פיש...
"וזה גם לא אפשרי ולא הגיוני ואף פעם לא יקרה." חוזה עתידות קטן.. אתה נהנה לחזור על דברי ? (מצטט - "אבל מכאן ולקבוע שאני מציע לכבוש את כל המדינות שלא אוהבות אותנו, זה הרבה מעבר למגוחך.") ולך מנייק "לא תמיד שנאו אותנו במדינות ערב" מדינות לא שונאות, אנשים שונאים אני לא גזען, עד היום (לא יודע מה קורה עכשיו לאחר שהמפלגה הדתית נבחרה לשלטון) היו לנו יחסים מצויינים עם טורקיה, אשר רבים מאזרחיה הינם מוסלמים, אבל אם אתה מודע לתהליכים המתרחשים בטורקיה, אתה ודאי יודע שזו מדינה דמוקרטית, אך עם כל זאת, הצבא מופקד שם לשמור על טורקיה נקיה משלטון הדת האיסלמי ולפחות פעם אחת או פעמיים השתלט הצבא על המדינה בכדי להוציא את השלטון מידי המוסלמים והחזיר את הדמוקרטיה למדינה. אותם מוסלמים שנבחרו בשם הדמוקרטיה.. מסתבר שגם על הדמוקרטיה צריך להגן מעצמה. אני לא שונא אף אחד. רוצה לחיות בשלום עם כולם. אבל מה לעשות ואני שומע ורואה את השנאה מסביב של אומות ערב לישראל. אני מספר סיפורים ? רק אני שומע את הדברים הללו ? האם אני הוזה ? חולם חלומות ? לא חושב. לא סתם משרד החוץ מזהיר ישראלים מלבקר בסיני, אותו סיני שהחזרנו תמורת "שלום". וגיל לא משחק אצלי תפקיד. (ראה משהו שכתבתי באתר שלי בנוגע לגיל) מה שכן משחק תפקיד זה אינטלגנציה.. הגיל כן משחק תפקיד כמובן, הוא מביא איתו ניסיון, ואמצעים נוספים כגון ידע הנרכש עם הזמן. לפעמים הוא גם מביא לפקחון. לפעמים, לא תמיד.. אה.. עוד משהו. אני לא מדבר בהגיון ? אתה יכול לצטט אותי במדוייק, בכדי להעמיד אותי על חוסר ההגיון שבדברי ?