לא יכולתי עוד...

Ophel McNeil

New member
ברוכה הבאה והכל... רק....

תחליפי את החתימה!!
אני לא יכולה ככה.... זה הורג אותי.... לא רק שלקחתי על עצמי פרויקט שמזכיר לי כל שניה כמה פייפר וליאו אוהבים אחד את השני
עכשיו אני גם צריכה חתימות שיזכירו לי את זה?!
לא פייר!! ואם כבר פייפלר וליאו, ספוילר קטלני.
ס פ ו י ל ר
אמרתי לעצמי שאני לא אעשה את זה, שאני לא אקרא ספוילרים על העונה החמישית. אבל למה שאני לא אהיה ילדה מפגרת? למה
קראתי. כמו אדיוטית קראתי. ~_~ אז ככה, חדשות רעות וחדשות משונות. החדשות הרעות - רוב הגולשים לא צופים לסדרה עתיד מזהיר, בלשון המעטה. החדשות המשונות (שקשורות גם לפייפר וליאו) - WB פרסמו קווים כלליים לעונה הבאה, ובאחד מהם.... מוזכר במפורש...
(*בכי היסטרי*) שלפייפר וליאו הולך להיות בן!!!!
(*תמהון חסר פשרות*) בן?!?!?! כלומר.... מה קרה למלינדה? מה.... איך.... בן?? למה.... היא... מלינדה?? כלומר.... בן?! לפייפר מתאים בת....כלומר, בייבי גירל.... מה? מה? בן?... אה כן, ויהיה לו כוח יוצא דופן. לבן.

Hogo Oneil

New member
../images/Emo58.gif אסון ../images/Emo7.gif ../images/Emo58.gif (עונה 5)

זה באמת בן! כתוב שם בפירוש *צרחה היסטרית* לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני המום *רועד בידיים* זה לא פייר, לא הגיוני בן?! בן
לא נכן
אררררררר אני רוצה מלינדה!!!!!!!!!!

Woogyman

New member
שום דבר עוד לא בטוח ../images/Emo58.gif

אני לא מאמין שזה בן עד שאני לא רואה על המסך שלי. דבר שני, יכול להיות שיש יותר מילד אחד. נכון שזה לא מסתדר מבחינת הזמנים, אבל לכו תדעו. דבר שלישי, אני שוב מזכיר לכם להיות אופטימים - אחרי העונה השלישית והעזיבה של שאנן אף אחד לא צפה עונה רביעית כל כך טובה. אם התסריטאים ימשיכו להשקיע, תצא עונה טובה. אני מאמין גם שהמעבר ליום ראשון, בו הם יצטרכו להתחרות מול סדרות מעולות אחרות, יגרום להם להתאמץ אפילו יותר.

Piper

New member
אני שמעתי ש.. ../images/Emo58.gif

יכול להיות שגם פייג´ תצא או תמות מתישהו כי היא,כמו שאנון לא הכי הסדרה עם כולם ובמיוחד לא עם פיבי, שדווקא הייתה אמורה לאהוב אותה כי היא זו שמחליפה את שאנון,שהיא רבה איתה... מאחורי הקלעים של מכושפות נהיה טלנובלה אחת גדולה...(רק שמכושפות זה פי 1000000 יותר טוב..) אבל, כל אלה רק רכילויות,יכול להיות שזה בכלל לא נכון...

Woogyman

New member
אני לא חושב שזה יקרה

אני לא חושב שהסדרה יכולה להתמודד עם החלפה של עוד אחות, מה גם שזה כבר ממש מגוחך... אם רוז תחליט להתפטר, מה שלא נראה לי שיתנו לה לעשות כל כך בקלות (החוזה שלה בטח מחייב מאוד, אחרי מה שקרה להם עם שאנן) הסדרה כבר בטח תבוטל. מה גם ששמעתי את אליסה אומרת דברים נהדרים על רוז ובראיון עם הולי היא סיפרה כמה אליסה ורוז מדברות כל הזמן ומראות אחת לשניה בגדים וכו´...

Angelus

New member
מישהו מוכן להסביר לי משהו דחוף?#?@

מי זו מלינדה??? ולמה כולם מדברים עלייה? הבת של פייפר?? אני פיספסתי תעונה השנייה..

