לא יכולה לישון

שחר1002

New member
לא יכולה לישון

תודה לכול החברים החדשים כמו שאתם רואים השעה עשרים לשלוש אחרי חוסר מעש מכול היום בשעה אחת הרמתי את הבית שטפתי ,ניקיתי הכנתי את השולחן עם הנרות והפרחים ,מפות לבנות הכול מוכן חוץ מהנפש. אני כל כך מצטערת שלא היתי בצ'ט הגיע אליי חברה יותר נכון חברה של בעלי הם שירתו ביחד ונוצר בין המשפחות קשר היא גרה לידי היא הראשונה שהזעקתי אותה כשזה קרה והיום היא כמו אחותי הגדולה. עם כול היום המנחוס שהיה לי היא הופיעה כמו גדולה בערב אם סלסלת ממתקים ענקית כאילו אלוהים שלח אותה לעודד כמובן שישבנו ובכינו וגם קצת צחקנו היא נתנה לי כוחות להתחיל לארגן את הבית אשמח אם יהיו צטים נוספים אולי אחרי החג לספר חויות . בקיצור עוד מעט 3 לפנות בוקר לא יכולה לישון קוראת את כול התגובות תודה על העידוד . ננסה לישון לקום ליום חדש לא פשוט לסיים את הסידורים האחרונים ולנסוע עם הילדים לבית העלמין להביא לו פרחים לחג במקום שיביא לי כמו כול שנה. תהנו ותבלו נשתמע

שחר1002

New member
לילה טוב

כמה טוב לדעת שאני לא היחידה שלא ישנה כמה שאני עייפה מכול היום אבל לא מסוגלת לישון וזה טוב לישון לאגור כוחות לתת לנפש ולגוף להירגע מכול הלחץ של כול היום לפחות בליילה נחים אלה אם כן יש חלומות שמפריעים לתת מנוח לנפש שגם זה קורה לי לא מעט אבל באופן כללי זה כיף לישון אז לך תנסה גם אני הולכת. לילה טוב

למעלה