לא, לא אתן לך ללכת...

לא, לא אתן לך ללכת...

לא אתן לך ללכת שבי אחריה. אחכה לך, גם אם אור היום ישא בנוטלו הדר פני. אחכה לך, גם אם חושב לאט... והדמעה שלנו, תתנדף ברוח מצויה. לא, אתן לגעת עד אשר אם זו האהבה!

הטייסת

New member
למה?

למה? למה? למה? למההההההההההההההההההההההההההההה? אם הוא אוהב אותה תניחי לו , זאת אהבה. היא ולא אחרת.

דודו21

New member
כך ראיתי את פנייך

היפות דיברו בלי קול במבטך וחיוכך סיפרת לי את הקול וקול מילייך וצחוקך עולם אחר לא שלך רצית לדעת מדוע נשארתי טוב ונחמד איתך... שנותייך היפות חולפות ואיש לך לא ישיב את עלומייך הקצרים את טעם החיים רציתי לחבקך ברוך פנייך ללטף ולהשכיח מליבך מעט מכאבך

בנות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תסבירו לי בבקשה מה פה קורה פה? על מי ומה אנחנו מדברים? ולמה כועסים?? אוףףףף בני האדם כל כך מורכבים לפעמים ... אולי לא תגעו במילה הגדולה הזו אהבה... השאירו אותה בצד... יהיה לכולם הרבה יותר קל לחיות אצלנו בעלי הכנף יש רגעי אושר ורגעי יחד ורגעי לבד ופחד והכי חשוב רגעי טיסה משכרים בשמיים ששוכחים את כל הבעיות אחת ושתיים שולחת לכן בנות יקרות סלסלה מיוחדת מלאה בכוכבי אושר ופז... פזרו אותה לכל מקום שיהיה לכן רק טוב!!!

הטייסת

New member
כרגיל...

גחלילאה יקרה! את מתוקה,אבל בואי נודה בעובדה המרה שאנחנו בני אדם ולא בעלי הכנף. כל מה שאמרת הוא ככ חכם ונבון ועם זאת ככ נאיבי...

טייסתתתתת

כלומר אני נאיבית??
ואני חשבתי שאני סתם מיפגרת
ועדיין חושבת אני,שיש מה לעשות ובמה להאמין ועדיין יש כוכבים בשמיים ויש חלומות ויש תקוות ויש ויש ויששששששששש שאי ברכה ורק טוב!!!

יודע ש...

New member
טייסת

אני פוגש הרבה אנשים מכל מיני סוגים ואני מרגיש שהיא אכן משהו מיוחד יום נפלא לכולם חוזר לעבודה

למעלה