לא ישן

גליהד

New member
לא ישן

התינוק שלי כבר בן 6.5 חוד'. יונק מלא, לא לוקח בקבוק, התחיל לאכול מרק וגם דיסה בכפית. הבעיה היא שהוא לא ישן בלילה יותר מ 3 שעות ברצף. הוא כל הלילה רוצה לינוק. בלילות האחרונים ינק כל שעתיים. זה נמשך כבר די הרבה זמן. האם הוא רעב או סתם רוצה ציצי? מה לעשות? יש לציין שהוא תינוק גדול, שומר על עקומתו (אחוזון 70) שוקל 8.700 ק"ג. כנראה שהחלב שלי לא מספיק לו אבל הוא לא רוצה בקבוק. זקוקה להצעות מה לעשות, תודה

החלב מספיק לו, אל תדאגי../images/Emo24.gif

זה נורמלי לחלוטין להתעורר בלילה כדי לאכול, במיוחד בגילו. יש תינוקות שזקוקים לאכילת לילה אפילו עד גיל שנה וחצי..זה לא אומר שהחלב שלך לא מספיק. מעבר לזה, יתכן שההתעוררויות קשורות בדברים אחרים- חניכיים שמתחילות להציק, ציוני דרך התפתחותיים, געגועים אלייך... שימי לב שהמעבר למוצקים באמת נעשה בקצב שלו- זה עוד עניין חשוב (הם עדיין מאוד זקוקים לחלב בגיל הזה) בני בן 10 חודשים ועדיין מתעורר בלילה- לפעמים בתדירות גבוהה, וזה גם אחרי ארוחת ערב דשנה +הנקה אחרי האמבטיה.. הציצי זה הדבר היחיד שעוזר לו לחזור לישון בשלווה. למדתי לקבל זאת באהבה ולשמוח שעד שהוא לא יודע לספר לי בדיוק מה מציק לו- לפחות יש לי את פתרון הקסם לכל בעיה שלא תבוא... כשהלילות קשים מאוד עוזר להניק בשכיבה ולתת מנוחה לגוף. תחזיקי מעמד

למעלה