Ophel McNeil

New member
ב 2X02,

שהוא אחד הפרקים הכי טובים בסדרה, אם לא הטוב מכולם, הבנות הבנות מגיעות לעתיד (2009), ופייפר מגלה שהיא כמעט גרושה מליאו ויש להם בת בת שש בשם מלינדה (ככל הנראה על שם מלינדה וורן). מדובר בילדה מתוקה כל כך!!
אם אתה יכול - רוץ ותשיג את הפרק! פרק ענק.
בכל אופן, בסוף העונה הרביעית אנו מגלים שפייפר בהריון, מה שמתאים מבחינת הזמנים, אך מסתבר שמלינדה לא תוולד, ופייפר בהריון עם בן.

Hogo Oneil

New member
איזה מאמייייייייייי ../images/Emo140.gif אני רוצה..

אני רוצה מלינדה!!!!!!!!!!!! *יש לי ווינדוס xp כיפי לי*

Piper

New member
אתם בטח חושבים שאני ילדה חולה..

אני כאן ברבע לשתיים בבוקר,כותבת בפורום אבל אני בעצם חוגגת!! היום היה לי המבחן האחרון של השנה!! עכשיו נשארו רק הבחנים...הם יהיו כמעט כל יום אבל בכל זאת, מבחנים יותר מלחיץ, בשבוע האחרון היו לי 4 מבחנים רצוף!! ואני מתה! הללויה שנגמרים הלימודים!!! אוקיי,אתם בטח שואלים מה זה קשור לפורום-זה לא, זה לגמרי אוף-טופיק! אני פשוט משתפת אותכם בשמחתי!! הקטע הכי מבאס זה שירדתי במחצית ב ואני צריכה את המחצית הזו כי היא הולכת להרשמה לתיכון..טוב, לא נורא..יש לי קצת פרוטקציות.. אז..חבל שאתם לא מתכתבים איתי..אני כאן מתכתבת עם עצמי.. ואם אתם עדיין קוראים את זה אז בטח מאוווד משעמם לכם!! טוב, זה הכל.

Woogyman

New member
*מרביץ להדר*

לי יש עוד שני מבחנים אחד, מגן אחד, בוחן אחד ידוע (בטח יקבעו עוד) ושתי בגרויות... בעעע.

Ophel McNeil

New member
גם אתה מתבלבל כל הזמן בין פייפר

להדר? :) גם לי נגמרו המבחנים, אבל כמה בחנים עוד יש..... *מתעלפת* אחד בערבית עם פוטנציאל לשניים, אחד בביולוגיה, אחד במתמטיקה, אחד בספרות, וזה רק מתחיל.

charming girl

New member
שאלה../images/Emo70.gif שאלה../images/Emo70.gif

מתי פטי הספיקה ללדת את פייג´? כלומר בין זה שהיא מתה לבין זה שהיא ניפרדה מויקטור, לא קצת ראו שהיא בהריון?!

Ophel McNeil

New member
כן ראו.

כלומר, מה הבעיה? פאטי נפרדה מויקטור, ניהלה רומן עם סם, נכנסה להריון, ילדה את פייג´, מסרה אותה לאימוץ. פרו, פיבי ופייפר לא שמו לב שאימא שלהן בהריון כי הן היו קטנות מדי, ולא חסרות נשים שמעט קשה לראות שהן בהריון, ושהן לא משמינות הרבה במהלכו.

Gilmore Fan

New member
כן, טוב, כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לי יש עוד שני מגנים, שתי בגרויות ועוד מבחן בתנך שתקעו באמצע. אבל לפחות אני לא צריכה ללמוד ערבית יותר
או מדעי החברה
או לשון, אחרי הבגרות
או גאוגרפיה
או כל מקצוע מפגר אחר. לפחות זה משהו.

Gilmore Fan

New member
אהה... וסם...

עשיתי לך תמונת פתיחה לאתר, אם אתה מעוניין- כי כולם התלוננו על מה שיש לך. היא נראית בסדר- ניתנת לשימוש. אתה בהחלט לא חייב להשתמש בה, אני פשוט מנסה לשפר את היכולות הגרפיות שלי כדי להתקבל לקורס גרפיקות של אוניברסיטת תל אביב בקיץ. אז זהו, אני מכינה גרפיקות לכל מיני אנשים ומציקה להם (כפי שאתה כבר יודע
) טוב, מספיק לכתוב עכשיו. השתמש בה כאוות נפשך (מה
) וכל שאר האנשים שרואים את ההודעה- אנא אמרו לי מה אתם חושבים וכמה גרועים הסיכויים שלי להתקבל. תודה.

Woogyman

New member
בדיוק הכנתי תמונה חדשה לפתיחה

אבל בכל מקרה זה יפה. אני שם את זה בחלק של העיצובים הגרפים (לאף אחד לא יהיה אכפת שרשום על זה ´כניסה´ :)).

למעלה