לא יפה...

אור טל

New member
לא יפה...../images/Emo10.gif

דרול וכל השאר- רציתי להגיד לכם שממש לא יפה היחס לשאלה שלי. דרול, כמנהל הפורום הזה הייתי מצפה שתתן תשובה חד משמעית- כן או לא. אבל להשמיץ? מאיפה אתה יודע מי אני ומה אני עושה בחיים או איך אני ניראת ומתנהגת?!
הייתי מציעה לך לברר ענינים לפני שאתה מדביק סטיגמה לבן אדם!

TMCCHAN

New member
שלום לידידתי :)

שלום לידידתי :) אני מאמין שידידינו היקר דרול שמו, כתב את הדברים לא במטרה לפגוע. אני לא יודע מי את אך אוכל לומר לך שמדיטציה היא לא רק ישיבה בחדר מסויים עם מוסיקה מסיימת, בתנאים כאלה או אחרים. בשביל ההתחלה אני מהידע האישי והקטן שלי ממליץ על מקום נוח יחסית, רצוי שקט ורצון להפתח בפני עצמך. מה שדרול ניסה לומר זה שמדיטציה אולי הדרגות הגבוהות יותר מתבצעת בכל זמן בכל מקום. אני למשל יכול לפעמים לשבת במועדון כשמוסיקה חזקה מסביב ורעש אדיר, אך בכל זאת להתנתק מהסביבה ולהכנס לעצמי. מקווה שעזרתי. שיהיה לך יום מקסים.

zoozoo7

New member
לשתי השאלות הראשונות שלך קיבלת

תשובה ישירה מדרול. סיחרור סופי זאת לא בדיחה אלא טכניקה שמשתמשים הסופים.(הזרם המיסטי של האיסלם).לובשים בגדים מיוחדים ובמקומות גיאוגרפיים עם השפעה מיוחדת, הם מסתובבים סביב עצמם.לא חייבים להיות מוסלמים כדי לתרגל אותה. לגבי הקטורת הנכונה או השמנים, לא נראה לי שזה ישנה משהו. פשוט תלכי על משהו שמוצא חן בעינייך.

zambooky

New member
אורטל, זהו שלב הכרחי...

אצל כל משתתפי הפורום. עם הכניסה נחרדים מדרול אשר נהנה להיות בסטייל הגורו אשר דוחה את התלמיד ורק כאשר זה מתעקש הוא זוכה לקבל את הידע.

drall

New member
שכחתי לציין

שבנוסף לאופנועים ולסיגריות , אין בפורום הזה כל מניעה בשימוש בהשמצות דעות קדומות וכינויי גנאי וכמו שזוזו הזכיר ברוב טובו גם נתתי לך תשובות מדוייקות על שתי השאלות הראשונות. דרול

Boogieman

New member
דרול,אני חייב לתפוס אותך במילה

אתה חתיכת בן כלבה טיפש ושחצן אח זה היה כיף. אל תיקח את זה אישית או משהו,פשוט זה די נדיר שמנהל פורום מרשה להשתמש בכינויי גנאי והחלטתי לנצל את זה לפני שתטחרט. לגבי מדיטציה במועדון,שהיא רעיון מצויין,אני לא מבין למה צריך "להתנתק מהסביבה" בשביל לעשות מדיטציה,אני אישית מעדיף את הדרך ההפוכה.

drall

New member
חופשי אחי

ואני גם מתנגד לכל העניין של התנתקות מהסביבה. מאיזו סביבה אתה מתנתק ומה בדיוק אתה עושה אחר כך? אני תמיד מבקש מאנשים שלא יבנו איזו פינה חמה בלב למדיטציה אלא יוציאו אותה החוצה. דרול

yaga1

New member
זה מה שמדהים

בפורום הזה. זה הפורום היחידי שמתנהל מילולית וטכנית(אם יורשה לי להוסיף
) הרחק מאוד מ.. ובניגוד גמור ל..כללי ההתנהגות בתקנון (לא שאכפת לי אישית דבר קיומם של התנאים הללו) מעניין איך יצא שדוקא פורום המדיטציה יהיה כזה אבל למזלנו דרגת ההונאה העצמית בקרב רוב האנשים הרוחניים היא כזו שבמסגרתה נוכל לקבל בשוויון נפש את דפוסי ההתנהגות הללו ואפילו, אם נצטרך לכך, להדביק להם מידה רצינית של משמעות חיובית תחת איזשהוא הגיון רוחני, אמנם מעט סוריאליסטי, אך עדיין נאור זוזו, קבל תשובה לגבי מדד להתפתחות רוחנית. אחד מהם לבטח. שוב יזקף הדבר לזכותו של דרול מי שיכול לדמיין אותו משתתף בפורום שבו אסור לעשות את כל הדברים שפה הוא אמר מותר לעשות שיצמיד פרח וורוד להודעתו (לזכרו של אינקה) ומי שלא יכול לדמיין דבר כזה שיצמיד לב שבור (גם לזכרו)

drall

New member
לי אין מדד חוץ מיעילות

והכוונה שלי ביעילות היא להבהיר את הרעיונות ואת ההדגשים במהירות , בבהירות ובשפה שווה לכל נפש. אני לא עושה את זה רק מילולית אלא גם אנרגטית. אין לי בעיה עם אנשים שמתנגדים לי , זה דווקא מבהיר אותי לעצמי. אבל יש כאלו שמסכימים , או מסכימים חלקית רק כדי להגיד אבל ואבל וכדי להאדיר את עצמם. את אלה , כדבי ז´אן מארי לה פן , אני אוהב מאוד אבל רחוק ממני. דרול

למעלה