חמי זמר מ-ע-ו-ל-ה...אחד מהחביבים עליי. אלא שתפוז לא פותחים לו פורום... בעבר התכתבתי בפורום הרשמי שלו,וע"י כך גם יצא לי לפגוש בו פעמיים... חמי וירמי שרים באותו הסגנון,רק שחמי יותר טוב לטעמי...
אין על ה-פה פה פה פה פה !!!!!! וברוק עצמאות ממש חיכיתי ל"מישהו שומע אותי", אבל הם בחוצפתם לא נתנו כבוד ל-פה פה פה פה פה!!!!!!!!!! תמיד נותנים כבוד ל-פה פה פה פה פה !!!!!!!!!!!!!!! (אוף, נמאס לי לכתוב פה פה פה פה פה פה )
חמי וירמי מצויינים ביחד...! הייתי בהופעה שלהם בניצנים בקיץ, וגם בהופעה שלהם ברוק"צ... שתי ההופעות היו מעולות! יש ביניהם כימייה מדהימה והם פשוט מקפיצים... חמייייייייי
ירמיייייייי
חחח למה לכל הזמרים יש שמות מוזרים??? ירמי, חמי, יהלי, עברי?!?! מה ההורים שלהם חשבו לעצמם? חחח חשבתם על זה פעם?
הייתי ב3 הופעות שלהם ביחד! הראשונה שנה שעברה בסילבסטר בבארבי אחרי זה בניצנים כמובן וברוק עצמאות אין פשוט מעולים ביחד, הם מקפיצים את הקהל בצורה מדהימה!! טוב אבל זה ברור הרי הם היו המון שנים חברים וכל זה... קיצר שימשיכו ככה!
כבר המוזיקה של קוקה קולה. אני לא יודעת בדיוק איך זה ילך עדיין אם זה בדיוק כמו שנה שעברה, אבל יהיה. וגם זה בטוח כי ג באיזשהיא כתבה על כוכב נולד קראתי שהגמר יהיה באיזשהוא תאריך באוגוסט בכפר המוזיקה של קוקה קולה בניצנים. ככה שיהיה שוב, אבל לא יודעת אם באותה מסורת של שנה שעברה.. נקווה שכן!