לא ישן בלילה

• פותח הנושא yogaa
  • פורסם בתאריך

yogaa

New member
לא ישן בלילה

האמת שאני פונה לפורום כי אני כבר די מיואשת מהדבר הזה שאני מגדלת ושלא תבינו לא נכון, אני מתה עליו עד עמקי נשמתי וקשורה מאוד למפלצתון שלי. המפלצת הקטנה (חתול שחור לבן המכונה יוגה) שלי כבר בת 6. אני חושבת שמאז שיש לי אותו לא היה לילה אחד שלם שישנתי ברציפות. יש תקופות שקמתי 5 פעמים בלילה ויש תקופות שרק פעם או פעמיים. המפלצת מסרבת לישון לילה רצוף מבלי להציק לבעליה. ההצקות מתבטאות ביללות, השתוללות המלווה בקולות ושריטות על דלת חדרו של שותפי לדירה. כבר פניתי לוטרינארית שמתעסקת "בהפרעות" חתולים. הטיפול שנתנה לי היה לשחק עם החתול - שזה בעיה כי הוא לא כל כך מעוניין והדבר השני הוא כדורי אנטי איסטמינים להרגעה. הכדורים עוזרים רק אם הוא מקבל כדור שלם ואחרי תקופה הורדתי את המינון ועכשיו הם נגמרו קליל. אני לא מעוניינת לתת למפלצת שלי כל החיים כדורים. ההתנהגות הזו מלבד שפוגעת לי באיכות חיים כבר 6 שנים לא מאפשרת לי לעזוב לילה אחד את הבית כי אני מרחמת על שותף שלי, המפלצת לא נותנת לו לישון. כמובן שזה גורם לאי נעימות גדולה וריבים. אם למישהו יש פיתרון אמיתי אשמח לשמוע (אפילו יותר מאשמח) כי כבר עוברות בי מחשבות על למסור את יוגה, ולאור ההתנהגות שלו לא נראה לי שמישהו ירצה לקחת אותו.

yogaa

New member
זאת לא אופציה

מסתבר שאחד זה גם כנראה יותר מידי.

למעלה