לא יכולה יותר....

בדדי

New member
לא יכולה יותר....

הכל ריק כל כך... השקט הזה בין 4 הקירות משגע אותי... רוצה למלא את עצמי במשקה כי לפחות זה מקהה את הכאב להרגיש את זה שורף לאט לאט להרגיש את העיניים שמאבדות אחיזה וליפול .......לצנוח ..... כל הגוף משוחרר..... נמאס לי כל כך... הלוואי שיהיה לזה כבר סוף מילים מאבדות משמעות ואני מאבדת אחיזה.... ומי יהיה שם להציל אותי לי אין יותר כוח לעצמי......

zoro3

New member
שקלת לפנות לעזרה מקצועית?

מכיר את הכאב הזה ומחבק ומחזק אותך אבל לבד אי אפשר

תומר

Member
מכיר את התופעה להקהות את הכאב

באמצעות אלכוהול לא זאת הדרך להתמודד עם הרגשות הכואבים חבל על הנזק שאת גורמת לגופך והסבל הנפשי שעובר עלייך תפני בבקשה לטיפול לבד לא תוכלי לצאת מהמצב הזה לא חבל על הזמן שעובר כך לא מגיע לך להרגיש כך את חייבת להאמין בעצמך שניתן לצאת מהמצב הזה ושיש בך את הכוחות לצאת מזה אם לא תעזרי לעצמך אף אחד לא יעזור לך מקווה שתקבלי את הטיפול הנכון והתמיכה המתאימה שיעזרו לך להתגבר על הקשיים תרגישי טוב

../images/Emo24.gif למה את רוצה סוף אחותי?

הרי רק אתמול שלחנו ידיים לאחוז בכאלה בבית הזה שלא הרהיבו עוז... שכאבו עם כל נשימה, שכל הבל פה הפך לדמעה... הרי רק אתמול ילדתי... ישבת בפינה כאן איתי... וביחד שילבנו כוחות ומבט... שלא תיפול לתהום זו הבת,... הקירות לא סוגרים, הם היו שם מקדם, הריק אינו ריק הוא מלא גם אותי - ואני לראותך עוד צעד צועדת, במקום או קדימה, אך לא אחור ילדתי. עזבי את הרע הזה לא חבר הוא, לא ידיד, לא מקשיב וגם אין לו כתף, לא למד קורס שחיה, ולכן כה רטוב הוא... ואין לו - לא יד ולא כנף ללטף... אל תתהי ילדה מי יהיה שם איתך, עת רגלך אל תהום תהיה שוב פוסעת... אנו כאן לחבקך, להושיט לך ידיים.. אחיזה אנו לך, ומשענת לטעת... לעולם לא תהייי לבדך בת-אור בת אלים, לעולם תהיי חוליה בשרשרת.. וגם אם חזקים אנו, אם חלשים... את הרע והטוב השרשרת עוברת. אוהבת אותך עם כל נים בתוכי.. חושבת עלייך, ושולחת כוחות הסתכלי אל הראי - אל עיני הכהות.. הן ביחד נוכל לחלוף על שוחות.

בדדי

New member
שואלת את למה..

בואי ואספר לך סיפור קטן... מחפשת לעשות את הכל על מנת להתרחק מהתהום ופגשתי בהמלצת חברה מטפל......שחשבתי שהוא יוכל לעזור קצת שיאצו קצת שיחות ...יפמפם לי את הלב....יחזיר לי אוויר לריאות.. ואני שהאמנתי מאוד וחשבתי שזאת הדרך......הגעתי לטיפול שהפך מהר מאוד להיות דבר אחר.... ואני קפאתי ואני לא אמרתי מילה לא נתתי לא להרגיש שאני פגועה.. לא קמתי לא הלכתי ....ישבתי ולא זזתי וכשבאתי הבייתה ורק הקירות היו שם לקבל את פניי זה כאב כאב מאוד..... והדבר הראשון שקופץ זה אותו שד שרוקד ואומר... קחי אותי קחי לגימה קחי אותי ותרגישי חזקה... ולכן מרגישה שאני מאבדת אחיזה כי הקול הפנימי שלי הטעה אותי...אותו קול שאמור להגן עליי ורוצה שיהיה שם מישהו שיציל אותי...ואין ויודעת שלא יהיה יודעת שזאת רק אני מול עצמי וזה קשה!!!! אוהבת אותך ואוהבת להיות לצידך.......ואיתך.......

../images/Emo5.gif אוייייי...

אני... אני לא הייתי קופאת - או אולי כן... אבל רק אחרי ש"המטפל" היה נכנס למקפיא For good.... כן, אחר כך הייתי מרגישה בדיוק כמוך... אבל? איך??? איך יכולת לדעת? לומר לך: יש אחרים? הרי איני מתיימרת לגלות לך את סודות היקום יקירה, ממש לא... רק מבקשת: אל תתני לשני שדים לרדוף אותך... בבקשה??? השד ההוא שהצליח (אני מקווה שלא) לנצל את חולשותייך יבוא אל עונשו אני מקווה... השד השני - הוא העונש שלך? למה???? למה את צריכה לקבל עונש? הקול הפנימי שלך אולי הטעה אותך - אולי פשוט לא הקשבת טוב??? אולי??? הנה היד שלי...הנה, כן!!! בדיוק כאן !!! אחזי חזק... כי אני לא אתן לך לאבד את האחיזה. היום יש לי כוח לשתינו - נסי אותי!!! רואה?! אמרתי לך! אחזי חזק. את לא תפלי. לא, איני מבקשת צעד קדימה - רק במקום חזק..ובשום אופן לא אחורה.
=
רק היום ..בבקשה??? גם אני מאוד אוהבת מאוד.

בדדי

New member
רק היום

לא רוצה קדימה לא רוצה אחורה רוצה רק לעמוד..... אני לא צריכה עונש ולכן גם לא מענישה את עצמי...בנתיים...רק היום אבל כשאני מול עצמי ושוב מאוכזבת...יודעת דבר אחד ---להכות בי.. אז כן שולחת את ידי אלייך תפסי אותה חזק... כי אותה היד יכולה לאחז במשהו אחר..... רוצה לחזור למסע שלנו אבל הדרך אבדה....

../images/Emo24.gif שולחת לך שתי ידיים...

ושתיהן שלך... הרי יש לי גם כנפיים.... זוכרת את האגדה של הנס כריסטיאן אנדרסן: שנים עשר הברבורים? כאן התחיל המסע שלנו יקירה... מעילי הסרפדים... בואי, התחילי ממקומך, רק היום, רק במקום - לטוות את המעיל השני... כן, יקירה - ברבור אחד מאחייך כבר הצלת... בלי שתדעי אולי... יש לך רק עוד 11 מעילי סרפדים לטוות... טווי את הצמר... טווי את...
שלך

../images/Emo24.gif

אולי תבואי הערב לפגישת AA? דברי על מה שמציק לך. זה יכול רק לעזור. מכיר את ההרגשה הזאת, גמני הייתי שם, ולא יכולתי לצאת. זה קשה אבל חייבים לנסות. תרגישי טוב.

../images/Emo42.gif אולי ...באמת ???

רק להערב... לכי איתו לפגישה. לא! אל תתחייבי לכלום. שבי, הקשיבי... רק אל תהיי לבד לכמה שעות.. רק להערב?? ואולי, רק אולי תצליחי לשים עקב לצד אגודל ולא עקב לצד עקב? קדימה??? לא, לא חובה...רק לא אחורה, רק לא הערב?

למעלה