לא יכולה יותר

לא יכולה יותר

עם סיוטי הלילה והזיעה הקרה...
כל כך מנסה לשמור על שפיותי.
איך ששבוע ההמתנה הראשון עובר, ככה מתחילים המיחושים המוכרים למחזור..
כל ניסיון להכין את עצמי ל"יאללה, ידעת מהתחלה שזה לא צלח.. תתעלמי, כולה עוד מחזור" לא עובד.
מחייכת ביום, חווה סיוטים בלילה.
סאאאאמק

ענתי787878

New member
מחזיקה לך אצבעות

זה קשה.. האמת שהפעם נסעתי עם חברה לאילת ובאופן מפתיע לא חשבתי על כלום... זה היה מרענן...כמובן לא משהו שאפשר לעשות כל מחזור טיפול אבל מומלץ בחום

כל כך איתך....

מחזיקה לך אצבעות שזה סתם תחושות והלוואי הלוואי תגלי בטא חיובית ויפה עד הסוף המתוק

ענבל ח1

New member
גם לי יש סיוטים...

הלילה חלמתי שמחזירים לי עוברים של אישה אחרת ובסוף אני יולדת ילד שאני לא בטוחה שהוא שלי וחושבת לעצמי שהוא לא שלי כי הוא לא דומה לנו.
מבינה אותך לגמרי. תקופה לא פשוטה, תקופת הטיפולים.
מקווה שתכף היא מאחורייך...
בהצלחה!
&nbsp

נונו2014

New member
תור לפני ניתוח קיסרי

ה היה החלום שלי הלילה ....המון בנות שהבניתי שהן אתן ...מחכות בתור לניתוח קיסרי עם בטן ענקית.
אני הייתי הראשונה אבל התעוררתי אחרי שהתחילו להכין אותי .
הלוואי שנחכה בקרוב בתור ללדת .
ואהובה השבוע השני הוא קשה ביותר ...
אין לי עיצות כי אני באותו שבוע מתחילה לבדוק כמו משוגעת .
ספר טוב או הליכה בערב היו עוזרים לי קצת.
מחזיקה אצבעות לך ולכל הבנות שמחכות לבטא ....
פורום הריון לאחר טיפולים כמעט ריק צריך להפציץ אותו בהריונות חדשים .

מינה23

New member
כנראה כולנו עוברות דברים דומים

אמנם אני ישנה טוב בלילה. כי מטבעי אני אוהבת לישון. אבל העניין של השבוע השני עם כל המיחושים שדומים למחזור, ועם כל המחשבות המתעתעות. זה כן מחזור, זה לא מחזור, אולי הריון? לא, אין סיכוי...אולי בכל זאת?
אז אני מאחלת לכולנו שאולי בכל זאת...ושנצחק על כל החששות שהיו לנו, ושנשמח בכאבי הריון...

את בסדר את

בגדול, ביום רביעי הבא.. היום ה-14 (או ה-15.. תלוי איך סופרים- ההחזרה היתה ביום רביעי שעבר 29.4)
מתכננת לקפוץ לקופה ביום שני (היום ה- 12),
בפעם הקודמת המחזור כבר התחיל לטפטף ביום ה-10.. בלילה של היום ה-12, הוא הגיע בשיא תפארתו,ככה שהיה מיותר ובלתי אפשרי לחכות ליום ה-14.
לא מבינה איך ואם אפשר להקדים תרופה למכת הכאב והעלבון (אשכרה נעלבתי מעצמי ומגופי)
מנסה להקטין
הרי לא כולם חייבים להיות הורים ובטח שהרצון והמוכנות שלי הגיע כל כך מאוחר..

מינה23

New member
איזו חמודה.

אצלי הבדיקה ביום ראשון הקרוב בע"ה - זה יהיה היום ה- 12 אחרי ההחזרה. באמת בתקווה שנגיע ליום הזה. עוד אף פעם לא קיבלתי לפני הבדיקה, אלא באותו היום (לאחר הבדיקה..) או פעם אחת אפילו יומיים אחרי...שזה היה נדיר.
האפשרות היחידה (לפחות אצלי) להקדים תרופה למכה (בתקווה שלא תהיה מכה), היא להאמין שזה יגיע בזמן שצריך להגיע, ומתי שמגיע לנו נקבל. אל תדוני את עצמך לכף חובה, שבגלל ש"נזכרת" מאוחר אז לא מגיע לך. את דומה לי בזה מאד. לי נולדו תאומים לפני 16 שנה, ומאז במהלך כמעט 13, 14 שנה לא נכנסתי להריון, ולא עשיתי עם זה כלום... ופתאום בשנתיים האחרונות כשהגעתי לגיל 42 בערך, וגם אחרי לחץ של חברה "נזכרתי" ללכת לטיפולי פוריות. אבל מהרגע שנכנסתי לזה, התחלתי גם לרצות. והכי מצחיק כמה שכל כשלון מייאש, כך החשק שלי לילדים נוספים גדל...היום אני כבר בת 44.5 וזמני ממש דוחק.

גיי J

New member
כל כך מבינה אותך

מצד אחד אנחנו עובדות כל כך קשה על מנת להגיע להחזרה ומצד שני לא יכולות לסבול אף רגע אחריה, כל כך הרבה פחדים וחששות. תקוות מול אכזבות קשות.
לפני כמה ימים התקופפתי והתחלתי להרגיש בכאב, נכנסתי להיסטריה, (אמא שלי עברה הפלה בגלל מתיחה לא טובה של הבטן) הייתי בטוחה שמתחתי אזור בבטן וגרמתי לעצמי לנזק, רק אחרי שהצלחתי להירגע הבנתי שמתחתי את המפשעה ואין לזה שום קשר לבטן..
אני הפעם החלטתי שאני לא מספרת על ההחזרה לאף אחד, אפילו לא לאמא שלי שיודעת כל פרט קטן, זה הוריד ממני המון לחץ, לא חייבת תשובה לאף אחד, לא אאכזב אף אחד (מלבדי ומלבד בן זוגי).
הלוואי ובקרוב תקבלי תשובה חיובית!! והכול יהיה רק סיוט רחוק..

לגמרי מבינה ומזדהה...

אני חושבת שאנחנו כל כך התרגלנו לחפש סימנים שאולי לפעמים זה מרגיש שאנחנו ממציאות סימנים וכל כאב ברגל הופך להיות "סימן".
&nbsp
אני מנסה למלא את היומיום כמה שיותר כך שלא לחשוב על זה- כרגע מבצעת את זה בהצלחה, מי בכלל זוכר שעברתי הזרעה ביום ראשון... התחלתי עבודה חדשה יומיים לפני וכל כך עמוסה ועסוקה שאין זמן לחשוב על זה
.

snir210

New member
הכי מבינה

כל כך מוכר ומובן את כבר נהיית משוגעת מחלומות ומדמיינות אני כבר מתחילה לדבר לעצמי זאת תקופה שאת בהחלט מאבדת את השפיות מחזיקה לך אצבעות שיקרה לך מה שקרה לי שהיית בטוחה שאני מקבלת מחזור בסוף התבשרתי שאני בהריון (שאומנם הסתיים בהפלה אבל זה לא קשור)

למעלה