לא יודע עד כמה השאלה רלוונטית לפורום, אבל אנסה

• פותח הנושא ori 6
  • פורסם בתאריך

ori 6

New member
לא יודע עד כמה השאלה רלוונטית לפורום, אבל אנסה

אני קצת תקוע מבחינת קריירה וחשבתי אולי תוכלו לפתוח לי קו מחשבה.
בקצרה ממש, עשיתי טעות לא קטנה בבחירת הקריירה. אני עו"ד מוסמך בתחילת דרכו, כמו המונים אחרים.
הצלחתי להשתחל לאיזה תאגיד בנקאי, שסה"כ נחמד שם, אבל אני לא מרגיש שאני ממצה את יכולותיי, לא מספק, והשכר נמוך.
אני בן 30 השנה ורמת השכר שלי תנוע בין 7-9 בשנים הקרובות, והניסיון שאני צובר בינתיים לא יאפשר לי להרחיב את אפשרויות החיפוש שלי.
אני לא מזלזל בשכר הזה, אבל התחתנתי לא מזמן ואני לחוץ נורא ומרגיש שעכשיו זה הזמן שאני עוד יכול "לקום ולעשות משהו" רק שאני לא יודע מה.
כל תואר נוסף שאני אתחיל לעשות עכשיו יגרום לי להרוויח אפילו פחות בשנים הקרובות ואני אסיים אותו בגיל 33-34 שנחשב כבר גיל יחסית מתקדם תעסוקתית במיוחד בלי ניסיון בתחום חדש שארכוש. יש לי ניסיון תעסקותי מחברה גדולה של למעלה מ-7 שנים (עבדתי במשרה מלאה במשך כל התואר הראשון שעשיתי).

מה אתם מייעצים? מה הייתם עושים?

תודה וחג שמח.

puma141

New member
קבל החלטה.

ולך איתה עד הסוף.....
תוריד את מה שלא בא בחשבון מבחינתך, ותשאר עם כמה אפשרויות מצומצמות, שמביניהן תחליט
על מה אתה הולך, ונסה להיות שלם עם ההחלטה:)
הרבה מתלבטים, הרבה חושבים שהפוטנציאל הכלכלי והסיפוק לא ממוצאים עד הסוף, אתה לא היחיד..
אולי תוך כדי העבודה שלך תנסה למצוא משהו טוב יותר..

או-שאם אתה מרגיש שהשוק מוצף במקצוע שבחרת *זה מה שקורה בפועל* אל תהסס-
ולך ללמוד משהו אחר שיקח אותך למקום גבוה יותר מבחינה כלכלית ומבחינת הסיפוק שלך.
אל תפחד...כי אני חושבת שאתה צודק בקטע של הזמן לעשות.
תבדוק אם אתה בטוח בתחושות שלך ולך על זה בכל הכח.....

אני הייתי אחרי לימודים, עבדתי קצת במה שלמדתי-והבנתי שאני לא רוצה את זה, אז שיניתי:)
אם אתה בטוח-תשנה. אם לא אל תפחד לעשות את השינוי הזה...זה הזמן, עם כל הקושי שלך..

קודם כל

שתדע שעדיף להיות במסגרת של עבודה ,החיים כיום מובילים לשינויים ,ולא נעים להיות מובטל עם בן זוג בבית !תגשש תבדוק מה קורה בשוק,המצב הוא גונגל וזה יותר מזל מה שנקרא,חשוב שתכיר הרבה אנשים מנהלים עורכי דין בכירים וכו,בכדי שיהיה לך קשרים וזה עוזר כאן.

לי למשל יש הצעות מחול ואני לא נשוי אז ככה שאני בודק לא מעט אופציות

ALIsuperstar

New member
מה התחום שלך בעריכת דין?

אולי תנסה להצטרף למשרד של עורכי דין כדי שתוכל לייצג תיקים מעניינים, לרכוש לקוחות נאמנים, ואז בעציד הלא רחוק לפתוח משרד משלך, במקום נחמד.
תנסה גם משהו שלא עושים, ייעוץ עריכת דין, תפתח עמוד בפייסבוק, תעשה סרטונים מגניבים, ולך תדע אולי תהיה עורך דין בסטאטוס סלב הראשון.
אם מעניין אותך, תיצור איתי קשר בפרטי ואשמח להפיק לך את הסרטונים. או לפחות לייעץ לך אנשים יותר מקצועיים ממני.

למעלה