לא יודע מה עושים
שלום לכם חברים
כתבתי לכם כאן לפני מספר שבועות וקיבלתי אכן כמה התיחסויות
בקצרה הענין ..הייתי בקשר עם אישה במשך כמעט שנתיים אני בשנות החמישים פלוס והיא בת ארבעים פלוס.
הקשר היה מצוין בהתחלה בשנה הראשונה יצאנו לטיולים בילויים פה ושם והכל היה תקין לכאורה .
בשנה השניה החלו כל מיני התרחקיות מצידה העלמיות למספר ימים מן ניתוקים קצרים וחזרה לשגרה
בשיחות שהיו היא טענה שאני לא מראה לה מספיק אהבה ולא מתיחס אליה כפי שהיא היתה רוצה .
ניסיתי לשנות לתקן תוך כדי שיחות נוספות ץ
לפני כחודשיים התקבלה " המכה" היא התקשרה יום אחד ובקשה שניפרד , זה היה שוק עבורי כי לא ציפיתי לתגובה כזו היא תמיד דברה ושיתפה אך כנראה שטעיתי והיא בשלה" את הענין במשך תקופה .
נפרדנו לפני כחודשיים מאז כתבתי כאן פעמים ויעצו לי לנתק מגע לחלוטין.
לצערי לא ממש הצלחתי ניסיתי בכל כוחי לשנות שלחתי מכתבים אסמסים,פרחים
ואפילו העזתי להגיע אליה פעם או פעמיים והיא הסכימה לשיחה קצרה עימי אך במבט שלה ראיתי שהכל כבר בעצם מת .
היא טענה שהיא לא רוצה יותר לא רוצה לתקן ולא יכולה להיות איתי יותר, "כל כך טוב לי בלעדך"...
כך אמרה והוסיפה "אתה לא האדם שאיתו ארצה להיזדקן".
עלי לציין כי היא אדם מאוד סגור מופנם קצת דכאונית , היא דברה לפעמים על דכאונות שיש לה , משבר גיל 40 שמקשה עליה את החיים ועוד ועוד
לצערי לא יכול לנתק את עצמי ממנה , היא מאוד חשובה לי .
בנתיים מאז אותה שיחה אחרונה היא בקשה שלא אגיע יותר אלי ושאכבד את רצונה.
אני מנסה אבל זה כל כך קשה....
אנא מכם מה עושים
תודה
שלום לכם חברים
כתבתי לכם כאן לפני מספר שבועות וקיבלתי אכן כמה התיחסויות
בקצרה הענין ..הייתי בקשר עם אישה במשך כמעט שנתיים אני בשנות החמישים פלוס והיא בת ארבעים פלוס.
הקשר היה מצוין בהתחלה בשנה הראשונה יצאנו לטיולים בילויים פה ושם והכל היה תקין לכאורה .
בשנה השניה החלו כל מיני התרחקיות מצידה העלמיות למספר ימים מן ניתוקים קצרים וחזרה לשגרה
בשיחות שהיו היא טענה שאני לא מראה לה מספיק אהבה ולא מתיחס אליה כפי שהיא היתה רוצה .
ניסיתי לשנות לתקן תוך כדי שיחות נוספות ץ
לפני כחודשיים התקבלה " המכה" היא התקשרה יום אחד ובקשה שניפרד , זה היה שוק עבורי כי לא ציפיתי לתגובה כזו היא תמיד דברה ושיתפה אך כנראה שטעיתי והיא בשלה" את הענין במשך תקופה .
נפרדנו לפני כחודשיים מאז כתבתי כאן פעמים ויעצו לי לנתק מגע לחלוטין.
לצערי לא ממש הצלחתי ניסיתי בכל כוחי לשנות שלחתי מכתבים אסמסים,פרחים
ואפילו העזתי להגיע אליה פעם או פעמיים והיא הסכימה לשיחה קצרה עימי אך במבט שלה ראיתי שהכל כבר בעצם מת .
היא טענה שהיא לא רוצה יותר לא רוצה לתקן ולא יכולה להיות איתי יותר, "כל כך טוב לי בלעדך"...
כך אמרה והוסיפה "אתה לא האדם שאיתו ארצה להיזדקן".
עלי לציין כי היא אדם מאוד סגור מופנם קצת דכאונית , היא דברה לפעמים על דכאונות שיש לה , משבר גיל 40 שמקשה עליה את החיים ועוד ועוד
לצערי לא יכול לנתק את עצמי ממנה , היא מאוד חשובה לי .
בנתיים מאז אותה שיחה אחרונה היא בקשה שלא אגיע יותר אלי ושאכבד את רצונה.
אני מנסה אבל זה כל כך קשה....
אנא מכם מה עושים
תודה