לא יכוללהההה

יותר מזה..

לאחרונה אני בודקת אפשרות שאנחנו בתוך תוכנו אפילו נהנות קצת מהכאב הזה, יש לנו ת'קטע שאנחנו מתרפקות על הזכרונות לא משנה כמה כאב זה גורם לנו. (סוג של מזוכיסטיות?!) אני יודעת שזה לא מנחם אותך, אבל כולנו עוברות את זה מתישהו.... מקווה שמהר מאוד את תגלי שהזמן הוא הרופא הכי טוב. ועד אז אנחנו פה :)

ארטיימר

New member
מה שאת מתארת

זה נכון, וזו סוג של משהו מוכר אצל הרבה נשים, וגם חלק מהגברים.. אבל זה לא גורף.. לפעמים מתגלה שחלק מהכאב והסבל היה יכול להמנע אם לא היו ממשיכים לגרור לכיוון הזה.. כשאנחנו עושים משהו, כל דבר .. יש לנו רווח מזה.. כך שאם נשקע במחשבות שליליות ורחמים עצמיים, יש לזה רווח מזה, אפילו רווח פסיכולוגי לעצמנו, או מהסובבים.. ומי שלא רוצה רווח כזה.. מוצא את הדרך לצאת מכל זה.. מקווה שניסחתי מובן...

מקווה

שהבנתי אותך נכון.. אני אומרת שזה נכון שיש לנו איזו 'הנאה' מהמחשבות השליליות והרחמים העצמיים. בעיקר רווח פסיכולוגי, רק שההנאה הזאת משאירה אותנו באותו מקום. אנחנו צריכים להבין שכדי להמשיך הלאה נצטרך לצאת מזה. להפסיק לחשוב ולרחם על עצמנו.. זה קשה, אבל שווה את הרווח..

את יכולה צדיקה! אני מאמינה שאת כן!

אל תשברי את לא תסלחי לעצמך... אם כבר שהוא ישבר.. מה אם הוא לא נשבר אז למה שאת תשברי? דרכו של גבר לחזר..לא של האישה.. אז אם את תשברי כבר כול מילה שתגידי אח"כ שוב על התחזקות תתפס בעיניו כמשחקי מילים שכמו מגדל קלפים יתמוטטו מול עיניו..ולא יאמין.. ואף יצחק בסתר ליבו על זה שאת מדמיינת ששוב תצליחי להתחזק בלי לחזור..אל תעשי אתזה לעצמך! שמרי על המילה שלך חקוקה בסלע.. הרגש הזה הרסני! ולא בריא לך! חפשי עכשיו להוציא את הרגש עם חברה טובה או ספר טוב ומרגש..שמעי שירים.. את לא תשכחי אותו זה בטוח.. ונכונו לך לילות מלאי דמע.. אך בכ"ז זה יעזור לשכח כאב קצת... תתגברי!ואת תצליחי!היי חזקה! מחזיקה לך אצבעות..שלא תפלי!!![=‎

למעלה