לא יכול לישון...

לא יכול לישון...

היי! תשמעו, אין לי כל כך איך להתחיל אז אני אגש לעניין. אני בן 13 סה"כ, שבוע הבא ברמצווה ואני עובד מדינה לשנתייפ. אני לא לחוץ מהדברים האלה, או שאני כן ואני לא יודע... יש לי קצת פחדים, חייזרים, רוחות, מפלצות, אבל לא כזה משמעותי, פעם הייתיאובססיבי עכשיו כבר לא. מתחילת החופש הגדול אני לא מצליח לישון. האמת היא שבהתחלה אני לא רציתי לישון ונשראתי כמה ימים ער סתם בשביל הכיף והחוויה, אני חייב להודות שאני אוהב את חיי הלילה, לדבר עם אנשים בצ'אט, לראות טלווזיה בלילה. בזמן האחרון אני דווקא מנסה נואשות להירדם. אני לא עייף אבל אני ממש רוצה לישון. אני נכנס ב12 למיטה ונשאר ער בחשיכה עד 4-5... אני לא יודע מה לעשות. זה הורס לי את כל היום. אני מתעורר ב 2-3 אחרי הצהריים. יש לי כאבי ראש. וזה ממש מבאס. יש לכם אולי פתרון איך אני יכול להירדם? ניסיתי מוזיקה, ניסיתי להירדם עם טלווזיה... אני לא יודע מה לעשות. תודה מראש לעונים...

דנטל

New member
אתה צריך לעייף את עצמך

נגיד, אפילו ללכת לישון מאוחר כמו שקורה לך בזמן האחרון, אבל להכריח את עצמך לקום בשעה נורמלית. כשאתה קם מאוחר, אתה הורס את השינה ללילה הבא שהורס לך את הבוקר שהורס שוב את הלילה וחוזר חלילה. אתה צריך לשבור את המעגל הזה.

ההצעה שלי:

יש לי אותה בעיה לפני סוף החופש, שאני רוצה לחזור ולהתרגל להתעורר ב-6 בבוקר ולא ב-2 בצהריים, אני לא מכריח את עצמי להירדם, אלא, אני שם שעון מעורר על השעה הרצויה. תוך כמה ימים תגלה שאתה עייף ב-12 בלילה בהצלחה

למעלה