לא ישנה ולא אוכלת..

לא ישנה ולא אוכלת..

בעצם אוכלת את עצמי מבפנים.. כל יום הולכת לישון עם הגעגועים לילדים כל בוקר קמה עם התמונה של הילדים בראש. הבוקר איך שניגשתי למחשב חלון המסנג'ר היה פתוח אמא מת עלייייייייייייך, שיהיה לך בוקר טוב מאספי..והתמונה שלו על המסנג'ר..הכי עכשוית עם עגיל באף.. והוא כזה מקסים..ואני מתה כבר.. ביני ובין רועי החלטנו לחסוך כל גרוש כדי להביא אותם לפסח.. ואספי כתב לי..טוב טוב לא נלך ל..WALMART כל יום ..אולי כל יומיים? מותר? בלב גיחכתי ..כי מכירה את הטכשיטים שלי..וכל מה שיוכלי לקנות כאן שלא קונים שם כבר בטח ברשימות..ומה אני רוצה.. רק לראות אותם..לצחוק איתם..לשיר ולרקוד איתם כמו שעשינו תמיד..והרבה הרבה שיחות..וחיבוקים.. שיחזרו לשכב לי על המיטה ולדבר על כל מה שיש להם בראש..לזה אני הכי מתגתגעת... ממיכלי שמתגעגעת לילדים בטירוף...

מאחלת את זה גם לי וגם לכולם

אך עצם היותנו גרושים תמיד יש משהו שיפריע לאושר הזה.. וכשמדובר בילדים..תמיד יש ספקות. ותודה רבה

Rinattt

New member
השיחות על המיטה...

השיחות ששוות הכל! אצלי הן קטנות אבל ככה שוכבות לנו במיטה וצוחקות, הן מספרות לי חוויות מבי"ס והגן, כל מיני בעיות עם חברות וכו'... כיף! הרגשה של ביחד. מקווה שבמהרה תוכלי לשחזר את זה מיכלי

אשחזר

את יודעת? כל ערב רועי חוזר מאוחר..ואם אני עירה..ישר נשכב לי על המיטה (ענקית), ומספר לי מה עבר עליו מה המחשבות,רצונות,חלומות שיש לו בראש מדסקסים עיניינים..זה כאילו מפגש יומי שיש לנו.. אחת לשבוע יוצאים לארוחת ערב כדי להיות יחד.. אספי ויובלי היו עושים את אותו הדבר היו מדברים על כל מה שבא להם..אלו היו הרגעים הכי הכי הכי חשובים שלנו וזה חסר מאוד. אז עכשיו המשימה היא להביא אותם באפריל ..גם אם צריכה לעבוד 80 שעות בשבוע כדי למכור משהו..

ואללה חושבת שמצאתי פתרון

ויאללה קונה כרטיסים..דברתי עם העו"ד שלי..ויש אצלו כסף שלי..שאפילו לא ידעתי עליו...נו..יש אלוהים!!!!

faraday

New member
שברת את הלב שנית

במקום לחסוך בסופרמרקט ,בסוף תגיעו לתת תזונה מכל הלב רוצה לעזור לך הנה פה הגולשים יכולים להיות עדים שמתכוון ברצינות אני לספק לך את שני כרטיס הטיסה אם קודם היה בשביל מניעים פילנטרופים ,עכשיו זה כבר יותר מזה רוצה שתהיי מאושרת ואין סיבה כספית צריכה למנוע איחוד המשפחה אפילו לתקופה קצרה כבר מכיר אותך בתור אצילת נפש ולכן אני משוכנע אם תרצי לחזיר את הכסף את כן תעשי בערבית עיראקית אומרים תעשה מצווה ותזרוק לנהר - הכוונה תעשה מצווה בלי לחשוב על תמורה מה אפשר להגיד יותר מזה

השגתי אותך בשנייה

מצאתי..יגעתי יגעתי ומצאתי. מזמינה היום כרטיסים ואחרי המבול... תודה מכל הלב ואין צורך במילים מיותרות..באמת תודה!!!

למעלה