לא יכולה להתאפק.... בר כבר עבר ל" בגדי קיץ "....ככה הוא הכי אוהב....
ע עדי 4 New member 11/5/03 #7 בר והעולם התחתון איזה מתוק ברציק. אני כל כך אוהבת לראות אותם בלבוש מינימלי(נשמעת ממש סוטה,אה?!) לראות את הפולקעס השמנמנים. יחי הקיץ.
בר והעולם התחתון איזה מתוק ברציק. אני כל כך אוהבת לראות אותם בלבוש מינימלי(נשמעת ממש סוטה,אה?!) לראות את הפולקעס השמנמנים. יחי הקיץ.
מ מדהימאיה New member 11/5/03 #8 בר מקסים ואיך לא חשבתי על הלבשה תחתונה.... מאיה היתה קצת קווטש בבוקר ונראה לי שזה היה עוזר פלאים.אפילו בחורף היא היתה נעשית מבסוטה כשחיממנו את החדר והורדנו לה שכבות. תודה על הרעיון הגאוני
בר מקסים ואיך לא חשבתי על הלבשה תחתונה.... מאיה היתה קצת קווטש בבוקר ונראה לי שזה היה עוזר פלאים.אפילו בחורף היא היתה נעשית מבסוטה כשחיממנו את החדר והורדנו לה שכבות. תודה על הרעיון הגאוני
מ מקום בקן New member 11/5/03 #15 אווווש כזה אוווווששששש מתות עליך בר וכמובן על ניקו ועל אמא של שניהם דפנה בר מתוק לחלוטין!
N n i s h a New member 11/5/03 #16 בר שלך פשוט מקסים ../images/Emo70.gif אני כל כך מחכה להגיע כבר לארץ. מאז שרועי נולד, לא היה יום אחד בו הוא היה רק עם חיתול. התחיל החורף וכל כך קררררררררררררר פה! [לא שבקיץ חם...}
בר שלך פשוט מקסים ../images/Emo70.gif אני כל כך מחכה להגיע כבר לארץ. מאז שרועי נולד, לא היה יום אחד בו הוא היה רק עם חיתול. התחיל החורף וכל כך קררררררררררררר פה! [לא שבקיץ חם...}
ט טוטי30 New member 12/5/03 #19 בוקר טוב עולם, יש ברבורים באגם אבל אף אחד לא מקסים כמו הברבור הזה!!!! ובחליפת הלידה שלו חבל על הזמן מזמן!!!! משו-משו
בוקר טוב עולם, יש ברבורים באגם אבל אף אחד לא מקסים כמו הברבור הזה!!!! ובחליפת הלידה שלו חבל על הזמן מזמן!!!! משו-משו