקה וחשבה נתנה לו נשיקה אמרה: אני רוצה לרקוד בחתונה של כל הנכדים... סיימה את הטיפולים המחלה נעלמה עברו כמה שנים הנכדים גדלים הגדול גמר את הצבא הקטנה עדיין ילדה והסבתא מחכה...

ס ו ז נ ה

New member
../images/Emo48.gif לחיים. לחיים ארוכים וטובים

הי שף.. התרגשתי לקרוא אותך. קיבלתי את העצה הזאת חודש אחרי שאובחנתי. ילדי בני 4ושנתיים, ואני מחכה לבר/בת מצווה, לצבא, להכיר את בן/בת הזוג, ויותר מהכל ליום חתונתם. כך אני מרוויחה תאווה לחיים לפחות ל-20 שנה הבאות...
ברוך בואך לפורום. אני הצטרפתי לפני יומיים ונעים לי כאן, מקווה שתרגיש כמוני.

../images/Emo13.gif../images/Emo39.gifהיי

מקסים מאוד קולע, מאוד אמיתי, מול עיני היו רב הזמן בנותי שהקטנ מהן הייתה בת 13 . מאחלת לכולנו שנהיה בריאים ונזכה להרבה אושר ובריאות ולך שרון יקר מה היא הייתה מבוגרת? חבל שניגמר ,אבל לא נורא עוד תימצא את אהבת חייך בוודאות.

שלום לכולם

מצתער על הכניסה המוזרה ללא הכרות ומילות נימוסים אז "השף העירום" היא תוכנית בישול שאני משתדל לא להחמיץ כחובב בישול. כותב להנאתי גם כפורקן וגם להוצאת המחשבות. בפורמים אחרים לא נוהג לכתוב על מחלת הסרטן יודע מה יהיו התגובות. שמחתי לגלות שיש כאן פורום פעיל ומענין אשמח לכתוב ולהשתתף לכולנו חוויות דומות וסיפורים מענינים שרק עוזרים אם משתפים...

MemphisRaines

New member
../images/Emo140.gif כניסתך אינה מוזרה בכלל

שמח מאד שאתה איתנו כותב מילים מופלאות כאילו מילים שנוסחות תקווה וכוח שרון

i wish 2

New member
התרגשתי כל כך

מקסים מקסים וכל כך אמיתי.. וברוך הבא לפורום שלנו.

למעלה