לא יודע - רמיקס שיצא ב- 96. יש למישהו?
ר רינה ד New member 13/2/06 #3 נו ברוווור...ואפח'ד בפורום הזה לא שומע רשת ג' בין 7 ל-8 בבוקר??? איזה כייף זה להתעורר עם הקול המדהייים של יודה ועם מים שקטים השיר הפשוט נפלא שנבחר להיות שיר השבוע ב-ג' ומשמיעים אותו כל בוקר עד יום חמישי... עכשיו לא קשה לי לקום בבוקר
נו ברוווור...ואפח'ד בפורום הזה לא שומע רשת ג' בין 7 ל-8 בבוקר??? איזה כייף זה להתעורר עם הקול המדהייים של יודה ועם מים שקטים השיר הפשוט נפלא שנבחר להיות שיר השבוע ב-ג' ומשמיעים אותו כל בוקר עד יום חמישי... עכשיו לא קשה לי לקום בבוקר
ס ספי סול New member 13/2/06 #4 רינננהההה.... יקירתיייי את פה....?? מה את עושה במחשב בשעות כאלה? יש שביתות במנגו???
ר רינה ד New member 13/2/06 #6 לא שביתות...הייתי צריכה ערב חופשי אז עבדתי רצוף עד 5, לכל מי שחוגג את הולנטיין דיי מחר שיהיה חג אהבה שמייח... ולכל מי שלבד שתמצאו אהבה ותהנו כולכם!!!
לא שביתות...הייתי צריכה ערב חופשי אז עבדתי רצוף עד 5, לכל מי שחוגג את הולנטיין דיי מחר שיהיה חג אהבה שמייח... ולכל מי שלבד שתמצאו אהבה ותהנו כולכם!!!
ק קרן ב1 New member 13/2/06 #10 רינההההההההההה ולנטיין דיי שמח!!!!!! מה קנית בסוף לדוד?? (מצטערת שלא הייתי מועילה במיוחד...)
W willo1 New member 13/2/06 #5 היום שמעתי! ../images/Emo6.gif זה ענק מה הם משמיעים את שיר השבוע כל יום בבוקר? או שסתם מפל עליהם משהו?
היום שמעתי! ../images/Emo6.gif זה ענק מה הם משמיעים את שיר השבוע כל יום בבוקר? או שסתם מפל עליהם משהו?
ס ספי סול New member 13/2/06 #8 זה ע-נ-ק !!! אבל בשעות האלה אנשים ע עוד ישנים... שידחו את זה לשעות נורמליות 10-11 בבוקר...כשאז אני מתעורר....
זה ע-נ-ק !!! אבל בשעות האלה אנשים ע עוד ישנים... שידחו את זה לשעות נורמליות 10-11 בבוקר...כשאז אני מתעורר....
ס ספי סול New member 13/2/06 #9 אההה חג אהבה שמייח גם לך רינוש!!! אני אסתפק בסטוץ קטן מחר...לא צריך אהבה... מי מהחוגגים מחר...? ומי מהמחפשים או מהנשארים לבד...??? (אני יכול להשתלב בכל הקטגוריות נראה לי...)
אההה חג אהבה שמייח גם לך רינוש!!! אני אסתפק בסטוץ קטן מחר...לא צריך אהבה... מי מהחוגגים מחר...? ומי מהמחפשים או מהנשארים לבד...??? (אני יכול להשתלב בכל הקטגוריות נראה לי...)
ק קרן ב1 New member 13/2/06 #11 יש אנשים שבשעות האלה כבר עובדים... שישמיעו את זה בין 6 ל-7, כשאני קמה!!
ר רומיאו האחת New member 13/2/06 #12 כן קרן צודקת שישמיעו בין 7 ל 8 ספי יש אנשים שעובדים מוקדם בבוקר חחחחח
ס ספי סול New member 14/2/06 #13 נו אז כן משמיעים את זה בין 7 ל-8 בבוקר...זה מה שרינה אמרה...אבל זה נורא מוקדם בשבילי...