לא יודע...
שלום רב, אני חדש בפורום הזה שלכם ומה שמביא אותי לפה הוא סוג של מצוקה (לא להשמע דרמתי מידי
) לא יודע אם במקום הנכון, מקווה שאתם תגידו לי. למעשה אני בחור צעיר, לא מזמן סיימתי צבא. בתחילת הדרך כמו שאומרים. העניין הוא שהדרך הזאת שעומדת לפניי, אני מדבר על עבודה, לימודים, קריירה וכ"ו.. אני מרגיש לא מוכן אליה.. אני רואה בעיות אצלי שחשוב לפתור לפני שאני "יוצא לעולם". אני בוודאות לא אדם ביישן או פחדן אבל אני מרגיש חוסר בטחון. לא. ננסח את זה בצורה אחרת, אני מרגיש שאני רוצה יותר בטחון עצמי. חוץ מזה, אני שמתי לב לחוסר יכולת כמעט מוחלט להתרכז בעניין כולשהו(אפילו הפשוט ביותר) ראשי נודד וביחד איתו כול הפעילות שלי. זה מתבטא בחוסר יכולת לחשוב בצורה בהירה, לפעמים אני אפילו מגמגם (דפקט שהתפתח אצלי לאחרונה, בגיל יותר צעיר לא הייתי כזה כלל וכלל) ולהוסיף בלאגן אני כמו מרבית בני גילי,לא ממש יודע מה אני רוצה מעצמי. כשאני קורא את המודעה שכתבתי עכשיו זה נשמע איום ונורא, זה לא המצב, אני לא תולש שיער מהראש ולא צל של בן אדם. אבל אני מרגיש שיש בי נושאים רבים שצריך לפתור לפני שממשיכים ללמוד לעבוד וכולי. זהו בעצם. אני מקווה שאני במקום הנכון, אם לא, תועילו להכווין אותי למקום או עדיף לאדם הנכון, שאני אלמד ממנו קצת...
שלום רב, אני חדש בפורום הזה שלכם ומה שמביא אותי לפה הוא סוג של מצוקה (לא להשמע דרמתי מידי