לא ייאמן

West Doll

New member
אני מכחישה אליך כל קשר נירררררררררר

NAJ

New member
שיוו איזה קרועים!

ראיתי את זה בנשיול הג'אוגרפי (ככה אומרים?
). קוראים לזה הצעד האפל של הפילים... ולא הכל דיבר על זה... ורק שתדעו לכם שהם הורגים את הבעלים שלהם כשהם משתגעים... וזה כל כך עצוב.. כי הם לא מתכוונים
הם בסף הכל בלי שפיות... ואחר כך הם מתאפסים על עצמם... ומוצאים את עצמם קשורים ופצועים... ועל זה נאמר השיר... "כמווווווו חיהההה פצועההההההההההה"
יהי שכרם של הפילים

שני דברים../images/Emo70.gif

(זה נהיה פופולרי לחלק לפי נקודות
) 1- דיי עם הפילים כבר
עוד יתלננו עלינו בחברה להגנת הטבע או משהו על שימוש לא חוקי בפילים
2- אני חושבת שניסחת הכל מאוד יפה, את 3 הראשונים כלומר, לעניין הפיל קראי סעיף אחד
זו גם בערך דעתי ולקארין (אני חושבת שזו היתה את), אני מאמינה שאנג'לינה ובראד גילו שיש להם איזשהו חיבור והתיידדו לאורך הצילומים, אבל לאור האופי של אנג'לינה והניסיון שלה עם בוגדנות סביבה אני לא מאמינה שהיא היתה נכנסת עם בראד לקשר כל עוד הוא חי עם אישה אחרת ומחוייב לה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחח החברה להגנת הטבע!
גדול... ובקשר לחלק השני של ההודעה- אוף, כבר נמאס לי מהסיפור הזה...
אני בטוחה שלכם נמאס להגן על אנג'י כמו שלי נמאס להגן על בראד... (אבל מה כבר אפשר לצפות ממדינה שבה מחרימים זמרים בגלל אמירות טפשיות?!)

charmed piper

New member
אני לא יודעת לאיזה זמרים את מתכוונת

אבל בקשר לאנג'י אני מסכימה, אני מרגישה שאני כל הזמן צריכה להגן עליה ! הרבה אנשים באים אלי בטענות כאילו אני צריכה להרגיש אשמה שאני אוהבת אותה. אבל תראי , החברה בימינו היא לא הכי תומכת ומבינה ולצערי נשארו בודדים שבאמת יודעים להבחין בין טוב לרע, אפילו אנשים שהחשבתי אותם בתור חברים שלי הם אנשים שהשתנו מקצה לקצה ואני לא מכירה אותם. כמו עם הרבה דברים אני מוצאת את עצמי מתמודדת עם זה בעזרת הומור ואני יודעת שזה מה שמשאיר אותי שפויה כשאני חיה בסביבה כזאת, בעולם כזה. ואם אנחנו בוחרים להתייחס לשטויות שנאמרות זאת רק בחירה שלנו, הכל בעצם מסתכם בבחירה שלנו וזה נכון שלפעמים מגיבים כי זאת תגובה די אימפולסיבית וחסרת מחשבה אבל אני מאמינה שאם נחכה כמה שניות ונבין מה בעצם עבר לאדם הזה בראש כשהוא נכנס לפורום של אנג'לינה ג'ולי וכתב הודעה רק לשם העלבה, פגיעה או אפילו רק בשביל תשומת לב , נראה שזה לא בא במטרה להישאר ללא מענה, הוא רצה להישמע , הוא רצה לקבל תגובות - והוא קיבל . הוא השיג את מה שרצה. וגם אני , אני מודה לא יכולתי להישאר אדישה לעניין והגבתי בצורה שנראתה לי נכונה באותו רגע , הרי מי יעז להגיד דברים כאלה על אנג'י ולא ישלם? בפעם הבאה פשוט צריך להתעלם ולבקש מאחת המנהלות שימחקו הודעה כזאת ואם הוא יגיד שפוגעים לו בחופש הביטוי אז שילך לחשוב על תירוץ יותר טוב כי כולנו יודעים שברגע שדעה מובעת בצורה פוגעת היא לא צריכה להישמע בכלל. אני יודעת שחלק מכם היה רוצה להעיף עליי ספרי בני גורן, אבל אני פה רק כדי להעביר מסר ואני מקווה שהצלחתי.

כן ../images/Emo9.gif וגם

לאביב גפן, למרות שזה קצת היסטוריה עתיקה בשביל הקריירה שלו... אבל אני זוכרת את זה היטב

חשבתי על עניין המחיקה, אבל הגעתי

למסקנה בהתחשב באופי ההודעה, שניתן לנסות ולהשאיר אותה אחרי הכל הוא איחל להם שיהיו מאושרים ביחד (בצורה זו או אחרת
) ויש דברים שנאמרו הרבה יותר בוטה ולא במקום ובסך הכל אני צריכה לאפשר גם דעות מנוגדות בפורום העיקר שעבר השרשור בשלום

FRIENDSforever

New member
לא צריך להגן על אף1 ../images/Emo105.gif

הם הסתדרו יפה מאוד, אנחנו בכלל לא קשורים לזהה.... סוף דיון חחחחחחחחח

למעלה