לא יודע

לא יודע

כלומר חסר את השלמות, שלמות יחסית הכל כלך כך פרוע וכאותי אבל כל מה שרציתי להגיד זה ששנה של עבודה מגיעה לסוג של סיכום חזרה גנרלית קוראים לזה גן ריקי מהיכן לוקחים את הריכוז בכל הכאוס הזה ? חייבים לקחת אלה החיים לא ירווח כלום מהויתור

stars

New member
איזה דמות אתה משחק בגן ריקי???

השפה של ההודעה שלך גבוהה מדי בשבילי

גינגית1.

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif הנה זה בא ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

עוד 4 שעות וגן ריקי יעלה על הבמה מהתחלה התחלה ועד עתה זה כמו יהלום גולמי שמלטשים לאט לאט ומלטשים ומלטשים עד שנתגלה כל פזו והודו ותפארתו שנה שלמה של עבודה קשה ומטען עצום של אנרגיות שלא יודעת מאיפה שאבת
(סתאאאאם.... בטח שיודעת! - מאתה) היום נשלמת. וזכיתי ללוות אותך בתהליכים האלה וזו זכות גדולה בשבילי. עושה קשרים באצבעות בשבילכם ובמיוחד - בשבילך ומצפה לראות הכל עוד 4 שעות }{ אוהבת. ג´ינג´ה

actress

New member
יואבי!!!!!!!!!!../images/Emo50.gif

המון המון המוןןןןןןןןןןןן בהצלחה ואל תשכח לספר איך היה... ואם צילמו תמונות אל תשכח לסרוק שנראה אותם כמו אז בחזרות

stars

New member
"יואבי אתה כל כך חכם

אתה כבר כל כך יודע לדבר" איפה אתם מעלים את זה?

48 שעות

של אדרנלין מרוכז שזורם בעורקים. תהליך הפוך, ככול שהשעות חלפו הריכוז והאנרגיה רק גברו, 8 שעות מתום המחזה לא נרגעתי משצף האדרנלין. ועכשיו העייפות נסוכה בגוף. החיבורים שבין המחזה לחיים מפתיעים ומוחשיים. המחזה הזה פוגש אותי במקום , בנקודה בחיים שקורים בה המון דברים שיש בהם את החומרים שמהם מתרקמים מהויות חדשות. ואלה אכן מתרקמות הדרך טרם הסתימה הדרך אף פעם לא מסתיימת לבקש לעצמי אני יכול רק כמה צמתים , פחות, לבחור כמה בחירות שטרם נבחרו, לברר אני צריך לעצמי גם את האופן שבו אני בוחר, לא רק את תכני, נושאי, ונשואי הבחירה. וואלה,,, איך סיפור של תאטרון הפך לסיפור של חיים כוחו של תהליך אמיתי ? והרגעים של אחרי החיבוקים התודות ההערכות ההכרה שיש דבר בדבר רגעים של חום רגעים נעימים וחשובים, ואני הסגפן צריך ללמוד לקבל את כל החום שטמון בהם ולהפסיק לחפש את הכל, במדיד, במושווה, בשכל. גם דברים שכתבם לי פה לי הם מקור של כח תודה. שיא מקומי המחזה מתרחש בגן ילדים, וכמו שהיא אמרה, מיניות יש שם,,,,,, חבל"ז,,,,, תודה לה שויתרה וויתרה וויתרה וויתרה ולא תמיד הבינה למה,,, הצגות סדירות, החל מה 7 באפריל בתאטרון תמונע מידע והזמנות יבואו בזמן אני רוצה, כלומר מבקש, כלומר מזמין שתבואו זהו עכשיו ערמת הנושאים שדרושים טיפול ומענה קוראת לעשייה לא כל החובות הם חובות לא נעימות

מה אתם עושים לאבא שלי?

אני לא יודע כמה אנשים היו בסיטואציה שאני הייתי אתמול, שישבתי לי בכסא וראיתי את אבא שלי משחק, והייתי לחוץ אבל פחות ממנו שלא יטעה בטקסט, וראיתי את אבא שלי משחק ילד הרבה יותר קטן ממני. היה משחק נהדר, והרגשתי את המאמץ ואת הזמן שהושקע בהצגה הזו, ופה אני מתכוון לכל השחקנים, ואפילו שהיה קשה לראות את אורי השחקן ולא את אבא משחק, אז אורי יודע לשחק. והכותרת של ההודעה הזו (מסקרנת, נכון?) מתייחסת לסצינה שבה "זה משתנה!"... מסתקרנים? לכו לראות!

למעלה