לא! לא! לאאאא!

• פותח הנושא mgirl
  • פורסם בתאריך

mgirl

New member
לא! לא! לאאאא!

למי אכפת אם היא עדיין מאוהבת בלוקה?? ל-מ-י א-כ-פ-ת?? הרי בכל זאת היא מאוהבת בך אז shut up and kiss her!! אוף, זה כזה לא פייר... אני מחכה ומחכה ומחכה ומחכה ומחכה וכשסוף סוף קורה משהו הוא נהרס! *קארבי רולז פוראבר*

ST

New member
אוף, פספסתי היום חצי פרק ../images/Emo29.gif

כי עבדתי בהתחלה, ובסוף היה טלפון... מישהו מוכן להגיד לי מה בדיוק קרה בסוף? ראיתי שאבי וקרטר הלכו, אבל הספקתי לראות בערך את ה-2 משפטים הראשונים, עד שקרטר אמר שאולי זה משקעים רבים מדי, ואז הטלפון בבית צלצל והייתי חייבת לענות... מישהו?...

המממ

New member
יש לי בקשה...

אנא ספרו הכל. יש כאלה שהפסידו חצי פרק, ויש כאלה שהפסידו הכל!

nogah

New member
כך היה

כן כן, הוא אמר משהו כזה, ושהוא יבחר מישהי שלא מאוהבת במישהו אחר, והיא אמרה שאין כזאת ושהו בערך. רגע, זאת היתה בסצנה האחרונה? נראה לי שהיה עוד משהו עם דר גרין ואליזבת.. לא משהו מיוחד, קצת דמעות..

tsveeka26

New member
קרטר ואבי מתאימים

קרטר אומר שהוא לא רוצה להיות זה שיחליף את לוקה. הוא לא רוצה שאבי תעשה לו טובה. איזה בעסה. אתם לא חושבים שג´ון קרטר ואבי מתאימים? טוב שסוזן חזרה, התגעגעתי אלייה.

אבי וקרטר

אני חושבת שהם מאוד מתאימים ואני מקווה שהפחד שלהם מקשרים לא יפריע להם. השאלה החשובה יותר, היא, האם ניקול ולוקה יהיו ביחד, ואם הם בכלל מתאימים.אני אישית מאמינה שהאהבה של ניקול ולוקה תהיה זמנית, ושל קרטר ואבי, אם תהיה, תהיה רצינית.

מיכל ק

New member
לפי מה שאני מבינה

הם לא ביחד באמריקה

tsveeka26

New member
בינתיים קרטר לא מעוניין

שמישהו או מישהי (רצוי שזה יהיה אבי) יכניס לו כסא בראש ושייקח את הגברת כבר, למה הוא מחכה?

~*~gaL

New member
נכון? עד כמה אפשר??

שיהיו כבר ביחד! הם עזרו כ"כ הרבה אחד לשני. יש ביניהם כזו כימיה נהדרת.. והיא לא מאוהבת בלוקה! היא לא! הוא פשוט חבר לשעבר.

למעלה