לא יודע מה לחשוב. .

miko the king

New member
לא יודע מה לחשוב. .

שלום א/נשים. . יש לי חברה במשך 5 שנים ועכשיו לקחנו פסק זמן כדי לחשוב על חתונה. ונהייתי מתוסבך. יש לי רגעים שאני אוהב ומתגעגע. ולעומת זאת יש רגעים שאני לא חש רגש כלפיה. אני מרגיש שפעם הייתי מאוהב והיום זה יורד לי.כשאני איתה אני אוהב הבעיה היא כשאני בלעדיה שהרגשות הפכפכים. אני אמור להחליט אם להתחתן או לא. ואני לא יודע מה להחליט בדבר הגורלי הזה. . . הלפ מי.

לדעתי יש בעיה

קודם כל דברים כאלו צריכים לבוא מהבטן לא צריך לעשות הפסקה מהחיים כדי להבין אם אתה רוצה או לא רוצה להתחתן ואם כן אם הבחורה הזו או אחרת מתאימה לך חוץ מזה לגבי הפכפכות הרגשות שאתה מדבר עליה זה קורה גם בחיים התקינים אני לא יודעת אם אצל כולם אבל אני יכולה לספר לך שיש ימים שבא לי להרוג את בעלי ולא בא לי לדבר איתו ויש ימים שברגע שהוא מתקרב לדלת כדי לצאת לעבודה אני כבר מתגעגעת אליו אין מה לעשות גם אנחנו אנשים והרגשות שלנו משתנים בהתאם למצב של הבוקר אז לדעתי בעינין של חתונה יש שחור או לבן אין אפור אם היית צריך זמן לחשוב על זה אולי זה לא מתאים...?

miko the king

New member
היא יפה חכמה. . פשוט מושלמת. .

אבל אני רוצה להרגיש את הדפיקות לב של המאוהבים.. וזה... לא מגיע.

ניקולי

New member
חתונה ../images/Emo24.gif

אני תמיד אומרת שחתונה היא הדובדבן שבקצפת.. ואילו החיים אחריי הם הקצפת של הדובדבן.. יחד עם זאת ובהקשר לכך אני חושבת שהדובדבן יכול להיות הכי מתוק.. אבל אם הקצפת חמוצה ???
תראה פסק זמן לחשוב על חתונה..פיסס לא שמעתי על זה אף פעם אבל תמיד יש פעם ראשונה.. אך בקצרה אוסיף ואומר שמנסיון שלי אישי כשאני יודעת שזה זה זה זה..
וכשזה לא זה זה לא זה
תחשוב טוב ותנצל את הזמן הזה לטובה...

מצטרפת ומחזקת את דעות חברותיי...

אני חושבת שחתונה היא דבר שמרגישים שזה הדבר הנכון לעשות, מתוך אהבה ולא לוקחים פסק זמן בכדי לדעת האם זה הדבר הנכון לעשות. כמו כן אמרת שאתה רוצה להרגיש את הפרפור בבטן, אל תכעס או תתבאס אבל חתונה עושים מתוך אהבה ומתוך רגש של פרפור שהיה ונשאר ניצוץ שכל להבעיר- ואם אין את הפרפור או את הניצוץ אז כנראה שאין אהבה אלא הרגל מסויים. לדעתי אם אתה עדיין מתלבט בעניין חתונה וצריך פסק זמן עדיף לדחות לזמן אחר שזה אכן יבוא מהרגש. מקווה שלבסוף תמצא את התשובה הנכונה והטובה לך ותחבר בין הרגש (לב) להיגיון (ראש). בהצלחה.

ניקולי

New member
עם אהבה ויופי

לא הולכים למכולת ובוודאי שלא בונים חומה.. ובעיקר לא בונים חליים יחד ע"מ לחיות עם מישהי ולהיות מאושר צריך הרבה א. לכבד ב. כימיה משותפת ג. לאהוב ד. הערכה עצמית כדי לדעת להעריך את בת זוגתך ה. אם ברצונך להרגיש מלך עשה אותה מלכה ו. לדעת לדבר ז. לשתף ולהשתתף ח. לדעת להקשיב ט. להיות תומך ונתמך ישנם עוד הרבה הרבה דברים שמעבר למה שכבר הזכרתי. אם אין את כל אלו לדעתי ולהערכתי אין טעם בכלל לחשוב על כיון של חתונה זכור ... החיים הם לא פקניק!

למעלה