לא כל כך ג'קאסס

JACKASS 4 LIFE

New member
חחחחחחחחח....

אהבתי אחי!! אבל איך זה החליק לכם על החול!? החרבות לא ניתקעו?? אנחנו עשינו עם סנו בורד וסקייט בלי צירים...

bobby6killer

New member
חחח חחמוד קבלו מה עשיתי אתמול

דר"א רעיון יפה... אתמול גיא עשה כזה:לא ישנתי 3 לילות והלילה אני רוצה לישון ולא היה בא לו לישון אז הלכתי לעמית ואני הוא ואופיר הלכנו לים וליד מלא חברה מי"א פתאום הורדתי תבגדים ורצתי לים ערום...חח היה מצחיק אבל היה קור איייימים... ואז אופיר יעני לקח לי תבגדים וברח ואני רדפתי אחריו ועברנו ליד ערסים וצעקתי:הוא לקח לי תבגדים והם מזה נקרעו מצצחוק חחחח בקיצור יש לנו מזה אולי 2 דקות קטע קצר אבל נחמד...

holly shit

New member
חחח מצחיק ביותר!!

וזה לשני הסיפורים (גם עם הגלשן).. בכל מקרה יש לי איסיקיו חדש 20580551 יאללה תרגישו חופשי להוסיף

holly shit

New member
יה עצלנים..!

תוסיפו אותי..אני רוצה אתכם ברשימה שלי ומחקתי את כל מי שהיה לי אז אין לי מכם אף אחד או שתביאו לי תמספר שלכם.

holly shit

New member
היי תיקון טעות...

הספר שלי לא רשמתי אותו נכון הוא 205806551 די וזו ההודעה האחרונה שלי על האי סי שלי אפילו לי נמאס לשמוע על זה

super nothing15

New member
אח שלי עשה משהו דומה

זה היה כל כך כל כך מצחיק... הם חיברו בוגי למכונית..

bobby6killer

New member
רעיון טוב

אה נזכרתי אין לי מכונית ולא בוגי באסה! חח סתם רעיון טוב תכלס

bobby6killer

New member
יש לי רעיון תותחי קבלו!

יש את הדויסים האלה שמבקשים ממך באמצע רחוב להניח תפילין אז אני ילך יניח תפילין ובאמצע יבוא מישהו וימשוך לי את המכנסיים החוצה (מכנסי פרטי-בוי כאלה) ואני ישאר אם חוטיני וחולצה וימשיך להניח תפילין...מצחיק לא? בטח הדויסיק יאמר:רחמנא דנצלן.

למעלה