לא לאהוד , כן לעמי

• פותח הנושא dm3
  • פורסם בתאריך

dm3

New member
לא לאהוד , כן לעמי

אהוד ברק- לא 1. מנהל את היחסים עימנו כבעל ואשה - " השתנתי " " למדתי" ....נשמע מוכר 2. היה ראש ממשלה גרוע. 3. לא הוכיח כל מנהיגות במלחמה האחרונה. שהה בחו'ל , לא פתח את ביתו למשפחות מהצפון , לא הראה שמץ של דוגמא אישית. בניגוד אלי האזרח הקטן אשר " לא ברח" נשארתי בצפון יום יום וטפלתי במטופליי. מנהיג אמיתי בשעת מלחמה עוזה את כל עינייניו ושב ארצה על אחת כמה וכמה אם ברצונו להיות ראש ממשלה. 4. מאז סיום תפקידו כראש ממשלה " עשה הכל לביתו" עושרו הרב ועיני לא צרה הוא תוצאה ישירה לעובדת היותו בעבר רמטכ'ל וראש ממשלה - " גוזר קופונים" . עיני לא צרה , אך אני בספק אם היה מגיע לעושר כה רב ללא הסטוריית תפקידיו בעבר. עמי אילון -כן !! 1. נקי וחף מכל נגע רע.-פשוט בן אדם ישר... יש כנראה כאלה 2. מנהיג אמיתי בכל רמ'ח איבריו 3. באופן מובהק בוחן כל דבר לעיניינו טוטובת המדינה ובהתאם מקבל החלטה ועליה אף מצהיר ועומד איתן מאחורי עמדתו זו. גם אם ההחלטותיו לעיתים אינן פופולריות. 4. משמש דוגמא אישית לכל איש בישראל. 5. אין לנו מה להפסיד רק להרוויח ובגדול!!!

netanyahu10

New member
חבל על ההשקעה

פשוט תכתוב - אהוד ברק - לא. הביטוי:"אהוד ברק", יעשה כבר את העבודה. ואולי, הבוחרים של מפלגת העבודה כל כך טיפשים, ששוב פעם הם יבחרו באדם שבמו ידיו ריסק וחירב להם את המפלגה. עליהם אני כבר לא יכול להתפלא.

gershon17

New member
עמיר פרץ מאמין שיבחר

אהוד ברק חוזר לרוץ. נראה כאילו המועמד עם הסיכוי הכי טוב להבחר הוא כרגיל שמעון פרס.

roky23

New member
תגובה

איך זה שיש לך ארבעה דברים מהותיים כנגד ברק אבל אפילו לו דבר אחד טוב וברור בעד עמי... אתה יודע למה? כי לעמי אין ניסיון. מוטב לו להיות שר לבטחון פנים ואחר כך להתקדם. ואני כמו שאתה מבין חושב שברק מתאים יותר. למרות הבעייתיות. זה לא כוכב נולד פה.

Haemek

New member
ומדוע ברק יותר מתאים?

זה שיש לו נסיון אדיר בלהרוס, להרוס כל שהוא נוגע בו, זה כבר הוכח. אייליון עדיין לא הוכיח את אותו כוח הרס. אז נכון שברק אמר "למדתי". אבל למה לתת את הסיכוי למישהו שלא תרם ולו כלום. כלום. רק הרס. כי הוא נטרא רוצה להיות ליד כוח, נורא נורא נורא רוצה? "זה לא כוכב נולד פה"??? ואללה?

roky23

New member
תראה..

זה נכון שברק לא מושלם. הוא לא היה והוא לא יהיה. אבל איפה שברק נפל ייפול גם עמי. אני לא אומר שעמי לא ראוי, זה פשוט עוד מוקדם. בנאדם לא יכול להיבחר ישר לראשות הממשלה. זה לא הצליח עם ביבי ולא הצליח ברק. מה לעשות שגם בזה צריך ניסיון.. ואני מעדיף כרגעאדם עם ניסיון מאשר עוד מישהו שיתנסה על הגב שלי. באשר לכך שברק הרס... אני בכלל לא בטוח... סתם הדביקו לו תווית כמו שמדביקים היום לאולמרט. הוא לא היה כזה גרוע. אני זוכר מצב כלכלי די טוב יריד באבטלה, עלייה בהשקעות חוץ, חינוך טוב של יוסי שריד. היציאה מלבנון היא אולי המשמעותית ביותר, אבל תחשוב כמה חיילים ניצלו בזכותה... וחוץ מזה שאף אחד לא צריך רצועת בטחון כשחיזבאללה יכולים לירות עד חיפה. הבעיה היחידה של ברק הייתה ההתנהלות האישית שלו, והכי גרוע היתה זו ש"ס ששתתה את דמו... אסור לשכוח שהאיש המוכשר הזה.. הספיק להתקדם עם מו"מ עם סוריה, להביא את ערפאת לנקודת החלטה, וכל זה בפחות משנתיים! הוא איש חכם ורואה למרחוק! יש לו ניסיון צבאי מוכח, וכעת גם מדיני. הוא למד את הפולטיקה, השתבח. בגלל זה הוא לא יחזור להיות ראש ממשלה כל כך מהר... נראה אותו מתפקד כשר ביטחון ונחליט שוב... כמו שראינו את ביבי וחלק מאיתנו חושבים שהוא לא השתנה וחלק חושבים שכן... עמי איילון.. עם כל הכבוד אליו.. לא יכול להיבחר, להוציא את העבודה מהממשלה וללכת לבחירות. זה לא עובד!! העם צריך יציבות וכן אני חוזר... זה לא כוכב נולד שכל שנה נלך לבחירות ונבחר את הקרחת הכי יפה...:) שנינו יודעים, שיהיה בנאדם איכותי אשר יהיה, הוא לא יכול לעשות כלום בלי קואליציה. ובגלל זה אני רוצה את ברק בבטחון. ואת היציבות והבטחון במדינה עד 2010. תחשוב על זה. כמה נורא זה יכול להיות? לפחות אותו אנחנו מכירים.

