לא יודע מה לעשות

לא יודע מה לעשות

שלום אני מאור ואני מגבניק יש לי שאלה אני הכרתי לפני חודש וחצי שחמית בחורה מדהימה יפה חכמה יש בה הכול כל מה שגבר רוצה בבחורה אני אוהב אותה מאוד ורוצה מאוד שתהיה איתי אבל אני מפחד יש לנו חברים משותפים ואם היא תסרב לי יהיה לי פדיחה ענקית תעזרו לי..

PINOKY1

New member
לעשות

ואם היא תסרב? אז למה אתה חושב שזאת פדיחה ועוד ענקית? אתה חייב לנסות, אחרת איך תדע? אז מקסימום ידעו שאתה היית מעוניין בבחורה מסויימת והיא מסיבות שלה לא הסכימה, זה עדיין לא הופך אותך ל-לא בסדר משום בחינה! זה יכול להראות לך רק- שזאת לא האחת ושהאחת שלך מחכה לך במקום אחר. יש מלא אנשים מדהימים בעולם הזה שאם ננסה לחבר ביניהם זה לא ילך ולא כי אחד מהם לא בסדר אלא כי זה פשוט לא זה. באהבה כמו במלחמה אין חוקים והדבר היחיד שאתה אמור לעשות הוא- להעיז ולנסות והשאר לא תלוי בך. אז שיהיה בהצלחה!

nate2000

New member
ובמה לעזור לך?

מה אתה מצפה שמישהו פה יעשה את העבודה במקומך? נו באמת.... רוצה אותה לך על זה, לא יילך תאמין לי שהעולם לא יחרב.

יובליק

New member
אפשר לחשוב שפאדיחה זה כתם לכל החיים

לך על זה לפני שחבר שלך יקפוץ על המציאה, אולי כדי שתוודא איתו לפני שאתה הולך על זה שלא יהיו מריבות ? אם הוא יצחק עליך סימן שהוא לא חבר כל כך טוב .

יובליק

New member
אגב מה אתה כבר אוהב אותה?

מדהים, אהבה ממבט ראשון ! אל תלך תתחיל איתה, דבר איתה ולאט לאט מתי שזה מתאים תגלוש למשהו יותר ויותר אינטימי שירמוז יותר על הכוונות שלך, ככה תוכל לדעת בשלב כלשהוא אם היא נכנסת לקטע או לא, אתה כאילו נותן לזה לקרות לבד, ככה גם הסיכוי גבוה יותר שתימנע מפאדיחה .

A d i 23

New member
איזו פאדיחה בדיוק ?

מקסימום תגיד לך לא.. נו ו..? בגלל זה אתה תפספס את ההזדמנות הזו ? נו באמת.. עברנו את הגיל הזה לא ? שיהיה בהצלחה

nate2000

New member
שח"מית

זאת חיילת שעושה את השירות הצבאי שלה במשטרה או בשירות בתי הסוהר.

יובליק

New member
יש הבדל בין אהבה לבין להתאהב

האמת למדתי את זה רק אתמול, להתאהב זה משהו בתהליך זה לא לגמרי סגור, זה כמו הדלקות. אפשר להתאהב בקלות במישהו שרואים ברחוב או במקרה של הבחור במישהי מהבסיס אבל אהבה זה משהו שקושר אנשים ביחד, לא תיתכן אהבה בלי רצון של 2 אנשים אך תיתכן בהחלט התאהבות של בנאדם אחד לבנאדם אחר בלי להתחשב ברגש של הבנאדם השני. הבחור פה מאוהב, השאלה שלו האם שווה לו להתחיל איתה בתקווה שהיא תגלה רגש דומה, אני כבר אמרתי שאני חושב שהוא צריך להדק את הקשר איתה, לדבר איתה כמה שאפשר ולבקש טלפון ולתת לזה לזרום ולקרות לאט בלי קשר לזה שיהיה פאדיחה בסוף או לא יהיה פאדיחה. אגב הוא כבר לא בגיל שהוא צריך לחשוב על ענייני פאדיחות, זה שייך לבני נוער ומתבגרים, הוא כבר בוגר !.

למעלה