לא ישנתי מספיק

לא ישנתי מספיק

אבל לא אמנע מכם את הסיפור המלא.. לתגובות לשאר ההודעות, חכו לי עוד קצת.. טוב? פרטים? וואלה אני לא בטוחה שאני זוכרת את כל הפרטים. נורא התרגשתי. המאסטר שלי (מותר לי לקרוא לו D, הוא אישר) אסף אותי בשעה 23:00 והביא איתו קופסה ובה חליפת עור מדהימה. מכנסונים קצרים בגזרה נמוכה, חזיה פתוחה מאד וקולר תואם. כל זה בתוספת גרבי רשת שחורות ונעלי עקב שחורות. הרגשתי כל כך יפה, אם כי היה לי קר.. D נראה כל כך יפה. הייתי גאה על שהוא המאסטר שלי. הוא לבש מכנסי קורדרוי שחורים וחולצת גולף אפורה. בדרך הוא הרגיע אותי, כי הייתי מאד לחוצה. אמר שאם ארגיש לא בנוח אני יודעת מה לעשות ושלא אדאג והוא יהיה שם אתי. הגענו לאחוזה מחוץ לעיר – הרגשתי כמו באופרת סבון. מכוניות, לימוזינות, אנשים לבושים היטב, היה ברור מי הם העבדים ומי המאסטרים, מי המלכות ומי השפחות. התפאורה במקום היתה א-לה בלייק קרינגטון והוגש כיבוד קל (מהתרגשות לא יכולתי להכניס כלום לפה אז לא יכולה לדווח על הטעם) משם נכנסנו לאולם הריקודים. ציפיתי שיהיה מתאים לבית הענקי, מעין אולם נשפים (אם כי זה לא התאים לקונספט) אבל טעיתי- אולם הריקודים היה ממש כמו כל מועדון ריקודים, צבעי השחור שלטו בו. היו שלוש במות. המוזיקה היתה מופלאה. רקדנו (D רוקד מדהים.. ) ואז הפנה את תשומת לבי אל הבמות. על במה אחת היה סשן של מלכה ושני עבדים. היא לא היתה מדהימה, אבל שני העבדים.. אלוהיים.. על הבמה השניה היו מלכה ושפחה – שתי יפהפיות מדהימות אבל היה חסר שם משהו.. זה נראה יותר מדי כמו הצגה. ועל הבמה השלישית היו אדון ועבד. מעולם לא ראיתי סשן בין אדון ועבד והייתי מרותקת לזה .. זה היה מקסים. רקדתי מול הבמה הזו ולא התקתי עיניים מהזוג המדהים הזה. תוך כדי ריקוד הרגשתי ידיים מטיילות על הגוף שלי. ידעתי שזה לא D. המגע שלו אחר. אבל לא הסתובבתי. סמכתי עליו שלא ייתן לכל אחד לגעת בי. כיסוי עיניים נקשר על העיניים שלי. היה לי חבל שלא יכולתי להמשיך להביט בזוג על הבמה. המאסטר שלי היה לידי. הרחתי אותו הוא חיבק אותי ואמר "תעשי אותי גאה" (תרגיע זוד, לא גאה כזה..) הייתי קצת מבולבלת כי לא הבנתי מה בדיוק הוא רוצה. אבל במשך השעתיים הבאות רקדתי בלי לדעת עם מי. אנשים נגעו בי. ידעתי שהוא שם, שומר עלי. זיהיתי חלק מהנגיעות כנשים, וחלק כגברים. חלק לא זיהיתי בכלל. מישהו נצמד אלי מאחור וחיקה כל תנועה שלי. הוא לא הצליח להסתיר זקפה בולטת. ריקודים תמיד מעוררים אותי, והאווירה במקום, מגע ידי זרים, התחושה של D שעומד וצופה בי, המוזיקה המדהימה, הריחות.. קולות צליפת השוטים מכיוון הבמות. הייתי מחורמנת לחלוטין.. וראו את זה. D התקרב אלי והוריד ממני את כיסוי העיניים. מצאתי את עצמי במרכז מעגל של 7 בחורים ושלוש בחורות. זיהיתי את הבחור עם הזקפה הבולטת. הוא חייך אלי. השפלתי מבט.. לא ידעתי איך להגיב לזה. D ניגש אלי שוב ורקד אתי. הנגיעות שלו שלחו אותי לגן עדן.. ואז הוא אמר שאנחנו