לא לאיחוד הלאומי

UM2 חזר

New member
לא לאיחוד הלאומי

לכל אנשי הימין אסור להצביע לאיחוד הלאומי גם אני מאוכזב מהדרך בה נבחרו אנשי הליכוד גם אני לא אוהב את שרון והצבעתי לבנימין נתניהו אבל מה לעשות שרון ניצח הימין מימין לליכוד מעולם לא מנע דבר הבר היחידי שהוא עשה זה רק נזק ב- 92 הם הפילו את שמיר וקיבלנו את אוסלו ב-99 הם הפילו את נתניהו וקיבלנו את ברק ואת האינתיפדה ועכשיו ללא שום תוכנית ריאלית וכשברור לאור היום שליברמן הוא בדיוק כמו הליכוד אז למה להצביע לאיחוד בגלל הקיצונים ממולדת?

hungry penguin

New member
ליברמן הוא לא כמו ליכוד

אני לא טוען שהימין מימין לליכוד לא נהג בטיפשות בעבר, ואין ראייה שלא יחזור על שגיאותיו. אלא שהפעם יש לנו, כאנשי ימין, עניין בשגיאות אלו. אם פעם הפלת ממשלת ליכוד שאינה ימנית מספיק גררה עלייה של ממשלת שמאל, היום הפלת ממשלת ליכוד שאינה ימנית מספיק תביא ממשלה ימנית יותר. ולמה? כי היום עומד איש שמאלן בראש מחנה הימין, מחנה שיש לו רוב גדול בארץ. ואם יוחלף שמאלן זה, אז יעלה שוב מחנה הימין לשלטון, אבל הפעם בראשות איש שאינו שמאלן. האיחוד הלאומי משחק כרגע לטובת הליכודניקים עם האידאולוגיה. חוץ מזה, ליברמן אינו גנדי (הי"ד).

למה הם הפילו?

מי שהפיל את שמיר ונתניהו הם שמיר ונתניהו עצמם שהתחילו לפזול שמאלה. הם אינם יכולים להאשים אף אחד אחר. במקום לדרוש מהימין להפיק לקחים, מוטב שתדרוש מהליכוד להפיק לקחים ולא לבגוד ולברוח שמאלה תוך הסתמכות על "רשת ביטחון" שמאלנית.

hungry penguin

New member
זו חשיבה לטווח קצר

תהיה אשר תהיה הפזילה שמאלה, תסכים שרבין ופרס אינם עדיפים משמיר, ובטח שברק אינו עדיף מנתניהו. אין דבר יותר דפוק מאשר הסגידה לדרך, כשהמטרה זה מה שחשוב.

אמרתי שהם עדיפים?

מה שאמרתי הוא שאין להטיל על הימין את האשם לנפילתם של שמיר ונתניהו, משום שהאשמים היחידים בכך הם שמיר ונתניהו עצמם.

hungry penguin

New member
אמרת,שמעתי, הגבתי.

אבל למה אתה חושב שהאמת תשתנה אם תחזור פעמיים על אותו הדבר?

הם החליטו ללכת לבחירות

שמיר ונתניהו החליטו להעדיף הליכה לבחירות על-פני נאמנות למחנה הלאומי.

תשובה ל- לא לאיחוד הלאומי

האיחוד הלאומי מורכב מכמה מפלגות כאשר אחת מהן היא מולדת. בשנת 92 פרשה מולדת (בראשותו של רחבעם זאבי הי"ד ה´ יקום דמו)מהממשלה עקב חציית הקווים האדומים שהציבה כאשר אחד מהם היה - לא למדינה פלשתינאית UM2 בטיפשותו טוען שזה מה שגרם להסכמי אוסלו. אולי עדיף שכולנו נזכור את אותו בנימין נתניהו הדגול כאשר חתם על "ווי" שלא היו יותר טובים מהסכמי אוסלו וגרמו להרג רב יותר של יהודים בינהם גם מנהיגה של "מולדת". נכון שהיום מולדת איננה, היא נרצחה ביחד עם עלייתו של בני אילון לראשות התנועה, היום קיימת במולדת רק טינופת, לכלוך ומרדף אחרי הכסא- אך בואו לא נשכח את הסיבות והגורמים שהפילו את שמיר ובואו לא נשכח שאפילו לרגע דחבעם זאבי הי"ד לא היה קשור לנפילת הליכוד ב-99 כי את הנפילה הזו היחיד שגרם הוא בנימין נתניהו שהיה חרא של מנהיג, חרא של אדם ועשתה נכון תנועת הליכוד שבחרה את אריק שרון להיות מנהיגה כי הוא ורק הוא יהיה ראש ממשלתנו הבא בניגוד לעובדה שאם ביבי היה נבחר הליכוד היה אוכל אותה

UM2 חזר

New member
אני עדיין דבק בעמדתי

פרישת הימין ב-92 והפילוג שהיה שם (תחיה,לוינגר,מולדת ושאר מטעמים) הם אלו שהביאו את רבין לשלטון האם עולה על דעתך כי יצחק שמיר אחד מאנשים שדוגלים באף שעל ושנמנע בהצבעה על הסכם השלום עם מצרים היה מסכים למדינה פלשתינאית ודרך אגב של נעליך מעל רגליך לפני שתדבר על בנימין נתניהו כי אתה ושכמותך לא מגיעים לקרסוליים של המנהיג הענק הזה אם היו נותנים לו להמשיך ב-99 לא היינו במצב הזה אבל חכמי הימין החליטו שעדיך ברדק

אתה מערבב בין דברים לא קשורים

עלייתו של רבין לשלטון היתה תוצאה של שני גורמים: הליכוד איבד רבע מכוחו תוך שלושה חודשים בגלל סקנדלים שונים, והימין התפצת למפלגות קטנות שלא עברו את אחוז החסימה (לוינגר, מזרחי). הגורם הראשון אינו קשור בשום צורה למפלגות הימין, וגם הגורם השני אינו קשור למצב הנוכחי. אני מסכים שאם יסתבר שחרות לא תעבור את אחוז החסימה עליה לפרוש מההתמודדות, ועל בוחריה לעבור לאיחוד הלאומי.

knir78

New member
הליכוד = ביילין. רק האיחוד הלאומי.

ה"קיצונים" ממולדת פעם היו המרכז של התנועה שלך.... איפה אתם ואיפה הליכוד של פעם. כמו שאמרתי ז´בוטינסקי מתהפך בקברו כשהוא רואה מה אתם עוללתם לתנועה שלו... שחיתות , מדינה פלשתינית ונטישת ישובי הספר. אין לכם אידיאולוגיה רק כסף ותמיכה של אנשים שאתם דואגים שישארו במעמדם הנמוך רק כדי שימשיכו לבחור בכם.

למעלה