לא יכולה יותר......................

sholy1

New member
לא יכולה יותר......................

לקצה העולם ברחתי וזה פשוט כבר נמאס!!כידוע אני עובדת לילות אז אתמול איך שהגעתי לעבודה ואני מהר מחליפה למדים (אחות מה לעשות) הטלפון מצלצל וקולו של הX אני כאן למה את לא פותחת את הדלת בבית? כאן? איפוא (להזכירכם אני גרה בארה"ב הX בתל אביב..) אצלך בבית בווסט-הרטפורד עונה לי המוצלח...אני בעבודה הבת בטיול שנתי של בית הספר לקנדה והבן אצל חברים...למה לא הודעת שאתה מגיע? ככה לא חייב לך תשובות עכשיו אני דורש לראות את הילדים.. שתבינו בארץ יש לי צו הגנה כי המוצלח היה אלים מאוד כלפי וכלפי הילדים.(קודם כלפהם וכאשר העזתי למחות ולדרוש טיפול או גט כלפי עד כדי ניסיון לירות עלי עם אקדח שהיה לו מעבודה מזדמנת בשמירה..)יש לי משמורת ואפוטרופסות בילעדית על הילדים. בקיצור אמרתי לו שיחפש מקום לישון ונדבר בבוקר... כל המשמרת היתי מוטרפת. בבוקר התקשרתי למי שהבן ישן אצלהם (משפחה ישראלית מקסימה האבא רב ) והם הבטיחו לי שיודיעו בבית הספר התקשרתי גם לרב של הבן שלי בבית הספר שמכיר את כל הסיפור ישראלי בוגר הסדר וקרבי שהבטיח לא לאפשר לו להכנס לבית הספר ואני בבית אחרי לילה לא יכולה לישון ומפחדת שיופיע כאן פתאום כשאני לבד...מזל שהבת עד יום שני עם בית הספר במונטריאול

בונד ג

New member
תפני לשגרירות הישראלית

תבקשי שיעבירו עותק של פסק הדין [מתורגם] לתחנת המשטרה המקומית. תעשי את זה SOS.

sholy1

New member
תודה

יש לי את כל פסקי הדין מתורגמים עם אישור נוטריוני וגם צו הגנה. דיברתי עם עו"ד מבית הכנסת שלנו והיא תבוא איתי למשטרה.. הבעיה היא שהוא ממשיך למרר את חיינו ולשלוט בהם. וזה מה שמוציא אותי מדעתי. אין לי שום התנגדות שי]פגוש את הילדים בבית הכנסת או בJCC אבל לא אצלי בבית יש מספיק מקומות שניתן להפגש והילדים יחושו מוגנים חוץ מהבית. כך שפשוט כבר אין לי כוח. אעדכן אחרי שאחזור. תודה

sholy1

New member
אחרי שיחה ארוכה עם המשטרה.........

דיברתי עם המשטרה כאן והם שלחו שוטרת לקחת ממני את כל המסמכים שיש לי מתורגמים עם אישור נוטריוני כדי לאשר צו הגנה בין לאומי (זה מסתבר תהליך די פשוט...) הם גם נתנו לי ביפר למוקד מצוקה אזורי ואמרו שכל בעיה לצפצף להם והם באים מייד... ואם הוא יעשה שטויות הם יכולים לבטל את ויזת התייר שלו ולגרש חזרה לארץ.. אז אני מקווה שזה יפתור את הבעיה... השאלה רק מה עושים בשבת וכנראה פשוט נהיה אצל חברים ונקווה שלא יגיע לבית הכנסת ויעשה שם שטויות...

שפו

כול הכבוד למשטרה שם על הטיפול, נראה לי שלא יזיק שמשטרת ישראל תלמד מהם משהוא...

sholy1

New member
את צודקת

לא חשבתי שבכלל יתיחסו אלי לאור ניסיוני עם משטרת ישראל אבל המשטרה כאן מאוד לא סבלנית לאלימות במשפחה...ובנוסף תזכרי שמשעמם להם..אין כאן פלסטינים אז הם מתעסקים בעבירות תנועה וכ' מה שכן לא כדי לההסתבך איתם הם יכולים להיות מאוד לא נחמדים אם אתה בצד הלא נכון.....

d a n i e l s 5

New member
יכולה מכאן רק לאחל לך

ולילדייך .... שתהיה לכם שבת שקטה ! פעלת הכי נכון שאפשר.

צו הרחקה..

ויש עו"ד ישראלית בניו יורק שמטפלת בכל העיניין הזה כאשר זה נושא בין שתי מדינות. דחוף תתקשרי אליה..רונית לוי..חושבת..המודעות שלה בעיתון ידיעות..רוצי מחר לקנות...

צו הרחקה..

ויש עו"ד ישראלית בניו יורק שמטפלת בכל העיניין הזה כאשר זה נושא בין שתי מדינות. דחוף תתקשרי אליה..רונית לוי..חושבת..המודעות שלה בעיתון ידיעות..רוצי מחר לקנות...

sholy1

New member
מיכלי תודה

אבל כבר יש לי צו הגנה מקומי של קונטיקט באתי עם הישראלי מתורגם ובמקום בבית המשפט למשפחה קיבלתי כאן בהרטפורד... כך שלא צריך...תודה

בכל מצב:

תעקבי אחרי המודעות בעיתונים של יום שישי. אם יש לך את הלוויין של התחנה הישראלית ישירות מהארץ..הפירסומים מכאן.. ויש מה לקחת משם..תעקבי..זה עוזר!!!!

למעלה