לא יודע

smile2life

New member
לא יודע../images/Emo67.gif

אני מרגיש חבול - עוד לפני ששאלתי, בדקתי, ניגשתי אני מרגיש חבול. מרגיש חבול כאילו פלוגה שלמה של שוטרי מג"ב הפליאה בי את מכותיה כאילו אני פלסטיני שנתפס במחסום. הקיצר הכרתי בחורה, ממש היום. כן הכל עוד טרי ישר מהתנור ואני לא יודע אבל ברגע הראשון, שראיתי אותה, הרגשתי קצת ריחוק ומהשניה בה התחלנו לדבר ונתתי לה טרמפ ממקום אחד למקום שני ושוחחנו המון - שפכתי את הלב -אני חושב. אחרי שעתיים הקפצתי אותה הבייתה והבחורה מזמינה לקפה ואני כמו אדיוט אומר משהו בסגנון "לא בראש שלי" ערוץ אחד ובערות השני בסטריאו אני מריץ סרט של איך אנחנו בעוד עשרים שנה יחד. ההבדל בינינו הוא שנתיים לטובתה (היא 28 אני 26) אני תוהה אם שווה לנסות ולהזמין אותה לצאת במיוחד כשאני יודע שאם היא תסרב לי אז יהיה קטע לא נעים בינינו כי שנינו פעילים בתנועה פוליטית ואמורים לעבוד יחד. איך אני פותר את הבעיה?

לא יודע מה לענות לך....

אבל הזכרת מחסומים, פלסטינים, מג"ב... אני בחופשה של 72 שעות מהמילואים. אז נכנסתי לומר שלום. פיקולו שמקווה לחזור הבייתה...בשלום, כמובן... קו שכם, פברואר 02, גדוד מילואים 944

voguemaster

New member
אאוץ´

אתה מזכיר לי מצב שפעם לקחתי בחורה מאוחר בערב לטיול קצר. ישבנו לנו באיזה פארק נחמד ודיברנו. כשליוויתי אותה למעלה, היא פתאום אמרה לי (השעה הייתה בערך 2 בלילה, לפנות בוקר) "בא לך לבוא אליי ??" אתה לא תשער לעולם מה הייתה התשובה שלי באותו הרגע. כזה דבר עוד לא קרה לי, ומאז אני שמח להגיד שגם לא קרה שוב.. LOL
מבחינתך, לדעתי כדאי לך לנסות. תגיד לה שנהנית איתה מאוד ואתה רוצה להיפגש איתה שוב. אל תחכה הרבה זמן, כי בסוף היא עלולה להחליט שאתה חומר לידידות, ואז הלך לך חלון ההזדמנויות (זה קורה הרבה..) . מקסימום אם לא יתאים לה, אל תעשה מזה עניין גדול, ואם אתה לא, אז גם היא לא תעשה מזה עניין גדול. אלי

smile2life

New member
אז זהו

שבנות נוטות להסתכל עליי כעל "ידיד"
וזה בהחלט כואב. כנראה שזו מחלה שצריך להרפא ממנה

לא מחלימים מאות קין...

וזה אות שכדאי שתברח ממנו ומהר. תתקשר אליה בהזדמנות הראשונה האפשרית (ולא כש-"נוח" לך)... תזמין אותה, תעשה לה, דבר איתה... עושה רושם שאתה לא צריך שיכניסו לך מילים לפה. חבל שתצטער על זה אח"כ.

ליאן.

New member
בעיה ?

לא יודעת, אני לא רואה כאן בעיה כלשהי אלא רק רואה שלל תירוצים.. תירצת לה: "לא בראש שלי", ואתה מתרץ לעצמך ולנו: "אם היא תסרב לי אז יהיה קטע לא נעים...אנחנו אמורים לעבוד יחד". מצטערת, אך התירוצים הללו לא תופסים הפעם, המיוחד כשאתה מוֹדֲה שאתה חושב על "איך אנחנו בעוד עשרים שנה יחד", ולאחר ההודעה הזו. אתה חייב לנסות, אחרת תתחרט, רק קח את זה בקלות ובפורפורציות הנכונות.. זה רק דייט וצריך לראות את זה ככזה. אם היא תסרב, זה לא אומר שהפסדת את אם ילדייך. מה גם ששניכם אנשים בוגרים ואני מאמינה שתוכלו להמנע מלהרגיש חוסר נינוחות ואולי אפילו להתבדח על הקטע. משום מה נראה לי שהיא לא תסרב, הרי כבר קיבלת איזושהי הענות חיובית ממנה ולכן עכשיו תורך לעשות את הצעד הבא.

למעלה