לא כותב זמן מה

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
לא כותב זמן מה

מעיין עייפות נפשית מאז המילואים האחרונים. מקווה ששלומכם טוב. ועכשיו לעניין: לפני כשבועיים פנה אליי במסר אישי אדם שביקש ממני להכיר לו "נערת ליווי דוברת יידיש". עניתי לו שרובם לא יודעות אפילו "עברית", אבל אם זה חשוב לו הן יסכימו ללבוש שטריימל וציציות במהלך ה.......... הקיביצר מאז מפציצים אותי בוירוסים באופן ברוטלי (2-3 וירוסים ביום). זה לא מפריע לי מעבר לכך שאני נאלץ לזרוק כל הודאה שאיני יודע את שם השולח. אבל בכל זאת, שבועיים נמאס כבר. האם מישהו ממכם פנה אליי בשאלה שכזו או האם מישהו קיבל פניה שכזו בעצמו??? האם מישהו מופגז או היה מופגז בוירוסים כמוני?

לא בגלל האידיש

תופעת הוירוסים היא כלל עולמית, וכל מי שאני מכיר, מותקף לאחרונה. ולא, לא כל מי שאני מכיר חיפש נערת ליווי באידיש, לפחות אני לא. תתקין תוכנת אנטי וירוס טובה, תשמור גיבויים של כל החומר האישי שלך, מסמכים וכו´, ותתפלל...

almog4

New member
בקשר לוירוסים

גם אני קיבלתי לאחרונה הרבה וירוסים מאימיילים לא מוכרים. תוריד מהאינטרנט תוכנת אנטי-וירוס ותתקין אותה, זה חובה בכל מחשב. אני התקנתי את התוכנה Norton AntiVirus לא חייב להיות קשר בין הוירוסים לבין השאלה המתחכמת של אותו בחור. ואגב, אם אנחנו כבר מזכירים נערות ליווי דוברות יידיש - אז על זה אמנם לא שמעתי. ...אבל מצד שני כן שמעתי שיש סרטים כחולים "איכותיים" עם נערות דוברות גרמנית. ואני חושב שמכיוון שיידיש וגרמנית די קרובות הרי שאותן נערות בהחלט יוכלו להבין, ויוכלו להיענות לבקשותיו. (ושדוברי היידיש יתקנו אותי בעניין הדימיון). לדעתי אפשר ואף רצוי להשיב תשובה כזאת לאותו אחד ששאל אותך את השאלה המתחכמת. אלמוג

anat80

New member
בקשר לנערות הליווי

הרבה מאיתנו קיבלו הודעות כאלו (אדם222 פרסם פה והיה איזה שרשור על זה). לא נראה לי שהווירוסים קשורים, גם אני מקבלת ה-מ-ו-ן לאחרונה! אבל זה באמת כולם...

all

New member
משום מה קישרתי בין ההודאה לוירוסים

אבל אם טעיתי - אלף סליחות.

למעלה