לא יודע...

Shizik

New member
לא יודע...

שלום רב, אני חדש בפורום הזה שלכם ומה שמביא אותי לפה הוא סוג של מצוקה (לא להשמע דרמתי מידי
) לא יודע אם במקום הנכון, מקווה שאתם תגידו לי. למעשה אני בחור צעיר, לא מזמן סיימתי צבא. בתחילת הדרך כמו שאומרים. העניין הוא שהדרך הזאת שעומדת לפניי, אני מדבר על עבודה, לימודים, קריירה וכ"ו.. אני מרגיש לא מוכן אליה.. אני רואה בעיות אצלי שחשוב לפתור לפני שאני "יוצא לעולם". אני בוודאות לא אדם ביישן או פחדן אבל אני מרגיש חוסר בטחון. לא. ננסח את זה בצורה אחרת, אני מרגיש שאני רוצה יותר בטחון עצמי. חוץ מזה, אני שמתי לב לחוסר יכולת כמעט מוחלט להתרכז בעניין כולשהו(אפילו הפשוט ביותר) ראשי נודד וביחד איתו כול הפעילות שלי. זה מתבטא בחוסר יכולת לחשוב בצורה בהירה, לפעמים אני אפילו מגמגם (דפקט שהתפתח אצלי לאחרונה, בגיל יותר צעיר לא הייתי כזה כלל וכלל) ולהוסיף בלאגן אני כמו מרבית בני גילי,לא ממש יודע מה אני רוצה מעצמי. כשאני קורא את המודעה שכתבתי עכשיו זה נשמע איום ונורא, זה לא המצב, אני לא תולש שיער מהראש ולא צל של בן אדם. אבל אני מרגיש שיש בי נושאים רבים שצריך לפתור לפני שממשיכים ללמוד לעבוד וכולי. זהו בעצם. אני מקווה שאני במקום הנכון, אם לא, תועילו להכווין אותי למקום או עדיף לאדם הנכון, שאני אלמד ממנו קצת...

מתוק גם למבוגרים ומנוסים...

כשהם בתחילת דרך חדשה חשים את אותם התחושות, הפחדים, והחוסר אונים אינך אחרת, שונה, ואל תוריד מיכולותיך קח לך פסק זמן, תבלה... שחרר את המתח נקה את עצמך מהתקופה הקודמת וחדש כוחות לתקופה החדשה לאט לאט תרגיש אחרת מחוזק ואף מוכן לצעד הבא אני/ אנחנו נשמח להיות כאן איתך לכל שאלה ותמיכה אוכל להפנות אותך גם לעוד פורום להדליק אור בעבודה העבר את ההודעה הזו גם לשם יש לי הרגשה שתקבל תמיכה טובה בהצלחה חמוד ד. אגב יש לי ילד בגילך

Ella Bella

New member
לצאת מהחממה ../images/Emo24.gif

מצחיק, נכון? בזמן השירות הצבאי אנחנו מרגישים מוגבלים, מחוייבים, מחכים שהמסגרת הלוחצת הזאת תיגמר ונצא סופסופ לחופש האולטימטיבי... ואז, כשזה בא, זה כ"כ מפחיד ומאיים ופתאום הכל "עלינו". זה לא חופשת הקיץ שאחריה תתחיל מסגרת חדשה ומחייבת. לדעתי זה עצם הענין גם אצלך. ההתרגשות והחשש מהלא נודע. ממה להתחיל? אם נושא הרוחניות מדבר אליך , אולי תיקח קורס או סדנא במשהו שמדבר אליך ויכול לתת את הביטחון וזריקת הכיוון שאתה צריך? אולי אם תמצא עבודה (לך בכוונה לכיוון העבודות הפחות מחייבות) זה יתן לך איזושהי מסגרת והשאר יסתדר? מאחלת לך טוב!

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

זה בכלל לא נשמע איום ונורא
נשמע מצב טבעי של הרבה אנשים, ואפילו מצב משופר יותר מהרבה אנשים
חוץ מהעזרה שאתה יכול לקבל בפורום, אתה יכול לקבל הכוונה גם מדברים שכוללים מפגשים. יש כיום הרבה מפגשי מודעות עצמית, או הדרכה ממטפלים או מדריכים, וגם חוגים או לימודים (למשל אני לומדת קונג-פו במקום שממש עזר לי לשנות את החיים שלי). אני יכולה להמליץ לך על מקומות אם תרצה. כמו כן, אני יכולה להפנות אותך למאמרים (קראת אגב את המאמרים שנתתי אליהם קישורים בפורום?). וכמובן יש הרבה ספרים מומלצים בתחום (למשל ארבע ההסכמות
ודרך האהבה של דון מיגל רואיס). איך אתה עם ספרים?
שאלה - מה תחומי העניין שלך? מה אתה אוהב לעשות? וגם באיזה דברים אתה טוב?

למעלה