Haemek

New member
בונא, אתה צריך עבודה בסילוף בשב"כ

"אבל איפה שברק נפל ייפול גם עמי" - ואללה? ואולי איילון יותר חכם? "סתם הדביקו לו תווית כמו שמדביקים היום לאולמרט" וזה שהעם העיף אותו לכל הרוחות אחרי שנה ו-8 חודשים, אחרי שהרס כל שנגע בו? ולאולמרט מדביקים תוויות? כלומר שהוא מאוד מוצלח אבל רק 2% בעם מאמינים בכך? "היציאה מלבנון היא אולי המשמעותית ביותר" ואולי זו היא שגרמה להרג ולצורך במלחמת לבנון השניה? ברק הבריח את צהל והוריד את גורם ההרתעה ל- 0, והוא גם לא הגיב כאשר לאחר שצהל ברח מכל שטח לבנון , נחטפו 3 חיילים, האדיוט איים ואיים וכלום, שלושת החיילים חזרו בארון לאחר מסחר בגוויות שלהם. שוטה. "הספיק להתקדם עם מו"מ עם סוריה" ואללה? במה הוא התקדם? אני זוכר אותו נוסע לארה"ב ואסד שלח את הפקיד שלו שאין לו כל יכולת החלטה, אז במה השוטה קידם את המשא ומתן? "להביא את ערפאת לנקודת החלטה" ואללה? היה זה ברק שהבטיח: "תנו לי שבוע עם ערפאת ואני יוצא עם הסכם" "אני אהפוך כל אבן למען השלום...". היה זה ביבי שאמר אז, בבחירות, שאין לנו פרטנר. ומה יצא? פתאום היה זה ברק "שגילה שאין לנו פרטנר". וכמובן שלא רק שלא קבלנו שלום, קיבלנו פרעות שגם ערביי ישראל לקחו בהם חלק, פיגועים איומים, ריסוק ישראלים באוטובוסים ובמועדונים. והאדיוט רוצה להבחר שוב. "הוא איש חכם ורואה למרחוק" הוא שוטה שאין לו מושג מה צריך ואיך צריך, וכל שחשוב לו הוא להיות ליד כוח.

לא ברק ולא אילון

שניהם מוכנים (ורוצים) לשבת בממשלה עם אולמרט. בושה למפלגה ששני המועמדים המובילים פוחדים לומר מילה רעה על אולמרט המושחת. אני מצביע לפינס

dm3

New member
תגובה

תתייחס בבקשה לעובדת שהותו בחול בזמן המלחמה אתה כנראה חי במרכז

הייתי בלבנון בצו 8

העובדה שברק היה בחו"ל בזמן המלחמה היא רק סיבה אחת מתוך אלף שלא להצביע עבורו. הבעיה שהאלטרנטיבה, אילון, מוכן לשבת בממשלה תחת אולמרט.

dm3

New member
ברק

אצלי הנושא מאד עקרוני מנהיג אמיתי עוזב הכל מידיו וטס חזרה ארצה ומנסה לעזור ככל ידו ממש כפי שעשיתי לעיתים מעשה אחד וקטן יכול לתת רושם כללי ל" דרך התנהלות" אני חושב שנושא אולמאט לא יהיה רלבנטי בשבועות הקרובים עמי ברוורמן פינס ויתום - נבחרת מצוינת ברק , פואד, וכוק - נבחרת שמנה חסר את הברק בעיניים , דוגמא אישית , עשיה , יושר ... מקווה ששכנעתי אותך ועמך אחרים אילון לראשות מפלגת העבודה שעימו האנשים שציינתי. אני הייתי מבקש לראות אנשים שבאמת ובתמים חשובה להם המדינה ולא פוליטקאים מושחזים

תמיכה באילון\ברק = תמיכה באולמרט

אילון הביע נכונות לשבת בממשלה עם אולמרט. אני חושב שמפלגת העבודה צריכה לעסוק בהחלפת השילטון ולא בשותפות עם אולמרט ובעלי המניות ששולטים במדינה באמצעותו. אילון מפחד לומר מילה רעה על אולמרט בגלל שהוא מקווה להיות שר בממשלתו. איזה עליבות.

TheHock

New member
אגם אני הייתי בחו"ל בזמן המלחמה

נסעתי למהל הקית לעבוד במנה קית ופרצה המלחמה.... זה אמר משהו רע עלי גם כן?

dm3

New member
חול

אתה אבל לא מועמד לראש ממשלה ולא מתיימר להיות מנהיג

למעלה