עד הקצה ומעבר לו
New member
לא יכול להיות
זה לא יכול להיות - מהדהדת המחשבה הזו בראשי.
זה לא יכול להיות, אני צובטת את עצמי.
זה לא יכול להיות.
הוא ילדון לעומתי. חתיך, נכון. אבל עדיין ילדון.
הוא שכן שלי. היה בייביסיטר לילדים שלי.
ההורים שלו חברים שלי.
אני אצלם בבית, בסלון, על הספה הגדולה מול החלון.
אנחנו שכובים שם הוא ואני. עירומים מחובקים מול החלון.
רגע אחרי שהזדיינו בטירוף חושים.
רגע אחרי שמצצתי לו את הזין.
רגע אחרי שהוא מצץ לי את הכוס.
הוא היה חם כ״כ. חייך את החיוך השרמנטי שלו ואפילו הזקנקן שלו לא הפריע לי.
נשכבתי בין רגליו והטמנתי את ראשי בין ירכיו. ליטפתי אותו בתחילה ותיארתי לו בלחש עד כמה הוא מפוסל ויפה. התכופפתי מעט וליקקתי בלשוני מטה ומעלה. הרגליים שלו סגרו מעליי, עטפו את גבי ואני העמקתי עם הזין בתוך פי. הזין היה זקור וקשה, נכנס אל פי עמוק יותר ויותר. הטעם המתקתק שלו והמגע שלו על גופי הרטיב אותי עד כדי טפטוף על הרצפה.
שיחרר את אחיזת רגליו וקפץ לישיבה, הפך אותי על גבי והחליף את מקומי. נשכב עם פניו עמוק בין ירכיי שלי ואסף כל טיפת עונג שזלגה ממני.
התחלפנו פעם אחר פעם ולבסוף כששנינו עירומים מול החלון הגדול כשכל העיר פרושה לפנינו, צלצול בדלת מנער אותי...מביטה סביבי, זה לא יכול להיות... פותחת את הדלת - שם עומדת אמא שלו כמנהגה ונכנסת אלי לברך שבת שלום.
זה לא יכול להיות - מהדהדת המחשבה הזו בראשי.
זה לא יכול להיות, אני צובטת את עצמי.
זה לא יכול להיות.
הוא ילדון לעומתי. חתיך, נכון. אבל עדיין ילדון.
הוא שכן שלי. היה בייביסיטר לילדים שלי.
ההורים שלו חברים שלי.
אני אצלם בבית, בסלון, על הספה הגדולה מול החלון.
אנחנו שכובים שם הוא ואני. עירומים מחובקים מול החלון.
רגע אחרי שהזדיינו בטירוף חושים.
רגע אחרי שמצצתי לו את הזין.
רגע אחרי שהוא מצץ לי את הכוס.
הוא היה חם כ״כ. חייך את החיוך השרמנטי שלו ואפילו הזקנקן שלו לא הפריע לי.
נשכבתי בין רגליו והטמנתי את ראשי בין ירכיו. ליטפתי אותו בתחילה ותיארתי לו בלחש עד כמה הוא מפוסל ויפה. התכופפתי מעט וליקקתי בלשוני מטה ומעלה. הרגליים שלו סגרו מעליי, עטפו את גבי ואני העמקתי עם הזין בתוך פי. הזין היה זקור וקשה, נכנס אל פי עמוק יותר ויותר. הטעם המתקתק שלו והמגע שלו על גופי הרטיב אותי עד כדי טפטוף על הרצפה.
שיחרר את אחיזת רגליו וקפץ לישיבה, הפך אותי על גבי והחליף את מקומי. נשכב עם פניו עמוק בין ירכיי שלי ואסף כל טיפת עונג שזלגה ממני.
התחלפנו פעם אחר פעם ולבסוף כששנינו עירומים מול החלון הגדול כשכל העיר פרושה לפנינו, צלצול בדלת מנער אותי...מביטה סביבי, זה לא יכול להיות... פותחת את הדלת - שם עומדת אמא שלו כמנהגה ונכנסת אלי לברך שבת שלום.