לא...לא...לא...

לא...לא...לא...

אני לא מסוגל לצלצל לשמוע שקרים על שקרים בחרת משום מה להתל לנסות לסובב בחורים אני שוב שואל את עצמי לצערי כבר מס´ פעמים למה...למה אני אולי אני טמבל..תמים מה שנשאר לעשות זה למחוק את הכל ב-Delete להמשיך להאמין ולקוות שזה לא יקרה לי שנית.. ואם תחשבי ברצינות רגע קט תראי שבעצם חבל שהטעם ממך שהשארת והותרת הוא טעם חלב מקולקל

אם כך אתה מרגיש לגביה

היה חזק ולעצמך שוב במהרה כי החיים קצרים ולנו הם חשובים תמיד כשדלת אחת נסגרת שניה במקביל נפתחת אז אל תבזבז את זמנך לריק באמונה שהיא תשתנה, זה מעיק

אוייש,, אבל החלב שלי טרי,,,

סתםםם,,, מקווה בשבילך,, שבאמת הפעה באה,, ובעצם,, שלא תהיה פעם הבאה,,,

מייקי.......

מילים כדורבנות מקווה שתתגבר במהירות ואל תתיחס לכל שטות שולחת לך
חברי לעידוד

ואתה תוהה

למה צריך להשתמש בשקרים? למה פשוט לו לומר אמת? למה לנסות ולמשוך סופים של משהו שאיננו עוד? אותך, שחיבקת במילים לא לפני זמן, הגיע תורי לשלם ועושה זאת בשמחה ומחבקת חזרה. ונותנת לך ארבעה שקלים וששים אגורות לקנות חלב טרי שלא תזכור את הטעם של ההיא.

סתכל מצד ימין של הקופה

רואה איסוף תרומות למטרה נעלה? שים 40 אגורות ותן עוד משלך, לעולם אין לדעת מי מהיקרים לנו זקוק לזה.

כן!!!

אתה תמים ואתה נאיבי, אבל זה מה שעושה אותך למקסים כל כך. אל תתן לבחורה אחת שהיא חולת רוח לשנות אותך, תמשיך להיות עצמך, נאיבי ותמים... אל תאבד את הקסם שלך... היא לא שווה את זה!! מייקי, לשקר אין רגלים... הוא לא יכול לברוח... תסתכל טוב טוב סביבך... איפה היא ואיפה אתה... היא נשארה עם השקרים שלה..... ואתה ממשיך קדימה.... (כמו שדיברנו בטלפון, לנו יש אחד את השני... ומה יש לה?) אוהבת אותך, חבר שלי.

נשית~37

New member
בעצם...אני אגיב לך גם כאן ../images/Emo13.gif

חלב מקולקל מחזירים לסופר
.
.

"יש לך כרטיס מועדון ???"

ואני, בתור אחד שרגיש ללקטוז, שואל את עצמי האם לא עדיף מים קרים על חלב מקולקל ???

נשית~37

New member
אממממ...

הייתי מציעה לך מקלחת משותפת כדי שנחסוך במים...אבל אז ירכלו עלינו ויגידו עלי שאני מפלרטטת עם כולם....אממממ....האמת היא, שאני באמת מפלרטטת עם כולם
. אבל אני חלב טהור ונקי..
.

מייקי

זוכר על מה שוחחנו? מסעדות גורמה. אבל לפעמים גם פלאפל עשוי טוב, בטעם של פעם, כשהקציצה מתפצפצת לך בפה, חמה וריחנית, עם המון טחינה, ועמבה וסלט ירקות קצוץ טרי, לפעמים זה גורמה....אה? קבל ח"ח.....והמשך הלאה.

צודקת...

פלאפל "תדמור" ברחוב סלאמה בתל-אביב... תגידו פנטום שלח אתכם...חחחחחחחחחח...

למעלה