לא יודע מה ואיך...

thedom

New member
לא יודע מה ואיך...

אני נכנסתי למשבר זהות לפני חודשיים.... אני תמיד צופה בפורנוגרפיה של בנות (עם בנים- יחסי מין רגילים) וכשאני עם חברה שלי יש לי עורריות מיניות. אני בן 14. כול הזמן יש בי מחשבות לשני הכיוונים. איך אני יוצא מזה?

marik

New member
היי וברוך הבא

בגדול, אין לך אין לצאת מזה... זה יקרה לבד. בטוח שזה יקרה!!!! אולי עכשיו אולי עוד חודש ואולי עוד שנה. תראה... אתה נמצא בגיל ההתבגרות. בגיל הזה ההורמונים משתוללים. הסקרנות מתעוררת, מחשבות עולות, מנסים כל מיני דברים. עד סוף גיל ההתבגרות אתה צריך להבין מה נסגר איתך. יש כאלה שעדיין, גם בסוף גיל ההתבגרות לא סגורים על עצמם - אז הם כן ננעלים קצת אחרי. לגביך, תמשיך לזרום על מה שטוב לך. יש לך חברה - תהנה איתה. רואה פורנו - תהנה. יצא לך התנסות עם גבר - לך על זה בכיף. חשוב שתדע ושתבין - אם אתה חושב או עושה יחסי מין עם גברים - זה לא הופך אותך להומו. נולדים הומואים או סטרייטים. או שאתה הומו או שאתה סטרייט או באמצע (ביסקסואל). אתה לא תהפוך להיות הומו אם תעשה מעשה. ככה שאם משהו יקרה, ואז תבין שזה לא אתה ולא מתאים לך ותחזור לנשים - זה בסדר ולא הופך אותך להומו. אז תתרכז בלימודים, בחברים, בבילויים ובכל השאר... ואל תתרכז בזה כי גם ככה אין לך יותר מידיי מ לעשות עם זה. עזרתי?

ברוך הבא לפורום

כמו שמאריק ורסקול כתבו, תן לזמן לעשות את שלו... יש לך חברה? תתרכז יותר בה ופחות בבנים/בנות אחרים. סקס בין שני בני נוער זה סבבה אם שני הצדדים בשלים, רוצים בזה ואין פער גילאים גדול. לפנטז על אחרים זה טבעי. אם אתה מפנטז גם על בנים וגם על בנות ייתכן שאתה ביסקסואל (נמשך לשני המגדרים, ויש המון חבר'ה ביסקסואלים) וייתכן גם שבעתיד יראה לך יותר נכון להיות רק עם בנות או רק עם בנים. גיל ההתבגרות זה הגיל שבו אתה מגלה את הזהות שלך, כולל הזהות המינית, וכל אחד עושה את זה בקצב שונה

למעלה