לא יצא לי לספר לכם

lady h

New member
לא יצא לי לספר לכם

אני עסוקה עד מעל הראש בלימודים, בעבודה ובכל מיני פרזנטציות ועבודות שאני צריכה להכין
אבל זה בטח לא המקום להתבכיין
יום חמישי בשבוע שעבר היה ערב ראש חודש ומידי ערב ראש חודש ( לא בטוחה אם כל ערב) ישיבת הכותל מארגנת סיור בשערי הכותל. הבנים היו מקדימה והבנות מאחרו כשבאמצע היתה עגלת מוזיקה שהשמיעה שירים חסידים וכו'. לאורך הסיור כל המתהלכים רקדו, שמחו וצהלו ובאמצע הייתה עצירה לתפילת ערבית. היה מדהים!!! מאוד נהניתי למרות שהייתי לבד רוב הזמן. הלכתי עם ידיד שלי אז הוא היה באיזור הגברים אם כי הוא היה בסוף תהלוכת הגברים ואני בתחילת תהלוכת הנשים אז ככה שיצא לנו להיות יחד מידי פעם. היה נהדר. לא יודעת איך להסביר את זה אבל כל השירים האלו ממש מרגשים אותי. בקיצור- מומלץ בהחלט!

lior02010201

New member
וואו נשמע טוב!

תזכירי לי מי רבה של ישיבת הכותל? רב מפורסם...

lady h

New member
ואו, מפדח לומר אבל אין לי מושג../images/Emo6.gif

בפעם הבאה שאלך בע"ה, אני אברר

lior02010201

New member
את בטוח מכירה אותו נראה לי שהוא

הופיע המון פעמים בתקשורת בזמן ההתנתקות כי הוא היה אחד מהמתנגדים הכי קיצונים...

נישמע ממש כיפי מבחינה רוחנית!

ואני שמחה בשבילך שנהנת,ביום העצמאות נסעתי לבית שמואל ושמעתי שם שתי הרצאות מאוד מענינות על סיפור אדם ןחווה וארוטיקה בלכה דודי עם קצת נגיעה קבלית ואחרי זה הלכתי להתפלל בכותל והיה ממש נהדר! שלך חנה גונן

הרב של ישבת הכותל הוא

הרב מוטי אלון.שבת שלום אחים יקרים,וכול יום שישי הוא מופיע בערוץ 1 בשלוש וחצי בצהרים מומלץ ביותר.והערה קטנה לא כול אחד שהוא מתנגד למשהו הוא ניהיה קיצוני .שיהיה שבת שלום לכולם

lior02010201

New member
נכון תודה...

ברור שאילון לא קיצוני הוא אפילו מתון התבלבלתי בינו לבין רב אחר.

למעלה