לא יעזור לכם כלום

MARMELAD

New member
לא יעזור לכם כלום

גם אם הוא הומופוב גם אם הוא ילד קטן גם אם הטסקטים שלו מגעילים גם אם הוא לא הכי יפה בעולם גם אם הוא הרביץ לאשתו לשעבר גם אם יש בו משהו דפקטי גם אם הוא מסומם לגמריי, שיכור מת גם אם יש לו קול של צפרדע במיקרוגל אני - איתו - חתונה. Just Wait And See

**Blue-Lagoon**

New member
U wish ../images/Emo13.gif

הוא שלי!! חחחחח די הוא חמודון האמינם הזה ואמנם הוא באמת לא הכי יפה בעולם אבל הוא יפה והוא פסיכי לגמרי

MARMELAD

New member
איך אני אסביר את זה הכי טוב:

אמנם בראד פיט הוא הפנטזיה הכי גדולה שלי - אבל אם נדבר על סגנון בגברים - אז אמינם הוא בדיוק הסגנון שלי. בהיר, חצוף, מסובך, רגיש, פגיע, פגוע, פוגע.. אולי אני מזוכיסט אבל זה עושה לי את זה

**Blue-Lagoon**

New member
כי הוא BAD BOY כזה

והוא עושה מה שבא לו בלי לשים זין על אף אחד הוא אומר בדיוק את מה שהוא חושב והוא יפה אמנם לא יפה סטייל בראד פיט אבל יפה

nir2323

New member
ומהראש לתחת...../images/Emo68.gif

A moon for you! We all know those cute little computer symbols called "emoticons", where :) means a smile and :( is a frown. Sometimes these are represented by
and
respectively. Well, how about some "assicons"? Here goes: (_!_) a regular ass (__!__) a fat ass (!) a tight ass (_*_) a sore ass {_!_} a swishy ass (_o_) an ass that´s been around (_x_) kiss my ass (_X_) leave my ass alone (_zzz_) a tired ass (_o^^o_) a wise ass (_E=3Dmc2_) a smart ass (_$_) Money coming out of his ass (_?_) Dumb Ass

למעלה