לדעתי..
אין דרכי קיצור.. אני יכולה לומר לך "שכחי ממנו", וזה לא יקרה.. יכולה לומר לך תוציאי אותו מהראש.. הוא יצא ל5 דקות אבל ישוב לאותו מקום בדיוק איפה שישב לך בראש... אבל אני אומר לך מה שאמרו לי ואני חושבת שקצת עזר... פשוט תצאי תבלי.. תעשי הכל הכל...(להגיד לך שלא לחשוב עליו אני יודעת שזה בבחינת בלתי אפשרי לכן, אם תעשי דברים שונים ומשונים זה יכול לעזור לזה שהוא יצא מהראש מאליו..) אבל אם תצאי תיראי שיש לך חיים שלמים חוץ ממנו כמו חברות וכו'.. זה יעבור עם הזמן אני מבטיחה לך.. בדוק..!!! גם אני אמרתי אין מצב שזה יעבור לי וכל פעם המחשבה הזו חנקה ו'טחנה' לי את המחשבות.. וואלה עכשיו הכרתי מישהו חדש.. עולם שלם ניפתח זה לא ששוכחים לגמרי וכ"כ בקלות, אבל זה פשוט לאט לאט קורה.. לצאת.. לבלות לקרוא ספר, לעשות ספורט ולהפסיק עכשיו ומיד את הרשימה הבאה..(לפחות בהדרגה אם זה ממש ממש קשה) 1- לא להאזין ל'שיר שלכם', 2-לא להסתכל על הדברים שהוא קנה לך(מכתבים/בובות/מתנות/ריח שלו במכתב וכו'..) 3-לא לעבור במקומות 'שלכם' של כל הדברים הראשונים אחרונים ו'שעושים זיכרונות' 4- לא לא לא להתקשר לשלוח הודעה/לצלצל.. לא לא לא לא להתקשר מחסוי חחחחח לא לא לא 5- וכו'.... מה כן?... 1-לצאת עם חברות, 2-להתקשר לחברה אם את 'בטעות' עומדת להתקשר אליו 3-לעשות ספורט 4-לשמוע שירים שמחים ולא מדכאים(שירים שלכם או שירים שמחים שמזכירים לך אותו לא נכנסים לקטגוריה זו) 5-לצאת למשל מחר לקניות עם חברות..(אם יעזור יום שלם או אפילו כמה שעות בלי שחשבת עליו כבר הצלחת.. אח"כ זה יהיה שעה שלמה.. שעתיים שלימות שלא תדברי עליו, 5 שעות.. יום.. יומיים וזה לאט לאט יגמר בהדרגה.. אסור לנוחחחח תמיד לעשות משהו כדי לא 'ליפול למחשבות'.. בהצלחההה מכל הלבב