לא כ'כ קשור....

vejita

New member
לא כ'כ קשור....

http://www.svita2005.up.co.il/ זה אתר על שביתת תלמידים גדולה שתתקיים בתאריך:1.3.2005 תכנסו תשפיעו ואולי זה יעבוד.. .אבל תשלחו לכל מי שאתם מכירים ואל תהיו עצלנים שאין להם כוח להזיז את התחת שלהם, אתם בטח אומרים לכם עכשיו:"אני לא צריך להעביר את זה הוא בטח העביר את זה כבר לכולם..." אבל זה לא נכון... זה בשבילכם וגם בשבילי אז יאללה תוזיזו את התחת מהכיסה ותתחילו לעשות משהו.... גם אם אתם לא תלמידים תעזרו ואל תשכחו שגם שאתם הייתם תלמידים הייתם רוצים דברים כאלה......

gokussj2

New member
על מי אני עובד?שביתה! שביתה! שביתה!

שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה! שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!שביתה!

Brolly

New member
חחחחח, בתיכון שביתות לא כל כך משנות

גם ככה המורים לא מספיקים להעביר את החומר ועושים ימים מרוכזים אבל שביתת תלמידים מאורגנת, למה לא עשו כאלה דברים כשאני הייתי בתיכון? המקסימום שהיה אצלנו שביתה של תלמידים היה בחטיבה כשכל התלמידים בבצפר לא היו מוכנים להיכנס בגלל איזה חוקי משמעת דפוקים חדשים שהמנהלת שמה היא הבטיחה להוריד אותם ובסוף לא הורידה... אני מקווה שהדעה של השובתים הפעם תעבור

Brolly

New member
משהו על אם נוגעים במישהו בלי רשות

שלו (לא מיני, כמובן...) אז מקבלים שעות בריתוק אותי כמעט רצו לרתק בגלל שחבר שלי ניסה לקחת לי שקית ביסלי מהיד או משהו ואני משכתי את זה חזק בחזרה (כבר לא זוכר, זה היה בחטיבה) כל מיני חוקים על דברים קטנים שהיו שמים בגללם ילדים בכיתת ריתוק מסריחה במהלך ההפסקות הגדולות....

matan 18

New member
אחח

בזמני היו מושיבים אותנו על הברכיים כשעל הריצפה מפוזרים אפונים כדי שיכאיבו לנו בברכיים, כן זה היה קשה וכואב אבל לפחות יצאתי מחונך לא כמו הדור הצעיר של היום. נ.ב כוס על האמא של המורים המזדיניים האלו.

matan 18

New member
אני בן 18?

ה18 מיצג את מספר הפעמים שניסו לשלוח אותי לבית אבות ולא הצליחו... אני בן 75 ואני מאוד אוהב את הסידרה.

vejita

New member
תגידו..

אתם ידעתם שאם מקללים מורים [לא בדיוק לקלל אותם זה מה שהם רוצים לשמוע][אמרתי למורה כוס עמק] והיא התחילה להתנפל עליי והשעתה אותי הביתה!! על זה על דבר כזה קטן!!!! אני אומר:העם דורש שינוי!! הפגנה שביתה יאללה בלאגן!!! אני מביא את הבנזין אתם תגפרורים ונעשה יום עצמעות שמח!!

linki252

New member
לקלל ת'מורה זה לא כזה קטן, חבר שלי.

עשה את זה, ואז באותו יום היא היתה מורה מחליפה שלנו אז היא עשתה איתנו דיון על זה ועל מה צריך לעשות לו, ופשוט צריך להבין שנגיד אם אתה קורא למישהו בן זונה אז הוא בא ונותן לך אגרוף או כאפה וכשאתה קורא למורה בן זונה אז הוא לא יכול לעשות לך כלום, אז מה הוא עושה, הוא נותן לך השעיה, ומה זה בסך הכל השעיה? כמה ימי חופש?

אוזינג

New member
יא גאון..!

למה לצעוק?! תאמר את הקללה בשקט,זה ברור שהיא תעניש אותך. תחשוב קצת.

ssj38

New member
לא

יותר מדי חשוב מילא כתבו באנגלית אז מה זה משנה מה יהיה שם הדומיין והקובץ על השרת?

vejita

New member
אתה לא יחיד...

אבל מה לעשות לא כל אחד מושלם [חוץ ממני...
חח סתם]

למעלה