לא כ"כ קשורה לפה...

gothmor

New member
לא כ"כ קשורה לפה...

אבל- ירמי וחמי הכי קרועים בייחד! מישו היה בהופעה שלהם בניצנים בחופש?

לא,אבל הייתי בהופעה שלהם ברוק"צ.

חמי זמר מ-ע-ו-ל-ה...אחד מהחביבים עליי. אלא שתפוז לא פותחים לו פורום... בעבר התכתבתי בפורום הרשמי שלו,וע"י כך גם יצא לי לפגוש בו פעמיים... חמי וירמי שרים באותו הסגנון,רק שחמי יותר טוב לטעמי...

נופרי15

New member
חחחח

אולי זה נכון ירמי וחמי הם אחלה ביחד והם באותו סיגנון.. וחמי טוב.. יכול להיות אבל לא יותר מירמי... אל תצחיק אותי... חחח ירמי הכי טוב !!!!!!!!!!!!!!

שלמונזה

New member
ירמי וחמי מעולים ביחד ../images/Emo168.gif

לא הייתי בנימצנים אבל הייתי בהופעה שלהם ביחד, יש להם פשוט חיבור מעולה! גם השירים של חמי וגם של ירמי פשוט גדולים ומקפיצים!

רעות 85

New member
אני דוקא

מעדיפה את ההופעות נפרדות. מהסיבה שאני לא מתה על חמי, בלי לפגוע..

A R TA M I S S

New member
אני!!!!!../images/Emo80.gif

היה מעולה במיוחד שחמי אמר שהוא שר את השיר של ה-פה פה פה פה פה (מישהו שומע אותי) אין היה באמת מעולה.. כי זה ירמי!

mesh33

New member
אוי ה-פה פה פה פה ../images/Emo99.gif.......

אין על ה-פה פה פה פה פה !!!!!! וברוק עצמאות ממש חיכיתי ל"מישהו שומע אותי", אבל הם בחוצפתם לא נתנו כבוד ל-פה פה פה פה פה!!!!!!!!!! תמיד נותנים כבוד ל-פה פה פה פה פה !!!!!!!!!!!!!!! (אוף, נמאס לי לכתוב פה פה פה פה פה פה )

רואה אותך ילדה יםה צוחקת ../images/Emo140.gif

רואה אותך ילדה יפה צוחקת פה פה פה פה פה פה פה פה חחח מושיק עפיה

חמי וירמי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo39.gif

חמי וירמי מצויינים ביחד...! הייתי בהופעה שלהם בניצנים בקיץ, וגם בהופעה שלהם ברוק"צ... שתי ההופעות היו מעולות! יש ביניהם כימייה מדהימה והם פשוט מקפיצים... חמייייייייי
ירמיייייייי
חחח למה לכל הזמרים יש שמות מוזרים??? ירמי, חמי, יהלי, עברי?!?! מה ההורים שלהם חשבו לעצמם? חחח:) חשבתם על זה פעם?

חמי וירמי טובים ביחד ../images/Emo140.gif

הם טובים ביחד!!!!! הייתי בהופעה שלהם בניצנים נהנתי ממש!!!!! וברוק העצמאות היה די קצר בכלל אבל הם ממש טובים ביחד

אוי הם פשוט מעולים!!!

הייתי ב3 הופעות שלהם ביחד! הראשונה שנה שעברה בסילבסטר בבארבי אחרי זה בניצנים כמובן וברוק עצמאות אין פשוט מעולים ביחד, הם מקפיצים את הקהל בצורה מדהימה!! טוב אבל זה ברור הרי הם היו המון שנים חברים וכל זה... קיצר שימשיכו ככה!

הם עדיין חברים ../images/Emo140.gif

ירמי בכלל יודע להלהיב את הקהל אההה שחכתי לציין שהייתי בהופעה של ירמי בכפר סבא שהיה חינם

ברור שעדיין אם לא הם לא היה מופיעים

ביחד!! וכמובן שהרי גם גרו ביחד בשנקין בצעירותם:)

אני שמעתי וגם קראתי איפשהוא שיש שוב

כבר המוזיקה של קוקה קולה. אני לא יודעת בדיוק איך זה ילך עדיין אם זה בדיוק כמו שנה שעברה, אבל יהיה. וגם זה בטוח כי ג באיזשהיא כתבה על כוכב נולד קראתי שהגמר יהיה באיזשהוא תאריך באוגוסט בכפר המוזיקה של קוקה קולה בניצנים. ככה שיהיה שוב, אבל לא יודעת אם באותה מסורת של שנה שעברה.. נקווה שכן!

למעלה