לא כל כך הבנתי

haunter

New member
לא כל כך הבנתי

אם פאריז פוצץ הר בלי לזוז בכלל (וזה עוד היה בצורה הראשונה, לפני שהפך לנוסע השמיני), למה הוא פשוט לא מפוצץ את אויביו וזהו? ולמה גוקו חושב שהוא יותר חזק מפיקורו? הכוח של פיקורו הרי שווה בערך לזה של פאריז (הוא אמר מיליון, לא?) ושל גוקו רק מאה ושמונים אלף!

digiash

New member
איזה מאה ושמונים אלף?!? על מה אתה

מדבר?? גוקו הרבה יותר חזק מזה.. ובקשר לפאריז-במקרה שלא שמת לב... הוא מנסה...

haunter

New member
הסגול עם הקרניים

אמר את זה, לא? נו בסדר, אז אולי זה יוכפל או משהו כי הוא נפצע קשה, אבל אז זה עדיין יהיה פחות מחצי משל פאריז. ובקשר לפאריז, התכוונתי לשאול למה הוא לא מפוצץ את האויבים בטלפתיה כמו שהוא עשה..?

digiash

New member
מה קשור!? גוקו לא הראה את העוצמה

האמיתית שלו (אני מתחיל להשמע כמו ערוץ הילדים
) פריזה לא השתמש בטלפטיה הוא השתמש בהתקפה רגילה... וכמו שאמרתי מקודם פריזה מנסה לפוצץ אותו אבל הרים הם כמו דייסה לעומתו ולעומת שאר הלוחמים..

VEGOKU

New member
מי זה לעזאזל פאריז???

זה אמור להיות פריזה??? ממתי?

pokegirl

New member
הממ..

דבר ראשון, אני רוצה לציין שאני Piccolo.. פשוט אני מדבר ממחשב אחר ושכחתי את הסיסמה שלי
בקשר לשאלה, כמו שידוע, כל פעם כשסיאן גוסס, כוחו מתעצם.. זה לא מדוייק להגיד "מוכפל" ולכן אין לקחת את זה כהכפלה של 180 כפול 2 כי אנחנו לא יודעים אם גוקו באמת השתמש בכל כוחו מול גינאו (ככה קוראים לו בעיברית?) או שהוא יכל להעלות עוד.. בנוסף, הוא נפגע קשה מאוד ובעיקר היה את הקטע של החלפת הגופים שממש החליש אותו וקירב אותו למותו.. ועכשיו שגוקו מחלים, כוחו מתעצם אפילו עוד יותר.. וזה לא מחייב שהוא מתעצם רק פי 2.. בקשר לפריזה - אני מניח שהתכוונת שאמרת "בטלפתיה" בכך שהוא רק מסתכל על מישהו מסויים ואותו אחד מתפוצץ. אז זה לא בדיוק פועל ככה.. הוא משתמש בקי שלו, בכוח שלו כדי לפוצץ את אותו אוייב או אדם.. אומנם לא רואים לעין מה בדיוק קורה שם, אבל הוא משתמש בכוח ולא טלפתיה :>

Brolly

New member
העצמה האנרגטית של פריזה היה...

230 אלף... הוא יכל לפוצץ הר בקלות... אבל גוקו גם בסביבה הזאת ואסור לשכוח את הקאיוקן... גוקו הרבה יותר חזק מפריזה גם בצורה השלישית שלו.. וברוכה הבאה סאבינה!

Taker Sucks

New member
230 אלף!?!?!?!?(ספויילר)

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 530 אלף - צורה ראשונה מיליון - מיליון מאתיים - צורה שנייה 2.5 מיליון וחצי - צחורה שלישית 12 מיליון - רביעית... ומזה בעיה לפוצץ הר? כל אחד מהחברוה יכולים לפוצץ כוכב(אפילו קאמא סנין הצליח לפוצץ את הירח)

LINKIN PARK!!!

New member
גם אתה חושב שהוא דומה לנוסע השמיני?

איך שראיתי אותו פעם ראשונה חשבתי שהוא באמת הנוסע השמניני, הוא כזה מכוער, בכל הצורות שלו.

האחת niki

New member
הוא דומה למייקל ג'קסון!

בשיא הרצינות!אתם רואים את השפתיים שלו?ובפרק לפני יומיים שלושה או אתמול(הסניליות) אז הראו אותו מלמטה ונראה כאילו האף שלו מורם כמו של מייקל ג'קסון!!!

למעלה