יורדים למטה, המסיבה ממשיכה שם. לצורך זה אנחנו נחליף את הלבוש שלנו. הוא רצה אותי לבושה בקולר ונעליים בלבד. חייבת להודות שחשבתי שאני מתה במקום. הוא חיבק אותי והרגיע. למזלי הוא לא הציע לוותר כי הייתי מיד קופצת על ההזדמנות. רק אמר "אני אהיה איתך. תסמכי עלי" מה יכולתי לעשות? סמכתי. גם הוא עבר ללבוש הרבה יותר סקסי. מכנסי עור שישבו עליו כמו על אליל (סליחה שאני מזילה ריר) והדגישו את החבילה הנאה שאלוהים חנן אותו בה. ללא חולצה. והוא חיבר רצועה לקולר שלי וירדנו למטה. מוזיקה קלאסית בעיבודי דאנס התנגנה שם, מוזיקה גותית.. כולם היו במצב רוח סקסי במיוחד וכשהקצב התגבר התחילו לרקוד. נצמדתי אל D והוא נתן לי בהתחלה. אחרי זמן מה הציג אותי בפני מישהו ואמר לי לרקוד איתו. בהתחלה הסמקתי כמו עגבניה, אבל לא התנגדתי. רמת החרמנות שלי היתה בשמיים אחרי כל הריקודים האלה. כך עברתי לרקוד עם עוד כמה אנשים, ואז היא ניגשה אלי. בראש שלי קראתי לה נריסה. היתה ג'ינג'ית יפה סקסית ולבושה בדיוק כמוני...... רקדנו והתמזמזנו חופשי.. הייתי כבר ממש במקום אחר. המאסטר והעבד שלו שהיו למעלה עמדו ממש לידי העבד על הברכיים. פתאום קלטתי שהוא מוצץ למאסטר שלו. הסתכלתי מסביב וראיתי שהם לא הזוג היחיד שעוסק בפעילות כזו. החיוך על פניו של המאסטר שלי הבהיר לי שהוא עוקב אחרי, מבסוט. אבל אז אחת המלכות ניגשה אלי ואמרה לי להצטרף אליה ואל העבד שלה. רצתה שאשתתף בסשן שלהם. בלי לחשוב אמרתי לא. לא יודעת למה.. נבהלתי פתאום. D התקרב, ואמר לי שאחרי שאסיים לעשות כל מה שהמלכה תרצה ממני, הוא יחכה לי כאן. כשחזרתי אליו אחרי שבאמת ניסיתי לספק את כל רצונותיה, היה ברור לי שעונש הוא בלתי נמנע. נקשרתי לצלב גדול ו-D יחד עם המלכה ההיא הצליפו בי עד שהחליטו שזה מספיק. לא יכולה לתאר הרבה יותר מזה כי התעופפתי במחוזות אחרים, רק יודעת שהרבה אנשים הביטו בנו, יודעת שהרגשתי את D חודר לתוכי ומטיס אותי לרקיע השביעי. כשהתאוששתי הייתי בזרועות המאסטר שלי, נסענו אליו לדירה, התקלחתי וחזרתי הביתה. אולי היו עוד דברים אבל החוויה היתה כל כך עצומה שבטח ייקח לי זמן להזכר בעוד פרטים. בשבוע הבא הולכים שוב.

nerissa

New member
חא-לאססססססססססס

זה לא אמיתי זה! אני מתה כאן ועכשיו! את לא יכולה לעשות לי את זההההההההההההההההההההה איזה אומץ! אני לא מאמינה. פשוט מדהים! לא להאמין שקיימים כאלה מקומות.. אוףף.. זה נשמע אלוהי

nerissa

New member
חסר לך!!

ראית פעם ג'ינג'ית עצבנית?????????????

nerissa

New member
אני מקווה ש..

היא לא ביישה את הפירמה
את צריכה משהו יסודי ואמיתי..

די...

את יודעת שאני לא יכולה ככה סתם לבוא. אם אייב היה לידך היה אומר לך "איפוק" (לא אכפת לו ששתינו נתפוצץ עד אז)

אייבורי

New member
האוווווווווווווווווווו האוווווווווו

מקווה ששמעת אותי מכאן אייבורי

or13

New member
אווווו כןןןןןן

בטוח שגם אותי שמעת ונריסה יכול רק לדמיין מה זה עשה לה........

למעלה