תודה לשתיכם!!! (ט)
אני שונאת שההורים שלי משגיחים עלי. זה הדבר הכי נורא בשבילי. שנתיים אני ככה בהשגחות (עם 3 חודשים הפסקה מהם כי הייתי באשפוז...) ועד שהורידו לי אותו אחרי שבועיים וחצי הגעתי למצב הזה והיום החזירו לי את ההשגחות.
אני מנסה להסביר לדיאטנית ולפסיכולוגית למה אני כ"כ שונאת את ההשגחות אבל אף אחד לא מבין אותי...לא מבינים את הקושי שפתאום ההורים שיש לי קשר איתם טוב הופכים לשוטרים. מה שגורם להמון מריבות וויכוחים ואז אני לא מקבלת את החום והאהבה שאני צריכה, אני לא פונה אליהם כי אני כועסת...קשה לי השילוב הזה...
עוד 3 ימים זה שנה לאשפוז.
אני מסתכלת על כול התהליך שעברתי בשנה הזאת. כול הקושי, הכאב, הסבל, ההצלחות, הירידות...
ואיפה אני היום - בדיוק באותו מצב. רק במשקל תקין לצערי.. בנפילה גדולה, שאין לי כוחות להתמודד איתם.
כשהפסיכולוגית אמרה לי היום שאני צריכה השגחות ואני התנגדתי היא אמרה שאם אני לא מסכימה להשגחות היא עוזבת אותי. כי היא לא עובדת עם בנות שלא רוצות להחלים.
והיא לא מבינה שאני רוצה להחלים אבל לא מסוגלת. במקום לתת לי את התמיכה היא דיברה אלי ככה. לקחתי את זה קשה...
בשבועות האחרונים אני לא מפסיקה לחשוב. חשבתי כמה וכמה פעמים על אפשרות לחזור לאשפוז, אבל אמרתי שכול עוד אני לא בהשגחה אני לא צריכה את זה. כשדיברתי עם אמא שלי על זה היא מיד אמרה לי "מה, את רוצה להיות מהאלה שיוצאות וחוזרות כול הזמן" וזה פגע בי. היא חושבת שנהניתי באשפוז? שהיה לי קל? סבלתי שם. כול יום היה קשה מהתחלה. וגם שיחררו אותי במצב של חוסר הצלחה באשפוז מה שלא הוסיף לי כוח...
אמא שלי הזכירה את האשפוז לפסיכולוגית והיא אמרה לי היום שאני רוצה להיות באשפוז כדי להיות עם בנות חולות ולא להבריא. וחוץ מזה אני בריאה מידי, אני במשקל תקין. זה מאוד פגע בי. זה לא היה קל לחשוב על האופציה של אשפוז כי זה קשה שם בטירוף!!!
בנוסף לכול זה אני צריכה לחפש פסיכיאטרי חדשה. התרופות לא עוזרות לי..וזה סיוט להתחיל עם משהיא חדשה, לספר לה את כול הסיפור מהתחלה וכ'ו ועד שמוצאים כדור ומינון נכוון, אין לי כוח לתהליך הזה, אבל הדיכאון נוראי ביותר!!!
ואני כבר לא יודעת מה לחשוב. אני פגועה מהיום הזה, קשה לי עם המשפחה, עם המטפלים עם כולם! פניתי לחברה מהאשפוז שתעזור לי ותעודד אבל לא קיבלתי תגובה.
אני צריכה תמיכה, ולא מקבלת. אין הבנה. אין עידוד. רק "מה כ"כ קשה בלאכול?" וכאחה תגובות.
ואף אחד לא מבין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה הורג אותי, אני מרגישה הכי בודדה בעולם!
והכי הכי חולה ומרוסקת נפשית
סליחה על כול החפירה, לא יודעת למה כתבתי כ"כ הרבה...כנראה שההתפרקות בהקאה ובפגיעה לא עזרה מספיק...
לא מפסיקה לבכות