לא כל מקום באירופה !!!

harelor

New member
לא כל מקום באירופה !!!

נכון, אמרתי שבאירופה נחמד לטייל, אמרתי שהאופנוענים שם נחמדים ואוהבים לעזור. אבל כדי שלא יקרה לאף אחד משהו לא נעים, אני מוכרח לסייג את דברי. בהולנד בעיקר, אבל לפעמים בבלגיה או בגרמניה, אתם עלולים לפגוש טיפוסים לא נעימים. בהולנד יש משום מה כנופיית ``מלאכי הגיהינום`` כמו הכנופיות בקנדה ובארה``ב. הם טיפוסים מאד לא נעימים, אלימים וגזענים. לא יודע למה, אבל אנשי הכנופיות הללו אוהבים לרכב דווקא על אופנועי קסטום כבדים (רצוי ``הארלי``). וזה מה שהציל אותי פעם אחת, הם פשוט לא יכלו להתחרות ב- DR800 בדרך עפר שאליה פניתי כדי להתחמק מהם. אז חברה, תזכרו, אמנם בארץ רוב האופנוענים נחמדים (גם כאשר חלקם משתוללים). בארץ רוב האופנוענים דווקא חובבי שקט ושלווה (יש לנו מספיק מלחמות אמיתיות), ולמרות שעל האופנוע הם משתוללים לפעמים, הרי שעל הקרקע, הם דווקא ``לא מזיקים`` :) אבל, יש מקומות בעולם שצריך להיזהר !!!

Ninja

New member
Give some examples

What ticked the off about you, why were they even chasing you? I`m planning about a month trip and it will include all those countries, I`ve been there before but never with a motorcycle. How did you manage with the bike, finiding a secure sopt for the night, carring equipment and so Some more details would be appreciated

GPZiv

New member
נו, רואים את זה בסרטים

אסיפה של כמה וכמה אופנוענים שמנים ורעים עם שרשראות וטבעות בתוך איזה פאב ובחוץ עומדים להם הקאסטומים הענקיים. ;-)

tazy

New member
לא היינו אמורים לעבור לוואלה?

והשם שלי היה תפוס... שוב. taz.

GPZiv

New member
היינו ועברנו

ועברנו שוב. לפה! כך הכרוב החליט ואם הוא מחליט, מי אנחנו שנערער על החלטתו...? :cool: GPZiv- שעדיין חושב שלכל דבר אפשר וצריך להתרגל.

למעלה